Devine complicata treaba .

988 82 5
                                    



   Ce ? Credeati ca daca Eduard ma saruta ,cu buzele alea moi si carnoase totul este roz ? No ..povestea de acuma se complica .. Alice inca mai are misiunea in care trebuie sa ne  inflirtram in scoala .. Si acolo vor fi si altii din tabere diferite .. BA ..dar pana atunci .. va fi ceva interesant ..

Eduard se uita la Ayato in timp ce ii mangaie parul blond matasos , isi amintea fapta ce a vrut sa o faca si inca strangea din dinti , dar il intelegea , inca il intelegea . Se uita atent la el si ii saruta fruntea elegant dupa da sa se ridice . Ayato se intoarce pe partea cealalta si il prinde de camasa dupa deschide incet ochii . 

- Mai stai un pic ...te rog .. Zice privindu.i ochii mirati de fapta lui ..

- uite cine a facut ochii   , zise zambind apoi se aseaza iar langa el .. PARI MAI timid acum , s-a intamplat ceva ? Il intreaba in timp ce il lipeste de el facandu-l pe Ayato sa roseasca ..

- N...nu snt timid , tu esti prea lipicios .. Zice bosnflat .. Eduard isi indeparteaza mainile de el si il lasa liber .

- Imi pare rau daca te simti inconfortabil , Ayato ii prinde mainile si le pune in jurul sau ..

- Nu am zis ca nu imi place .. zice uitandu.se in alta parte si urmat de un sarut lung dat de Eduard . Limbile lor se intanlesc si incep o mica lupta care se sfarseste cu victoria lui Edurad cae il musca incet de limba facandu.l pe Ayato sa scoata un mic scancet ce il face sa roseasca . 

- Cum am zis .. esti mai rusinos .. 

- Eu nu sunt rusinos !! ZIce incruntat in timp ce Eduard isi strecoara o mana in pantalonii sai la care Ayato face niste ochii mirati si mari dupa scoate mana . Se pune deasupra lui si il trage spre el .

 Se pune deasupra lui si il trage spre el

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Se aproprie de buzele lui si ii intra in lacasul sau umed invitandu.i limba la un scurt dans , isi strecoara mana pe sub tricoul lui masandui un sfarc . Coboara cu saruturile pe gat si ridicandu.se cu limba pana la ureche muscand incet facandu.l sa geama . 

Edward isi ridica privirea si dupa zambeste ..

- Daca ti-ai vedea privirea ..cat de inocent esti ..ai rade de tine . Edward se ridica de pe el  . Trebuie sa cobori micul dejun este gata cred ca  Alice a sosit  . 

Coboara amandoi , Ayato era ciufulit de cum s-a trezit .. Alice se uita la el si clipeste de cateva ori .

- Cum reusesti sa-ti aranjezi asa parul in somn ?

- C ..ce ??  Cu multa munca si stil . Zice el incrutisandu.si bratele la piept ridiand barbia in sus zambind mandru de el de raspunsul dat ..

- Esti ciudat .. zice ea cu un zambet in coltul guri .. Ayato isi sufleca manecile 

- Stai sa pun mana pe tine bloni! Eduard il prinde pe Ayato de gulerul pijamalei si Ayato isi misca mainile in fata spre Alice ..

- Usor diavol tazmanian , pastreaza asta pentru misiune . Ayato intoarce privirea la Eduard 

- Dar ea m.a provocat .. 

- Si tu ii mananci din palma in timp ce ii raspunzi , se hraneste cu raspunsurile si nervii tai , o i fata dar e vicleana .. si uneori ma sperie si pe mine .. Se uita amandoi la ea cum ii ucidea din priviri ..AlIce se ridica si se duce la cei doi .. Isi incrutiseeaza  mainile sub sani si ochii ei sclipesc ca a unui demon . 

- Ce faceti baieti ???? BARFITI ??? Cei doi dau din cap negativ si parca aura de foc a lui Alice ii dobora ...

- Eduard .. ea ma sperie .. Zice cu o voce subtire 

- Rezista .. Aliec zambeste 

- hai sa mergem la liceul unde vom petrece o saptamana .. Iii trage pe amandoi afara din casa .. 

LICEUL  TOKISHIMA ( nume inventat cred :))) sorry ) 

Ayato bate din picior in fata celor doi .. 

- De ce eu trebuie sa fiu eleeev ??????? Intreaba revoltat 

- Pentru ca esti mic..

- Si de ce Alice e profesoara ??? Hmmmm????? 

- Nu te ingrijora , eu sunt profesorul vostru de istorie , voi avea grija sa nu patesti nimic . Ii zice Eduard in timp ce se indreapta catre clasa . 

- Nu e corect .. repeta el in continu

- Nu te mai plange copile si fa totul bine . Alice se uita incruntata la Ayato iesind iar aura infioratoare a ei .. 

- B..bine doamna! 

cEI 3 INTRA in clasa, toata clasa ramane cu ochii fixati pe cei 3 .. 


Etooo.. SCUze ca nu am mai scris , de felul meu mai mult desenez deci gomeeennn :c Nu am m.ai apucat sa scriu , cu vacanta si saptamana altfel nu am apucat ., A fost si ziua mea , alta bataie de cap .. Dar o sa ma tin de poveste , cam de acuma incepe actiunea sa zic asa . 

Sper sa va placa si scuze ca nu e prea lung capitolul asta .  Si scuze ca pun punct in loc de cratima, tasta cu cratima nu.mi merge :c

Rose va iubeste :* <3 

In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum