Hello Japonia

586 49 0
                                    


Ba ... ba deci mai bine mor decat sa mai merg cu avionul cu Aoi si Alice .. Una vomita de zici ca bate recordul mondial la vomitat .. si una sforaie de crapa nori . Acum inteleg de ce Alice nu are un iubit , cine ar putea dormi langa un tren . Mi-am luat o carte sa citesc , da ce sa citesti cu astea doua , si am atras toti ochii din avion . 

Aoi tine punga in dreptul gurii si isi varsa stomacul din ea . Alice statea cu capul rezamat de geam si cu gura deschisa , facand turbulente in avion  , ma mir ca mai zboara . Eduard bine mersi doarme cu capul pe umarul meu .. Intreabarea e ..cum dracu dorm astea doi pe zgomotele facute de Aoi .. cum ? cum ? Si mai am de stat inca 3 ore cu astea doua .. Aoi , ea ca ea .Alice ..noroc ca are tate si cur si nu stiu cum ar dormii cineva langa ea .. Eduard isi deschide usor ochii si isi ridica capul de pe umarul MEU ,

- credeam ca dormi .. Zice Ayato in soapta sa nu deranjeze pe nimeni .

- tu ai putea dormi pe zgomotele astea ?  il intreaba Eduard la fel de incet .

- sincer , am incercat sa dorm , am atipit putin si cand dormeam si eu mai bine a terminat Aoi a inceput Alice mai tare . Eduard pufneste in ras 

- Alice e asa de obicei . 

- e amuzanta . 

- Aoi ..imi este mila de ea .. Nu stiu ce mai da afara ca nici nu a mancat . 

- isi da sufletu afara , nu stiu .  Eduard se uita la Ayato dupa la buzele lui , isi duce mana spre barbia lui si ii indreapta capul spre el ridicandu.i barbia si lipindu-si buzele de ale lui apasand pe ele . Ayato il lasa pe Eduard sa intre in lacasul lui umed si sa il exploreze cu limba . O data unite limbile lor pornesc un dans lent si umed intre ei . Ayato ii pune mana dreapta pe umarul stang , voind sa il indeparteze , Eduard ii prinde usor mana si isi introduce degetele rintre ale pui si ii strange usor palma . Dupa putin timp Eduard rupe sarutul si se uita la Ayato care era rosu la fata si se uita lung si uimit la el cu ochii mari sclipind . Eduard il priveste lung si zambeste . 

- atat de dragut . Zice zambind 

- t..taci .. zise el balbindu.se printre dinti . Eduard zambeste victorios cand il vede pe Ayato rusinat de situatie .. Inca se tineau de mana . Eduard era calm se uita pe geam si Ayato era cu capul in jos , inca rosu .  Inima imi bate atat de tare incat cred ca o sa lesin . Inchide ochii si da din cap  ca sa isi revina . Eduard se uita la el , ayato isi indreapta privirea incet spre el si zambeste inocent . 

- iti aud inima cum bate . 

- c..ce ??? N..nu bate . Isi indreapta privirea in pamant .

-nu bate ? pai , esti o fantoma ? intreaba cu un zambet pe buze

- t ..traiesc .. 

- balbaitule . Isi pune capul pe umarul lui Ayato 

- da , da . isi da ochii peste cap zambind . 

- era sa uit , dupa misiune trebuie sa lec in jur de cateva saptamani in Rusia , am ceva important de facut acolo si nu pot amana . te voi lasa acasa . Tot ce ai nevoie gasesti acolo , stii unde sunt toate . Daca vrei sa iti tina cineva de urat o poti chema pe Alice , dar fara petreceri ca va bat pe amandoi daca lasati necunoscuti sa-mi umble prin casa . 

- Nu pot venii si eu ? intreaba Ayato privindu.l lung pe Eduard . 

- si daca te iau ce fac ? te las in camera de hotel sa stai singur si eu care o sa vin tarziu ? 

- da.. asta asa e  , aici macar mai cunosc pe cineva . 

- promit ca termin repede treaba si ca o sa avem o lunga vacanta , doar noi doi . 

- bine , dar fara scuze .Si sa nu intarzii !

- bine , bine . Promit ! Pe cuvant de cercetas . Zambeste si intinde mana cu degetul mic sus in timp ce Ayato il prinde cu detelul lui mic . 

Dupa cateva ore bune de zbor am ajuns intr-un final in Japonia , limba necunoscuta , Alice are un dictionar si tot il rasfoieste , Aoi e cu google translate ..iar eu si Eduard ne uitam ca boii la poarta noua la aeroport . Bine scrie ceva pe el .

- cred ca scrie Aeroport . 

- Asta e cel mai sigur . 

Fetele se uita la ei si ii lovesc cu cotul in coaste . La care cei doi se prind cu mainile de partea unde au fost loviti . 

- ce naiba ? Intreaba ei nervosi 

- Hai ma .. ! Nu vreau sa stau pe aici toata ziua . Atea ma sperie ..toti arata la fel / 

Aoi se uita la niste tipi lung . Cei trei chicotesc cand o obserav pe Aoi cum isi lunega ochii . 

Eduard ii pune mana pe umar . 

- Nu te uita asa lung , nu stiu aia sa faca treaba buna . Aoi roseste cand aude . Ayato il trage de bluza pe Eduard dupa il impunge cu degetul zicandu-i ''Nu atinge '' Il impungea cu degetul foarte repede in timp ce fetele se uitau cu o fata de poker face . Cei doi zambesc a pampalai dupa se potolesc . 

Alice gaseste pana la urma unde este ascuns cipul . Cei 4 au pornit catre un cimitir parasit . 

- chiar trebuie sa intram toti ?

- da , adica nu este obligatoriu .. Ayato si Aoi se lipesc unul de altul . Eduard si Alice se uita la cei doi . 

- Idiotii naibii , ce puteti pati ? 

- fantome , schelete , oameni ciudati ... Zice cei doi speriati . Eduard isi lipeste palma de cap 

- este ora 13:45 ..  zice eduard pe un ton calm .

Cei doi zambesc larg ... Alice si Eduard ii trage pe cei doi in Cimitir . Aoi si Ayato paseau incet ca pe cioburi . Ayato aude un latrat si tresare sarind in bratele lui Eduard .

- buna printesa  . 

- buna... 

- Oooo mai treminati-va cu cu asta , sunteti chiar patetici . Este zi . Alice incearca sa gaseasca cavoul in care era ascuns cipul . Dupa multe cavouri verificate vede unul mare cu modele aurii si cate o cruce pe fiecare perete a cavoului .  

- CRED Ca asta este .Toti se uita la cavou . 

- pai nu mai sunt cavouri ..deci sigur asta trebuie sa fie . Ii zice david cu o fata de ' era evident , e cel mai ingrijit ' 

- ..n..ce sa zic ... tu desteptule . Alice se duce spre cavoi si incearca sa il deschida .......................................................................................................................................


Etoo..sper sa va placa >.> am zis sa va las in suspans ..nu ca as avea cine stie ce suspans >.> 

Sper sa va placa :3 

Sper sa va placa :3 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now