Incearca sa taci !

467 47 7
                                    

Mai intai >.> multumesc pentru cele 10.000 lecturi *-*oh va iubesc si pentru cele 890 stelute *-* 

Nici nu stiti cat ma bucur ca voi chiar cititi povestea mea >.> care chiar e plictisitoare :))))) scuzati-ma ca va plictisesc :< promit ca o sa  o fac mai interesanta <3 

                                                                                 I

                                                                                 V


Ma foiesc dintr-o parte in cealalta a partii din mijloc a sufrageriei imense >.> asta se numeste sufragerie ? Ma rog ... sunt foarte agitat cred ca o sa lesin , si de ce am sentimentul asta de frica , tot ce vreau e sa  termin toata tampenia asta si sa ma duc acasa la mama sa stiu daca este mai bine ..imi fac atatea griji si nemernici astea si eu prost sa intru in rahatul asta mama este in halul ala din cauza mea , ca eu si ideile mele prostesti ..sunt un pusti si trebuia sa stau in treaba mea ..ce mo fi apucat sa ma bag in lumea asta ? Eu sunt ..un punctulet mic firav si fiind vorba vorba acuam ... Eduard cand ma prinde o sa ma faca sa-mi regret viata ..si totusi .. mi se rupe inima ca fac asta .. a...adica o ..o sa fie bine e barbat eu is barbat ..e ..ee Cineva intra pe usa , un tanar inalt , la costum alb , parul scurt saten cu ochii verzi , cu o figura serioasa si cu mainile in buzunar cu 2 tipi bine facuti  in spate . Ma dau doi pasi in spate . 

- D ..domnule .. Ayato se uita de jos la el , in timp ce seful lui se uita la la un caine . 

- te-ai descurcat bine , acum depinde daca gasesc ce vreau daca nu ..tu o sa o incurci ! Rascoliti casa !  Cei doi pleaca de langa seful lor si incep sa intoarca casa pe dos , spargand  si rasturnand .  Deci dragul meu Aytao , arata unde e biroul lui . Dau din cap afirmativ si tacut ..Il conduc in biroul lui Eduard . 

- Aici este biroul lui . Ii zic indepartandu-ma de el putin .. 

- de ce fugi de mine ? Inca iti este teama de mine ?  tresar cand il aud si dau negativ din cap . 

- n..nu .. Ii zic mai mult cu jumatate de gura in timp ce il privesc cand se aproprie de mine . Isi ridica mana usor si o pune pe umarul meu dupa sub barbie .. 

- ce copil prost esti .. Iti tremura tot corpul si cand m-ai  vazut mai ca iti venea sa fugi . Ma uit la el lung si simt cum mana lui ma strange de gat dupa imi sa drumul si se duce sa rascoleasca prin sertare ..  Sa va zic ce s-a intamplat de fapt ? Fiind un baiat sarac , cu un tata alcoolic si mama bonlava care lucra la restaorantul nenorocitului asta .. Si ca sa isi poata plati tratamentul mai devreme eu destept am zis ca intru ,fur niste bani si  ies repede ..Ghinionul meu ... asta o venit si ce pot spune ... Bataia mea nu a fost proasta si m-au si amenintat ca iii zic mamei ca a crescut un hot si ca o concediaza si mi-au zis ca daca ma dau pe langa Eduard .. nu ii mai zic mamei si scap si eu cu bine din povestea asta .. 

Ce s-a mai intamplat pe langa bataie ..m-a si violat ..si nu a fost un viol in care sa te doara doar o parte a corpului si ma durea tot corpul .. Si cand ma tragea de par , stiu ca am semne de la muscaturi , m-a strans de maini cu mana lui dreapta de mi sau invinetit la incheieturi atunci , nu stiu ce are el in mana aia drepta . Oricum de atunci vad in ceata cu ochiul drept .. Si ca sa fiu si mai sincer .. Eu am 17 ani , parintii mei nu sunt morti  doar ca se chinuie cu viata sa ma intretina , mama este bonlava  .. Eu cu liceul , sunt la cel mai bun din oras .. Parintilor mei le este greu sa ma tina acolo dar eu trebuie sa pot ..  

