Hei babe

277 26 2
                                    

Da pufoseniilor , traiesc  sunt chiar bine , am rezolvat cu bacul , luat >.> poi cum :3 acum sper sa intru si la facultatea dorita :>  Nu radeati , vreau la arte , chiar planuiesc ca pe viitor sa il fac pe Eduard si Ayato , eu nu prea stiu sa fac baieti dar nimic nu e imposibil >.>  Sa trecem de mine , chiar ma bucur  ca am primit mesaje de la voi cu , cand postez next ^*0*^  Ei bine , iote azi vine next :> am idei noi ...am uitat numele personajelor :)))) 

Ayato priveste  masina care pleaca cu cei doi incepand dupa scurt timp ploaia , isi musca buza de jos stresat dupa priveste in jos dezamagit si vinovat . Pleaca spre un cartier mai vechi de langa un parc  unde obisnuia sa se joace cand era mic , urca intr-un bloc si se opreste in fata unei usi , batand usor . Asteptand , dupa cateva secunde o fata scunda ,  cu parul saten  pana la umeri ud si ochii verzi avand doar un prosop pe ea , isi ridica privirea la Ayato si ii face loc sa intre in apartament . 

- A... scuze ca te deranjez la ora asta  .. zice Ayato incet cu vocea tremuranda lasandu.se usor pe spate pe canapea . Tipa se uita la el si se sterge pe parul ud . 

- Verisor prost , nici sa suni nu stii ! Zice aceasta pe un ton ingrijorat , acesta o priveste vinovat . Ai fi putut sa suni , sa ma anunti sa-mi zici ca esti bine , mi-am facut griji ... boule ! 

- s..stiu ..dar ..  tace brusc dupa o priveste . 

- Sa inteleg ca inca esti cu problemele pana la gat , inca nu inteleg de ce te-ai incurcat cu ei . Merge in camera ei si se imbraca . 

- doar stii ca avem nevoie de bani .. Cassy ... el ca el , am o problema cu unul mai cu influenta , cred ca o sa ma omoare . Il priveste .

- Hmm ...cine ? Intreaba curioasa punandu.se langa el . 

- Unu Eduard .. are multa influenta , companii mari etc ...etc ..  Maia se uita la mine , imi ia fata in maini si ma priveste atent . 

- Il plaaci , ce dragut . Eu credeam ca o sa iti treaca dar nu te judec . Sa inteleg ca ei te-au pus te aproprii de acest Eduard pentru ca ei vreau ceva important de la el si toate au picat in capul tau .

- da.. ceva de genu .. s..si nu il plac ! Maia se uita la el si ridica din spramceana  in timp ce Ayato se incrunta . 

- Baiat prostut , hai sa mananci eu trebuie sa plec peste 30 de minute la munca ca is tura de noapte .  Se ridica de pe canapea si merg in bucatarie , Maia ii pune lui Ayato sa manance dupa il ciufuleste . Hai ca va fi bine , probabil te uraste acum dar vorbeste cu el ..il stii pe Cassy . 

- Tot nu-mi vine sa cred ca ai fost cu el . Zice Ayato dupa muscand dintr-o dintr-o pulpa .

- nu stiam cu se ocupa , sau ca e bi .. Se uita la paharul din fata ei .. Eram indragostita de el, binee ??  Asta a fost acum ceva timp ..a trecut , ok? Nu mai adu vorba ca data viitoare stai afara !  Ma duc sa ma schimb pentru munca si sper ca o sa speli vasul ala . 

- bine sefa . Mananca in continuoare in timp ce Maia se schimba in camera ei intr-o pereche de pantaloni negri si o camasa alba  dupa revine la  bucatarie unde Ayato inca manca . 

Intre timp, Eduard si micuta lui prietena erau intr-o camera de hotel . Acesta stand pe fotoliu si ea in genunchi in fata lui , ii deschide usor fermoarul de la pantaloni cu dinti incepand sa se joace cu limba pe el si facand mici cerculete cu varful limbii . Eduard avea capul sprijinit in mana privind plictisit la femeia in genunchi ce incerca si il satisfaca .  Aceasta il ia in fura miscandu.si capul ininte si inapoi , acesta isi baga o mana in parul ei miscandu-i capul ma repede si dandu.si drumul in gura ei dupa ii indeparteaza capul si isi inchide pantalonii . Aceasta il priveste si se ridica in picioare . 

- hai sa mergem in dormitor . Zice tragand de manaeca lui si acesta isi retrage bratul .

- scuze draguta , imi plac fetele cu sanii putin mai mici . Ii zice plecand spre usa . 

- ba..tu .. Ei haidee! Arat foarte bine fetele cu sanii mari is mult mai sexy! Acesta se uita la ea .

- da ...atarna si ei mai mult . Scoate din portofel niste bani si ii arunca in fata . Uite , astea ar trebuii sa ajunga . 

- ma crezi o curva ? Zice privindul nervoasa . 

- a ..nu esti una ? Semeni atat de bine dar probabil alea stiu sa faca cu gura o treaba mai buna .  Iese din camera de hotel si coboara jos plecand pe jos spre casa . Scoate telefonul din buzunar si cauta un numar apeland dupa , persoana de la capatul celalalt raspunde .  Cautati copilul si vreau sa-l  aduceti la vila mea , batut cum va vine la mana doar sa fie viu !  

- da domnule , dar o sa dureze pana dam de el stie sa se ascunda bine avand in vedere ca el trece neobservat . 

- banuiesc ca voi vreti sa va observ cand o sa aveti nevoie de ajutor , nu ? Nu sunteti cei mai sfinti oameni pe care ii cunosc.

- da... acesta zice scurt 

- Atunci ... ADUL !! Inchide telefonul fara ca celalalt sa apuce sa raspunde . Din cauza unui pusi .. sa vezi tu mila acum .. 


Sper sa fie bine <3 

Las doar atat la partea asta :3 

>>> Daca am mancat , inventat , adaugat cuvinte , vina mea ! <<<


In cautarea mortii ( YAOI boy x boy )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum