Laatste Note

727 29 6
                                    

16,502 lezers! Ik ben echt trost op dit verhaal en dat het zo veel lezers heeft bereikt aagezien ik eerst heel erg twijfelde aan dit verhaal. Maar ik ben toch blij dat het zo veel lezers heeft gekregen en stemmen en reacties.

Natuurlijk wil ik ook alle mensen die op dit verhaal hebben gereageerd bedanken en vooral de mensen die hiervan echt trouwe lezers waren. 

Ik meot helaas wel zeggen dat hiervan geen vervolg komt ;( Dat komt omdat ik simpel weg geen inspiratie hebt voor een vervolg. Ik heb hier een tijdje over lopen nadenken maar steeds als ik iets heb bedacht dan is het echt een heel klein dingetje waar ik geen boek van kan maken. Sorry.

Ik moet wel zeggen dat ik aan een nieuwe verhaal begin. Het is een Harry Potter Fanfiction en het heet: Daddy's Little Secret. Ik weet dat het niet een is waaruit jullie konden kiezen maar dat is omdat ik die allemaal heb laten vallen. Ik liep bij ze allemaal vast. En hopelijk zullen jullie deze ook lezen, maar als jullie dat niet doen vind ik het prima, waarschijnlijk dat ik later nog met een ander verhaal kom.

Maar bedankt voor het lezen en ik vind jullie allemaal echt tof! 

Itske aka X_Vampire_X

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

He will never be my master and husbandWhere stories live. Discover now