- Ati grasit ? intreb curios 

- doar un cod bancar ... Eduard a luat toate actele cu el , cel mai posibil . Ma uit in jos , firar ...am dat de dracu ... 

- Ayato ! Tresar cand imi aud numele si imi ridic privirea ..

- d..da domnule .. 

- vino aici .. Merg spre el cu pasi mici , cand ajung langa el ii simt mana care imi prinde parul si imi trage capul pe spate facandu-ma sa scot un scancet de durere .. Imi duc o mana pe mana lui tragand de ea , facand o prostie el tragandu-ma si mai tare de par . 

- m..ma doare .. Zic tragand de mana lui .. 

- te doare ?  Ai dat gres iar ! zice tipand la mine 

-  d..dar am facut ce ai zis ... 

- si totusi ai dat gres .. Ce te doare acum e pui pe langa ce o sa te doara diseara .. 

- n..nu ..Incerc sa ma indepartez de el dar el ma strange mai tare de par si ma trage mai tare de el lovindu-ma in burta cu genunchiul si eu cazand lesinat pe podea . 

- off...copii astea ,  daca ar avea minte ..  Cei doi intra in birou .

- domnule , nu am gasit nimic prin casa . Unul dintre ei avea un copan de carne  in mana in care manca . 

- nici in bucatarie nu e nimic .. Zice dupa inghitind 

- Sunteti niste idioti ! Sa il luati pe asta de aici , sa il duceti la hotel in camera mea si sa il legati bine sa nu scape .  Zice tracand pe langa mine care zaceam pe podea .  Cei doi dau din cap si unul dintre ei ma ia pe umar ca pe un sac de cartofi  . 

- ce usor e copilul asta . 

- mm... zice muscand din copan .  

Cei doi ies din casa si ma arunca pe bancheta din spate a limuzinei langa Cassiel .. Se uita la mine din nou ca la un caine . 

- hmm ..ma voi distra in seara asta .. miic si fara minte . Dupa poate te voi lasa in pace ..poate sau te voi chinuii in continuoare . Nu ma poti auzi nu ? Off...  

O data ajunsi la hotel cei doi fac cum au zis el . Ma-au dus  in camera lui Cassiel si m-au legat , cam prea strans de maini . Dupa ceva timp imi deschid ochii cu greu .. acea lovitura chiar a durut ..prea tare ..  Ma uit la tavan si incerc sa-mi duc mana pe fata si observ ca sunt legat de maini .. Incep sa ma panichez  si ma uit in jur observand ca sunt intr-o camera de hotel ..  Deja parca vedeam ce mi se va intampla .. Nu se poate sa se intample asta iar .. ochii incep sa mi se umezeasca . Ma duc repede spre usa si apas pe clanta  din pacate care era inchisa , fara scuces . Fug repete spre geam si daca as sari nu cred ca voi scapa cu viata din asta .. chiar cred ca m-ar durea mai tare decat ar face Cassiel .  Ce naiba sa fac ..ce sa ma fac ? Acum parca vad ca ma foare mai tare ca inainte ..si nu vreau asta ..O sa il am pe costiinta toata viata . 

Aud cum o cheie deschide usa si il vad pe Cassiel intrad in camera , ma dau intr-un colt al camerei , speriat ca un catel pe care urmeaza sa il bata stapanul . 

- ce faci ? Esti speriat ? Dau din cap negativ 

- las' ca te fac eu sa-ti fie frica  ! Se aroprie de mine si ma prinde de brat , aruncandu-ma pe pat , ma privea si imi pun mainile mai inspre fata in semna de aparare , el schiteaza un zambet si isi da sacoul jos urmat de cravata ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


Etooo capitolul nou o sa apara mai devreme da mi prea lene sa mai scriu acum <3 

Va multumesc din nou pentru cele 10.000 lecturi si pentru stelute , chiar si pentru comentarii chit ca sunt putine , poate cu timpul vor fi mai multe .  *-* Black va beste <3 <3 <3 

In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now