Hai ca e dezastru ..

931 83 2
                                    

Cred ca stiti si voi ca astea doi m-au bagat  la scoala .. nu imi era dor de ea .. dar nu inteleg ceva .. de ce ei sunt profesori si eu un amarat de elev ? Alice isi bate joc de mine  si Eduard nu-mi ia apararea .. Oooo ce o sa pateasca astea doi ... 

Directorul intra in clasa 

- elevi .. ei sunt NOI vostrii Profesori de istorie si geografie ( nu mai stiu de ce era Alice ) si el este Ayato noul vostru coleg care il invit la locul sau .. Ayato se pune in ultima banca langa un tip saten , mai inalt ca el , ochii albastri  care isi razama barbia in mana si se uita pe geam .. Cand se aseaza langa el il pandeste cu coltul ochiului ..  Majoritatea fetelor  se uita dupa Ayato cand  se indreapta spre banca lui .. urmate de o incruntare din partea lui Eduard  .. Toti isi indreapta privirea catre noii profesori .

- Voi lasa profesoriii sa se prezinte si singuri . Fetele il masaoara pe Eduard din cap pana in picioare si icep sa susotesca intre ele .. '' Este atat de dragut .. E atat de bun .. Ce ochii frumosi are .. As vrea sa strang in brate muschii aia ''    Alice il loveste cu cotul peste brat pe Eduard . 

- Ai admiratoare , domnule profesor de istorie .  De asemenea si Alice primea '' complimente ''  '' ce buna e profa de Geogra , Ce as trage.o putin de parul ala inspre picioare .. Ce mi-as baga.o printre sanii ei '' 

- Se pare ca nu is singurul cu admiratori . Alice il calca pe eduard pe picior cu tocul .. facandul sa tresara si sa se lase incet pe piciorul ala . 

- Buna copii .. eu sunt Alice , noua voastra prefesoara de geografie .. Sper sa ne impacam bine .. le zice zambind  fortat .. 

Directorul se retrase si Alice la fel ramanand  Eduard in clasa si vorbind cu elevii , Elevele salivau cand trecea printre banci si le mai schitau cate un zambet .. 

- anul asta vom invata impreuna evident Camelot si Regele Arthur ( alta idee nu am :)))  Nu o sa predau prea mult , voi povestii , iar voi trebuie sa retineti cat de cat din ce zic eu . Manualul are povestea pe scurt , voi trebuie sa o cititi , ca sa nu ne suparam .. Se aseaza pe catedra .. Si o sa invatati ca sa nu ne suparam .  


Ayato il ucidea din priviri pe Eduard .. 

- Hei .. ii zice colegul lui de banca 

- h..hei .. se uita uimit la el . Colegul sau de banca era mai inalt ca el si parea un copil prezentabil  si zambaret . 

- Eu sunt Alex .. intinde mana spre el , Ayato da noroc cu el 

- eu sunt Ayato , incantat . 

aLEX SCHITEAZA  un zambet si i se adreseaza cu acelasi respect .. venind si pauza fetele ies pe pauza sa il urmareasca pe Eduard .. cateva colege se duc si ii ureaza bun venit noului lor coleg .. la fel si unii colegi .. 

Alice si Edward merg pe hol fiind priviti de toti ...

- ma simt ca in liceu ..

- ai nu mai spune , iar te lauzi ca erai cel mai popular baiat din liceu ?

- ma mandresc cu asta ..

- stateai cu mine de asta erai popular .. zice amuzata 

- ha , ha .. ce mai gluma 

Edward o impinge putin ..- ce crezi , care sunt cei trimisi de MR. bLACK ?

- CHIAR NU STIU  .. dar trebuie sa fim atenti la Ayato ..

- de ce ? 

- s-ar  putea imprietenii sau pune rau cu unul dintre ei 

-da si asta ....

Dupa ore toti care de care sa scape din scoala .. Grupurile de fete asalatate de baieti si de rasete .. 

Cei 3 ies din scaoala si se indreapta spre masini .. 

- diseara la ora 00:00 ne vedem la intrarea din spate , trebuie sa cautam sa vedem care sunt noii elevi , trebuie sa umblam prin dosare si o sa vedem care sunt  veniti recent . 

- pai ..asa o sa facem .. ALice se urca in masina si porneste motorul - sa nu uitati ! 

Edward urca in masina si Ayato langa el pe locul din fata si isi pune centura ..

 - imi pare rau ca te-am bagat in tampenia asta .. dar trebuie ajutata .. Are multe probleme si pe langa misiunile astea .. 

- e in regula .. nu ma supar , pare  o fata ...nebuna  ..

- da .. e ai bine sa o vezi nebuna decat suparata .. are o fata de copil de iti vine sa o bati . 

eDUARD POrneste masina si pleaca spre casa .. opreste la semafor .. Ayato se uita pe geam ..putin suparat .. 

- Ayato .. Ayato isi intoarce capul spre el ramanand surprins de sarutul dat de nicaieri ..Eduard isi lipeste buzele de a le lui Ayato facandu.l sa roseasca .. DAR U EZITA SA ii sarute acele buze carnoase de care ii era pofta mereu cand nu e langa el ..  Semaforul se face verde si se aud niste clancsoane care le strica sarutul .. Ayato se uita in pamant rusinat rosu tot la fata , eduard se uita  la el si zambeste , calca acceeratia pornind spre casa dupa il ciufuleste ..

- esti mai rosu ca semaforul ...

- tu sa taci !   


Si iar am intarziat cu capitolul acesta .. Scuzeee ..dar trezele :< Dar mi-am facut timp si am scris ..pentru voi :< Oh si am mai inceput o poveste :3  >> https://www.wattpad.com/story/71747173-~mostenitoarea~  <<    Nu e yaoi , e despre demoni , nu aveam ce face intr-o seara si meh .. Si cred ca o sa ma mai apuc de o poveste tot yaoi ca tot vine vara :3 

Din nou scuze :c 

In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Where stories live. Discover now