Hai ca am revenit .

227 27 6
                                    

Hei sa zicem ca m-am intors . Chit ca nu am postat de mult am fost in umbra pe aici , am citit diferite povesti , insa imi era dor sa scriu ceva yaoi si m-am intoors ! 

Desi stiu ca nu o sa mai citeasca multe persoane povestea de acum , daca sunteti 30 , eu  o sa fiu multumita . Acum depinde , daca o sa fiti mai multi , eu nu ma supar . Am  pierdut firul povestii , daca pocesc un nume ceva , nu aruncati cu pietre ! 


Adormisem , parca rupt de oboseala, desi nu facusem nimic .  Cand reusesc sa crap ochii soarele inca nu s-a facut vazut , cred ca era 4 dimineata . Ma uit dupa telefon si ma uit sa vad cat e ceasul , dupa cum am zis , era ora 4 dar si jumatate . Ma ridic in capul oaselor si ma scarpin in cap , cand patura cade de pe mine observ cat sunt de transpirat . Imi pun o mana pe frunte si parea ca , fruntea meu fierbe . M-am ridicat din pat si m-am pus la baie , m-am uitat dupa o pastila ceva, insa ,ma bag  in dus si dau drumul la apa si ma las pe gresia rece si ma asez jos lasand apa  sa curga pe mine .  Am iesit dintr-un rahat si am intrat in altul . Imi ridic picioarele la piept dupa mi le inconjor cu mainile , ghemuindu-ma . Banuiesc ca o sa fie bine , nu ?   

Cateva ore mai tarziu Maia era in bucatarie , pregatea masa . Ma duc somnoros la ea si ii dau o imbratisare , aceasta ramane blocata de gest .

- Ce s-a intamplat ? Intreaba curioasa in timp ce taia 2 rosii 

- Cred ca dintr-un rahat am dat in altul .. 

- Hmm...cat de periculos este acest Eduard? Poate reusesc sa vorbesc eu cu el .

- No ..nu cred ca ar iesi frumos . 

- Nu e vina mea ca am un verisor prost , care a intrat in probleme de tanar , problemele apar si ele pe la 30 de ani . Imi da cu furculita in cap dupa imi face semn sa ma asez la masa .

- Stiu ...stiu .. totusi mama e bine . 

- Bine si nu stie nimic , trebuia sa fii sincera cu ea , cretinule . 

- Heei ..si tu ai fi facut la fel , nu eu am fost cu Cassy . Chiar , te-ai culcat cu el ? Aceasta cand aude intrebarea se ineaca . Ce ? ce am zis ? Se ridica in picioare si se intinde peste masa si ma loveste cu pumnul in cap . Aaaauu !!

- Sa nu mai intrebi asta ! Aceasta bea o gura de apa   . Si nu ..nu ne-am culcat impreuna . O privesc serios dupa incep sa rad .

- Glumeam si eu , meriti ceva mai bun . 

- Toti meritam , insa ce sa facem . Aceasta se uita la ceas si se ridica de la masa . Strangi tu aici , bine ? Trebuie sa ma grabesc spre munca . Se ridica si pleaca spre scari , se opreste brusc si se intorace cu fata spre mine . Sa nu intri si in alte probleme ! Ridic mana si arat semnul pacii in timp ce-mi bagam o bucata de paine cu gem in gura . 


Mai spre amiaza ies din casa si ma gandesc ca ar fi mai bine sa o vizitez pe mama .. de fapt sa pandesc pe la colt sa vad daca este bine . Mama are o florarie , adora florile , in special crinii imperiali , de ce ? La prima intanlire cu tata el ia adus un buchet de crini imperiali , desi au divortat ,ea inca il iubeste . Familia mea a avut multe probleme dupa acest divort , am intrat in niste probleme cu niste mafioti imputiti , care vor sa obtina niste acte a unui pamant din Germania de la Eduard . Nu-mi vine sa cred ca am pacalit un om bun ca el , ma simt atat de murdar . Acum ..ma intreb daca acest Eduard nu o sa se razbune pe mine . Acum ca ma gandesc mai bine la asta .. am dat de dracu ! Ma opresc in mijlocul drumului si ma uit la o cladire cu multe flori in fata . O privesc pe mama cum aseaza florile , mereu isi pune o floare in par , e asa frumoasa . Un zambet apare pe fata mea , o vad ca isi intoarce capul spre drum si ma ascund dupa o cladire . Aceasta se mai uita putin la drum dupa isi continua treaba . 

