Pai nu revin eu ? Pai nu am revenit eu ? M-am intors dragii mei <3

330 37 6
                                    


Cata lene am sa gandesc :))))))) Si sa mai scriu si un capitol .Hai sa incerc sa scriu ceva . 


Eduard era cu 2 barbati in aceeasi camera . Cei doi erau masivi si cu putin mai inalti ca Eduard , imbracati in negru si seriosi .

- domnule ,se pare ca micutul este unul dintre ei , ii este cam frica . Ii arata cu degetul pe monitor chipul speriat a lui Ayato . 

- asa se pare .. Eduard se uita la imagini. Se pare ca este unul dintre oamenii lui Cassiel , vuplea aia sireata . Chiar a reusit sa ma pacaleasca .  Se uita la monitor in continuoare observand cum Ayato este lovit de catre Cassiel si inchide . 

- domnule , vreti sa recuperam baiatul ? Intreaba unul dintre barbati . 

- hm .. ? Isi intoarce privirea catre cei doi . De ce ? Pana la urma , si-a facut-o cu mana lui . Se ridica de pe scaun dupa isi aprinde o tigara si trage din ea .  O sa vina singur la mine . Se duce spre fereasta si priveste la cerul ce se pregatea sa planga . Pana la urma , toti se intorc la bine . Iese din camera relaxat . Cei doi se uita dupa el ..

- uneori ... ma sperie cand vorbeste asa . Celalalt il loveste peste cap si cel ce a vorbit tresare . De ce dai ? 

- misca , imi stai in drum . Ma pis pe mine , hai ..misca .. ma tin de cand am inceput sa ne uitam  la filmari . 

- te tii de 3 ore ? Intreaba curios . 

- da .... se uita lung la el ..misca ! Cel ce ii statea in cale clipeste de doua ori dupa se pune in fata lui de tot . 

- atunci , fa pe tine ! Sa te inveti minte sa mai dai in mine . 


Ayato coboara din masina si inca 3 barbati ies din aceeasi masina , pe langa ei oprindu-se si alte 3 masini , printre care una era a lui Cassiel . Intra intr-un depozit ducandu-se la un seif . Ayato se uita in jur , depozitul arata ca si nou pe dinauntru desi pe dinafara parea ca si daramat .  Cassiel se aproprie de seif si se uita sa introduca codul ..

- Ayato , hai inteligenta mea papusa vino aici . Ayato merge spre seif . 

- nu mai spune papusa , nu is o papusa . 

- vrei sa iti arat ca esti iar daca nu pui codul ? Ayato incepe sa puna codul pentru a deschide seiful . Cassy se uita la actele din seif si ceilalti baieti baga banii in valize . Ia o bancnota de 100 $ si ii baga in buzunar lui Ayato .   Pentru tine . 

- te urasc !!... zice ayato catre Cassy . Cassy se uita la el si pufneste in ras se opreste brusc din ras si ii infinge mana in gat izbindu-l de perete lovindu.l la cap . Ayato se uita la el cu ochii tremuranzi  ducandu-si incet mainile pe incheietura lui Cassy tragand in jos .  Ce nauc sunt si eu ..cum imi pot imagina ca il pot desprinde de gatul meu , nu pot respira mai deloc ..  Cassy se uita la el schitand un zambet tragandu-l aproape de fata lui pe Ayato . 

- copile , zi noroc ca ai neuronul ala .. ca altfel erai mort de mult din mana mea . Crede-ma , ma urasti ? Vrei sa te fac sa ma iubesti ? Il intreaba ducandu.si cealalta mana sub barbia lui . 

- n...nu .. a ..am inteles . Cassy ii da drumul lui Ayato , acesta respirand cu greu si privindu-l speriat pe Cassy .. 

- nu uita pustiu , nu sunt Eduard dar crede-ma , in momentul asta eu sunt un om mai sigur decat ai   fii tu langa Eduard . Faptul ca tu l-ai furat , tradat ..nu-i prea place  si se va razbuna . Zambeste dupa pleaca spre iesire . Apropo , mama ta nu are nimic , imi place sa-mi bat joc de tine . Incepe sa rada . Unul din oamenii lui Cassy il prind de brat pe Ayato si il trage pana la masina bagandu-l cu forta in masina lui Cassy . Mergem la mine , banuiesc ca iti este foame . 

- nu imi este foame , sunt bine , sunt bine ! Zice Ayato pe un ton infricosat . Cassy se uita la el mirat dupa un zambet isi face aparitia pe fata lui . 

- Ce e Ayato , iti este frica de mine ? Intreaba pornind masian si calcand acceleratia . Copil prost ! Zice pornind spre oras , mergand cu 80h cat sa prelungeasca timpul . Ayato se uita lung in fata in timp ce Cassy isi mai musca buza de jos din cand in cand . Ajungand la un semafor unde prinse rosu , Cassy da drumul la muzica in timp ce Ayato se uita pe geam si la portiera . Fara sa stea pe ganduri deschide portiera si isi ia viteza printre masini Cassy sfarsind sa il piarda printre cei ce erau pe strada . Ce copil prost .. eh .. Baga in a 3 a . Sa se bucure de libertate , data viitoare nu o sa mai fiu dragut ! Calca acceleratia . 

Eduard era intr-un club cu mai multi tipi si cu cateva fete agatati de el  , cu un zambet fermecator si parul putin ciufulit , cu un tricou negru , ceasul la mana si o pereche de blugi negri nici prea stramti nici prea largi . Fetele erau mai mult bete decat treze , unii dintre tipi pipaindu.le si ele razand . Una dintre ele era in bratele lui Eduard si se aproprie de urechea lui soptindu-i usor . 

- auzi , de ce nu ii lasam pe ei aici si mergem amandoi la tine , singurei sa ...ne bucuram de intimitate , ce zici ? Cu un zambet pe buze il priveste in ochii si isi lipeste buzele de ale lui . 

Dupa 10 minute Ayato ajunge in fata aceluiasi club exact in timpul in care Eduard iese cu tipa blonda , mai mult carand.o dupa el sa nu cada lata pe jos . Ayato ii cunoaste vocea si se intoarce privindu.l lung . Eduard isi ridica privirea de la domnisoara care abia se tinea pe picioare si radea de parca Micutul ii zicea glume special pentru ea . 

- e...duard .. Zice Ayato scurt mirat vazandu.l in preajma unei fete .. Eduard se uita la el si se incrunta dupa baga fata in masina inchizand portiera , se intoarce spre Ayato .. 

- esti viu ... Zice scurt si serios pe un ton jos privindu.l atent zarind cateva vanatai pe mainile si fata lui . Ayato se uita lung la el si atent cu ochii mari luciosi . Ai de gand sa zici ceva ? Intreaba rece in timp ce Ayato nu putea sa scoata nici-un cuvant .  Bun ..atunci voi pleca , am treaba . 

- scuze ! Cuvantul iese incet din gura lui Ayato , tremurand si inecat .. Eduard se uita la el ridicand o spranceana si pufnind intr-un ras nervos . 

- nuu.. scuze o sa iti zic eu , cand o sa ma rogi in genunchi sa nu te ranesc .. Fara sa il lase pe Ayato sa zica ce are de zis , Eduard intra in masina si o porneste , accelerand spre casa lui . Ayato se uita in jos si ofteaza . Cate probleme pot sa am si eu .. o sa .. mor implorand mila ...


Heei prieteni , etoo dupa mult timp nu am mai postat si chiar nu am timp . Anul asta am bacul , trebuie sa fiu atenta la scoala , saptamana viitoare am simulari . Asta ar trebuii sa fie la mine saptamana altfel si totusi , doar pregatiri , scris , istorie , logica ...moooorrrrrrr !!! Sper sa va placa , nu mai stau sa recitesc , daca am gresit , mancat ,inventat  pe acolo cuvite , imi cer scuzeeee :<


In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Donde viven las historias. Descúbrelo ahora