Picaturi de ploaie

1.1K 101 3
                                    

Nu ma simt atat de bine pe cat ar trebuii .. am scapat cu viata , am fost tarait prin orfelinate , batut , jignit si judecat ... Ce pot zice , am scapat si singur pe strazi , mereu cu gandul la seara aia blestemata . Asta a fost sa fie nu ?  Totusi daca e sa ma uit in urma , vad nimic , nimicul ce ma apasa atat de tare , nu eram o familie bogata in averi , ci bogata in iubire ..

 Parintii nu faceau diferenta chiat ca eu eram mai mare . Se zice ca atunci cand moare cineva , altcineva se naste  ... Tot ma intreb cate persoane erau nascute in acel moment .. Si totusi am traiat pe strada pana am dat de el .. Eduard..un om cu o inima mare care m.a luat la el si totusi eu ..eu sunt speriat de el . 

De ce sa ii pese de unul ca mine si mai este o problema , nu mi s-a intamplat niciodata sa ma indragostesc de cineva , dar acum inima asta tampita s-a indragostit de el .. Nu merit nici atat .. De fapt ... ce merit eu ? Nu merit nimic .. nu am ajutat nu am facut niciodata nimic bun pentru cineva .. si totusi ... 


Se uita la un teren gol , pe ici pe colo ars si cateva caramizi intr-un colt .. lacrimile incep sa i se scurca pe obrajii putini rosii si cerul parca incepe si el sa planga o data cu Ayato   .. Ploaia ,  isi lasa urmele pe pamantul rece ce cuprindea toata zona si pe strada curgand, incep mici fire de apa prelungite de picaturile  ce loveau pamantul cu forta .  

Isi vede de drum , mergand usor pe strada , lovit de ploaie cu lacrimile ce ii curgeau . Stia  si isi repeta .. '' Si barbati plang '' dar el nu se simtea barbat , ci un baietel ratacit care inca este in viata datorita unei persoane de acelasi sex care ii face inima sa bata in ultimul hal .. Nu ii putea zice , se simtea prea rusinat dupa misiunea lui Alice , dar pentru el sarutul a fost cel ce a aprins aceea inima ce era crapata pe la colturi .   

Masina lui Eduard ajunge in fata conacului , soferul masini iese cu o umbrela si deschide usa , o data iesit din masina soferul il conduce in conac cu umbrela chit sa nu se ude . 

Striga de 2 ori dupa Ayato , vede ca nu vine isi intreaba o servitoare unde este .

- Ingrid , du-te sus si cheama-l   pe Ayato !

- d..dar el nu este cu dumneavoastra ???  Incepe sa ii tremure mainile , el.. el nu este in casa domnule !

- cum nu este in casa ? 

- am venit la ore 12 , nu era nimeni decat ceilalti servitori am crezut ca este cu dumneavoastra .. 

- off.. copilul ala incapatanat , afara e dezastru . Zice pe un ton nervos 

-  Poate se intoarce , in caz de orice ma duc sa fac mancare ca sa fie calda pe cand soseste . 

- Fa si ciocolata calda , ma duc sa il caut !  Isi ia haina pe el si umbrela si fuge spre masina . Intra in  masina si dupa porneste accelerand  . 

Ayato priveste de pe un pod cum se scurge apa , era ud pana la piele , tusea si tremura . Printre picaturile de ploaie  cativa fulgi se alatura dansului ce continua de cateva zeci de minute .

 Ayato se uita lung la rau .. parca l-ar chema .. Se apleaca in fata si inchide ochii . Se gandea ca nu mai are rost .. ca toti mor o data si o data ..  O mana il trage in spate si tot ce se aude este o palma data cu forta peste fata lui ce il face sa isi deschida ochii facandui mari . 

In fata lui era Eduard  cu nervi cat se cuprinde si gata sa il bata si mai mult  pentru ce avea de gand sa faca . 

- ESTI INTREG LA MINTE COPILE ???  il intreaba tipand si tinandu-l stramt de umar , facandu-l pe Ayato sa scoata un scancet de durere . Incepe sa i se scurga putin cange din coltul gurii  din partea lovita de Eduard . 

- E.. eduard ..

- NICI-UN EDUARD  ! CE AVEAI IN CAP ?

- T..tu nu intelegi .. imi este greu bine ?? Tu ii ai pe toti , atatia oameni care sunt in jurul tau , care te respecta , care te inteleg . eU nu am nimic ! Nici banii tai , nici comportamentul tau sau felul tau de a fi si nici familie ... nimic ..   Eduard se uita la el intr-un mod calm .. bland .. 

- Asta nu este o solutie  .  Il trage spre el ridicandu.i barbie  , se apleaca aproape de fata lui , Ayato se imbujoreaza devenind mai rosu la fata .. si cand a vrut sa ii zica nu , buzele lui Eduard se lipise de a le lui . Buzele lui , atat de moi , le simt iar .. 

Atat de fierbinti ce imi fac iar inima sa imi bata

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Atat de fierbinti ce imi fac iar inima sa imi bata ..  Doamne nici durerea de la palma lui nu o m-ai simt .  - Hai sa mergem acasa , sa te schimbi , si sa imi zici ce a fost in capusorul asta al tau , de ai vrut sa te arunci . 


Si sa vedeti voi morala tinuta de Eduard , nu-ti mai trebe sa iesi din casa niciodata , mi-a zis atat de multe ca m-am speriat la un moment dat . Dar dupa a zis ca ma iarta si ma pupat pe frunte . O firar ... iar am rosit .  Sa nu uit .. a doua misiune a lu Alice . iooi fata asta ma baga in pamant .. la sigur . 

Ei binee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ei binee.. sper ca a fost pe placul vostru .. Pot spune ca de acum incepe actiunea adevarata , scuzati ca scriu rar . Dar cu simularile si incep ascultarile m mooor :3 

Sper sa va placa :3 


In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now