Merg printre blocuri si dupa ies spre strada , cand dau sa plec o masina neagra se opreste in fata mea si ma dau doi pasi in spate . Din masina coboara 4 tipi masivi , ii privesc si inghit in sec . 

Dupa ce ma prind si ma bat bine ma arunca in masina dupa ma duc unde dracu au ei treaba cu mine . O data ajunsi in fata unei cladiri , imi pare cunoscuta dar is batut prea tare sa-mi dau seama . Dupa ce ma taraie dupa ei ma baga intr-o camera si ma lasa acolo . Ma ridic usor in sezut dupa isi atung gura din care sangele nu voie sa se opreasca sa curga . 

- Aishh ... matahale proaste ! Dau sa ma ridic si cap inapoi in sezut dupa ma las batut si raman jos . Inspir adanc dupa ma sterg cu maneca la gura si verific cu limba inauntru ca nu-mi lipseasca un dinte si spre fericirea mea ,erau toti .  Dupa jumatate de ora usa se deschide si intra 2 matahale si Eduard din spatele lor , imi bag privirea in pamant si dau sa ma ridic fara sa reusesc . Acesta ma priveste cu scarba . 

- Patetic . Acesta se pune pe scaunul care era in camera si ma priveste . Te doare ? 

- Nu ..nu ma doare ! 

- Oh ..inteleg . Baieti , copilul a zis ca nu il doare , faceti-l sa-l doara ! Unul dintre ei ma prinde de par si pridic mainile spre Eduard . 

- Ba da ..ma doare , tot corpul . Eduard ii face semn tipului sa se opreasca si acesta ma arunca la picioarele lui Eduard . 

- Noi , cred ca avem multe de vorbit , nu ?

- Nu ..nu avem nimic . Esti destul de destept sa-ti dai seama ca ai fost pacalit , bine ?

- Asta am realiat si eu , pamantul ala din Germania este destul de mare , pacat ca am inceput constructia unui Mall acolo , poate asa renuntam la actele alea . Eduard face semn celor doi sa iasa si acestea ies in secuda 2 din camera . 

- Copile , iti dai seama in ce belea te-ai bagat ,nu ? 

- Mi-am dat si eu seama , sunt batut , sunt intr-o camera , nu ma pot ridica . Crezi ca nu mi-am dat seama ? Incep sa ridic vocea 

- Ha? Eu te-as sfatuii sa nu reduci tonul ! 

- Ridic tonul cand imi e teama .. De ce ..nu ii pui sa ma bata iar si dupa sa plec ? 

- Iti este teama ? De ce ? Nu ti-am facut nimic ..pana acum . 

- E doar ... nu stiu ce sa zic , nu stiu ce-i trece prin minte .  Acesta se uita la mine cu o privire rece , nu m.a privit niciodata asa pana acum . 

- Tu doar , ai intrat intr-o problema pentru ca ti-ai batut joc de bunatatea mea . Ei ca sa vezi , cand esti bun , esti luat de prost ! 

- Nu ..as fi facut asta , eu doar am fost obligat .. 

- Nu-mi pasa ! Acesta se ridica si pleaca spre usa . Momentan ..o sa ramai aici , o sa vin mai tarziu . Roaga-te sa nu vin nervos .. cine stie ce iti pot face . Imi place sa pun sare pe rana .. mai exact pe ranile facute de cutie pe pielea cuiva . Acesta iese si inchide usa . 

- Tocmai mi-a zis ca o sa ma taie ? Reusesc sa ma tarai pana pana langa un perete si ma sprijin de el . Privesc in camera goala dupa la geam . Am dat de dracu acum . 

.

.

.

.

.

.

Sper sa fie bine . 

Nu m-ai verific , prea lene . 

O sa scriu mai des . ( daca nu are prea multa legatura cu celelalte capitole , repet am uitat unele chestii din poveste si lene sa recitesc ) 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now