5. De trouwerij & Amanda

1.5K 58 9
                                    

Ik werd wakker gemaakt door de bediendes.'Mevrouw, vandaag is het u grote dag.' Zegt Bolle opgewekt. Ik zucht. Vandaag zou ik gaan trouwen met Sage.

Ik sta op en laat me wassen. Daarna trokken ze me een te blote lingerie aan.'Wow, waarom zo bloot?' Vraag ik aan de bediendes. Ze kijken me aan.'Voor de huwelijksnacht natuurlijk. Koning Sage wilde dolgraag dat we je dit zouden aantrekken, hij heeft het zelf uitgekozen.' Legt Rood uit. Ik zuchtte. Tuurlijk.

Daarna ging de jurk erover heen. De jurk was gigantisch, de sleep bedekte zowat de hele vloer van de kamer.

De jurk was sneeuw wit, op mijn borst zat een wit patroon. Ik vond de jurk prachtig, ik had nooit kunnen geloven dat ik zo'n mooie jurk aan zou hebben. Ik had altijd gedacht dat ik zou trouwen in mijn gewone kleren, een spijkerbroek en een t-shirt en met een boere jongen die er nog wel een beetje goed uit zag en een klein beetje geld had.

Mijn haar word in krullen over mijn schouders gegooid en er word make-up op mijn gezicht gesmeerd.'Wie komen er allemaal?' Vraag ik aan Rood. 'Een paar vrienden van Koning Sage en zijn familie. Voor de rest niemand.' Zegt Rood.

Ik knikte. Tuurlijk kwam er bijna niemand, Sage was volgens mij niet iemand die een een sociaal persoon kan noemen.

Een paar uur later kwam er een vrouw binnen. Ze leek van mijn leeftijd.'Hey, ik ben Amanda, Sage's moeder. Mijn man kon er vandaag niet bij zijn dus ik breng je naar het altaar.' Zegt ze glimlachend.

Ik sta met mijn mond vol tanden. Voor bij stond een preciesse replica van Sage, alleen dan vrouwlijk. Deze kleur haar, zelfde vorm gezicht, zelfde oogkleur, zelfde bleken huid. Echt alles precies hetzelfde. Alleen de kleren waren anders en zij had borsten.

Ik knikte.'Dus jij word mijn nieuwe schoondochter, wel een beetje zonde vind je niet? Ik dacht dat hij iemand zou nemen met wat meer volume voor, zoals die andere van hem, die had pas echt een voorgevel.'

Amanda loopt op de af en knijpt in mijn borsten.'Kijk dan, welke maat heb jij? A60?' Vraagt ze en ze doet mijn jurk wat omloog en het topje van mijn lingerie uit.'Héy, wat denk je wel niet dat je aan het doen bent?' Vraag ik aan haar en doe een stap naar achteren maar gleed uit over mijn jurk en val achterover.

'Goed zo, je gaat er voor liggen.' Zegt Amanda en ze gaat naast me op de grond zitten en gaat op mijn middel zitten. Ze gaat weer uitgebreid mijn borsten lopen bekijken.'Ja, die andere had duidelijk meer vorm.' Zegt Amanda.

Ze draait me om.'En hoe zit het met de achtergevel?'Vraagt Amanda en ze kijkt naar mijn kont.'Die kan wel.' Zegt ze tegen me en gaat dan van me af. Ik sta snel op en doe mijn jurk weer goed en kijk haar kwaad aan.

'Wat? Ik moet wel zorgen dat mijn zoon een goede vrouw heeft.'Zegt ze schouderophalend. Ik moet moeite doen om haar niet te slaan.'Kom, we moeten gaan.'Zegt Amanda en ze bied me een arm aan. Ik kijk haar aan en neem hem langzaam aan.

Ik sta nu voor Sage, de dominee had een hele preek gehouden, en nu kwam het aan om de beloftes te doen, en de ringen uit te wisselen. En daarna kwam de zoen.

Een rilling ging over mijn rug toen ik eraan dacht. 'Ja, ik wil.' Klinkt opeens de stem van Sage, ik schrik op uit mijn gedachte.

De dominee draait zich naar mij.'En neem jij, Alyssa Alice Knight, Sage William Semains tot u wettige echtgenoot?' Ik slikte even en zie alle bediendes naar me kijken, en de familie van Sage, dat was alleen zijn moeder en volgens mij zijn twee zussen.

Ik kijkt naar Snow die me toe knikt. Ik slik nog een keer en kijk dan naar Sage.'Ja, ik wil.'Zeg ik tegen de dominee.

Sage duwt een ring om mijn vinger, en ik doe ook een ring bij hem om. Dan pakt hij mijn gezicht tussen zijn handen.'Dan verklaar ik u hier bij als man en vrouw, u mag de bruid kussen.' Nog voordat de dominee zijn zin af had had Sage zijn warme lippen al op die van mij gedrukt.

He will never be my master and husbandWhere stories live. Discover now