Am scapat *zambet*

1.1K 104 13
                                    


                 Eram sub masa , ma chinuiam sa-mi dau rochia jos , sa dam la oparte partile in care am dat cu capul de lasa si ca , corsetul e strans prea tare .. da am ramas in rochie . Eduard si Alice se bat , as intra si eu dar nu sunt imun la gloante , pacat nu ? 

      Cand mi-am facut curaj sa ies de sub masa l-am vazut pe Eduard cu bratul ranit , si pe Alice sprijinita de el , au fost raniti amandoi . Mi-am folosit pistolul sa trag in candelabru' ca sa cada , am ratat de 2 ori dar a 3 a oara a fost cu noroc . A cazut fix intre Eduard si cei din conac , am luat-o pe Alice in brate si l-am tras pe Eduard de mana in masina , m-am pus la volan si am pornit masina . 

- Ayato tu stii ca conduci ?

- Aflam acum !  Am calcat pe acceleratie si primele tufisuri din curtea conacului au fost ale mele , sa n mai zic ca nu nimeream frana ..

- Ayatooo , lasa-ma pe mine la volan !  Tipa Eduard la mine incercand sa tina masina pe banda corecta ... 

- Crezi ca nu as vrea asta ??? Nu am consus niciodata !!!!

- Se vede .. incearca sa tii masina pe a 2 a banda 

- A doua de la stanga sau a doua de la dreapta ? 

- Dreapta .

- Dreapta ta sau dreapta mea ? 

- Ayato , fii atent la drum . Ai fost ranit ? 

- Nu , dar tu da , e.. esti bine ? Sangerezi ... ma uit la bratul lui ingrijorat si  stiam ca nu pot face nimic  sa il ajut . Am  oprit intr-o parcare , am parcat gresit dar Eduard nu a zis nimic . Mi-a dat cateva haine sa ma schimb .

Am reusit sa ma schimb , Alice se trezise si ea era ingrijorata pentru noi dar fericita ca a iesit totul bine ..

- Haideti ca a fost bine . Spune ea cu un zambet pe fata , batandul usor cu mana pe Eduard 

- Erai sa mori femeie !!  Si incepe cearta ..

- Sunt binee, sunt intreaga dar rochia nu este bine .

- Esti ... asa o durere-n fund !

- Ce ai zis ?? Parca in ochii LUI Alice ar aparea flacari si ridica pumnul mergand catre Eduard nervoasa , la care eu ma pun intre amandoi sa nu faca vreo prostie .

- Gata , fata .. a trecut nu trebuie sa va certati !

- Zii ei asta , nu accepta adevarul cand i se zice in fata !

- Traim , mai este o misiune , atat . 

- Si care ar fi aia ? 

- Scoala .. zice ea zambind la care eu auzind asta m.ai ca-mi iau avant dar Eduard ma prinde detricoul dat de el si ma trage inapoi  .

- Daca eu nu scap de scoala , nici tu nu o faci !

- Dar scoala e ca inchisoarea . 

- Mi-a placut in scoala . Sta Eduard si se uita intr-o parte ganditor .

- Si mie mi-a placut la nebunie , eram cea mai populara fata din liceu .. 

Eduard si Alice au inceput sa vorbeasca iar calm .. Par a fi foarte apropriati desii el este mai mare ca ea, am aflat ca au fost la acelasi liceu si ca lui Alice i.a placut de el candva . 

Ma intreb daca lui Eduard i.a placut vreo fata in liceu , dar stai de ce ma gandesc la asta ???? Nu-mi pasa , o iau razna ... Ayatooo trezireaa !! De ce ti-ar pasa de asta ??

O data ajunsi acasa toti se puse la somn , eu m-am pus sa fac un dus fierbinte .. Incercam sa am mintea goala , da ce puteam ?? NOOO trebuia sa imi amintesc de sarutul care mi la dat Eduard .. Inte-un mod placut .. Ce mi-a  facut inima sa bata in ultimul hal si acum ca-mi amintesc , inima incepe iar sa bata . Chipul lui , momentul in care ma atinge , felul in care imi vorbeste , faptul ca m.a ajutat ... Intra in apa pana sub nas .. 

Vreau sa fug .. sa-mi limpezesc mintea , altfel .. altfel cred ca inebunesc daca ma m-ai saruta o data .. Voi inebuniii sunt sigur .. 

A doua zi .. Afara era frumos .. Ca aspec ca batea vantu de zici ca va smulge copacii din radacini .. S-ar parea ca Eduard nu era acasa .. si nici Alice nu dadea semne de viata , probabil au treaba .. 

Ma imbrac in graba si ies pe usa fara sa las ceva in urma .. Nu fug ,  vreau doar sa fiu putin singur , sa pot respira si desigur sa-mi vizitez vechea casa , in file locul in care era ..

Parca aud certurile mele cu sora mea , si faptul ca mereu dadea vina pe mine cand facea ea cate o prostie .. 

Amintire >> sora : MAMAAAAA!!!! Ayato a spart vaza , a mazgalit peretele cu cariocile mele , a mancat ciocolata alba la care e alergic si m-am murdarit cu ea pe haine ... <<

Uneori chiar vreau sa dau timpul inapoi sa ii am iar in brate , parca m-as arunca in bratele cuiva acum .. Sa simt acea caldura .. sa simt ca cineva e alaturi de mine . 


Mi-am uitat parola de la watt si nu am m.ai putut intra .. Scuzele mele .. Sii am pus la unele cuvinte . in loc de - .. Facebook.ul e de vina :))))

Sper sa va placa ^^ 


In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now