~O privire in gol , un sentiment placut ~

1.2K 112 11
                                    

   Tot incerc sa-mi limpezesc mintea , ma gandesc doar la Eduard si la faptul ca ''De ce nu fug ?'' nu stiu , probabil ma simt ca si cum as fi dator ca ma salvat .

  Alice pare sa fie destul de sigura pe sine , s-a dus dupa documente si mi-a zis sa tin proprietarul conacului ocupat ... cine ar fi stiut ca asta nu stie sa-si tina mainile acasa . Mhm .. daca stau sa ma gandesc , daca Eduard avea lasere in ochii , tipul asta era mort de mult .  

Mi-am pitigaiat ( daca cineva va zice ce e cu acest cuvant vine de la ''piti'' stiti voi cum vorbesc ele) umpic vocea , nu era ca si cum ciorapii care ma strangau in ultimul hal pe la lucrusoarele mele , nu isi facea treaba de a-mi  face clipe crude .. 


- domnule , sunt flatata de complimentele d-tale .. zambesc dupa ma uit la Eduard facand un semn cum ca sa ma salveze , ca mooor 

 Proprietarul conacului ma ciupi de fund si eu am tresarit ca din furca , dupa doa clipe Eduard a venit si ma luat de mana .

- imi cer scuze domnule , dar sora mea mai mica , este virgina .. o zi buna !

- este virgina ? isi linse usor bza de sus .. 

- am zis , o zi buna ! ma ia de mana si ma duce afara , eu mai impiedicat ca niciodata incercand sa-mi tin peruca sa nu-mi cada .. ooh pentr numele lui dumnezeu , cum naiba merg fetele pe tocuri ? is o tortura . 

- de data asta te-as salvat , ''surioara'' incepe sa rada si dupa ma ciufuleste si imi cade peruca ,  apoi se uita ciudat , si zambeste apoi imi ridica peruca si mi-o pune in cap cu spatele in fata ..

- m..multumesc ..nu am ce zice .. de ce eu is fata in misiunea asta ? 

- da , nu iti sta bine fata .. zambetul lui era cald , imi facea inima sa bata ..ma facea sa il vreau , e ciudat sa simti ceva pentru un barbat nu ? Plus el e perfect ..dar eu is un nimic , aruncat si gasit de cineva care ma luat si eu nici nu stiu cum sa ii mltumesc . Chiar nu sunt bun de nimic ..

- hei micutule , s-a intamplat ceva ?

Ce as putea face pentru el ? cum as putea sa il rasplatesc ?  As putea sa il intreb , sau poate sa ii fac ..

- Ayatoo ?? 

Ma uitam in gol , nu auzeam nimic , doar gandurile mele ..ganduri ce se zbat .. daca va trebuii sa il salvez si eu cum a facut el ? mi-ar fi prea frica ...  nu as fi bun de nimic  , probabil l-as privii mort de frica cum se zbate si nu as putea sa fac nimic . 

O lacrima se scurge din gandrile mele adanci pe obraz , pana cand am simtit cum se lipeste ceva moale si cald de puzele mele , ce se imping si incerca sa le imblanzeasca pe ale mele , erau buzele lui Eduard , atat de moi , de carnoase atat de fierbinti m-au facut sa rosesc si sa ma trezesc la realitate , simteam ca ma topesc pe picioare ..ori de la sarut ori ca simteam ca nu mai rezist pe tocuri ,...dar sigur de la sarut .

 Era in fata mea , ma saruta , aveam ochii mari si mirati ..dar el adancira sarutul , facandu-ma sa ii raspund ..Nu stiu de ce , dar nu voiam sa se termine acel moment , ii simt mana pe obrazul meu , cum imi sterge lacrima .

 Dupa ce am terminat sarutul , nu stiam ce sa zic , imi era prea multa rusine ..parca simt ca intru in pamant ..la propriu . 


- s..scuze .. ma uit in pamant cat sa nu ii intanlesc privirea , parca as vrea sa il mai sarut ..

Isi pune mana pe capul meu si ma ciufuleste , mana lui calda . 

- esti si timid , asta este ceva nou ..dupa cele zise isi aprinde o tigara  si trage adanc - ei bine , nu trebuie sa iti ceri scuze , eu te-am sarutat .

- asta este adevarat .. ma uit in continuoare in pamant 

Isi aproprie fata de fata mea dupa se aproprie de urechea mea , credeam  ca inima imi va sari din piept ..dar am rezistat . S-a apropriat de urechea mea si mi-a soptit pe cel mai seducator ton posibil.

- nu uita micutule ,  esti al meu !   Cred ca racul la culoare e gluma pe langa mine dupa ce mi-a zic Eduard . - Ai inteles ?

- da , am inteles .

- poate candva , imi vei spune ce a fost cu lacrima de mai devreme , bine ?

- bine .. 

Stateam afara sa o asteptam pe Alice , dar nici urma de ea , am auzit doar cateva impuscaturi ..

- se pare ca Alice n a fost destul de rapida , hai sa mergem are nevie de ajutor , ai grija !

- ma voi descurca , de sub o masa 

- bine de stiut .. intra inapoi in conac cu o arma in mana ..si eu deasemenea dupa el cu o rata care isi tinea rochia ...


SCUZE CA NU AM MAI SCRIS .. AU APARUT TEZELE SI EH .. MULT DE INVATAT ..SCUZATI GRESELILE ESTE SCRIS IN GRABA ..PLUS MUZICA MAI FREDONEZ SI EU SI EH , LE MAI INCURC 

vA PLACE CAT DE CAT POVESTEA ? sTIU CA NU ESTE CINE STIE CE , DAR E PRIMA MEA POVESTE YAOI SI IMI ESTE SI MIE UMPIC GREU . P.S >> DACA MAI LIPSESTE CATE UN ''U'' TASTA NU MERGE PREA BINE , TREBUIE SA APAS TARE PE EA SI UNEORI UIT . gOMEN 






In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now