7. Sage is een Vampier?

1.4K 66 4
                                    

Sage P.O.V

'Het is tijd.'Zeg ik tegen Alyssa. Ik had de hele dag al gewacht om haar bloed te kunnen proeven. De hele dag, heb ik geen een druppeltje bloed binnen gehad, en ik snakte ernaar.

Toen Alyssa onder begon te bloeden, kon ik me niet meer inhouden. Ik had het snel afgewerkt, en dan nu kon ik eindelijk haar bloed drinknen.

'Tijd? Hoe bedoel je?'Vraagt Alyssa en ik zie haar verbaasde blik.

Dan zette ik mijn tanden in haar nek. Ze begon te gillen dus legde ik mijn vrije hand op haar mond, zodat het gegil minder werd.

Haar warme bloed stroomde in mijn mond, het voelde geweldig aan. Ik liet het gif van mijn tanden in haar lichaam zakken, straks wanneer ze wakker word, zal ze een prachtige vampier konining zijn.

Alyssa P.O.V

Mijn nek prikte vreselijk en ik gilde, wou dat die pijn op hield, dan voel ik Sage had voor mijn mond. Ik voel hoe ik steeds slapper word maar toch de pijn in mijn nek aanhoud.

Dan zie ik Sage weer over me heen gebogen, maar toch nog steeds die pijn in mijn nek, wat heeft hij gedaan?

'Ga maar slapen.'Zegt Sage en hij drukt een kus op mijn beiden ogen. Gelijk waneer ik ze gesloten heb, val ik in slaap.

De volgende dag word ik wakker, met Sage naast me slapen. Ik merkte gelijk dat we niet werden wakker gemaakt door de bediendes, of moest dat nog gebeuren. Ik herinderde me opeens weer wat er gisteren gebeurd was.

Mijn hand vliegt naar mijn nek waar ik twee kleine gaatjes voel, of voelt het plakkerig aan en kijk naar mijn hand die vol zit met opgedroogd bloed. Ik schrik en klim snel het bed uit om mijn hand af te spoelen. Maar ik val door mijn benen heen.

Ik leun op mijn armen die helemaal trillen. Ik probeerde op de staan.'Wat is er lieverd?'Vraagt de stem van Sage.

'Wat heb je met me gedaan? Ik kan nauwelijks bewegen.'Zeg ik en ik draai mijn hoofd naar hem om.

Hij grijnst en staat op, loopt naar me toe en tilt me op en legt me op het bed, hij gaat naast me liggen en kijkt me grijzend aan.

'Ik heb van de bloed gedronken.'Zegt hij alsof het niks is. Ik kijk hem aan.'Net zoals een vampier?'Vraag ik aan hem.'Niet net zoals een vampier, als een vampier lieverd, ik ben een vampier, en jij bent er nu ook één, nou één in wording.'Zegt Sage en ik kijk hem aan.

Ik schudde daarna mijn hoofd.'Nee, dat is onmogelijk.'Zeg ik tegen hem. Sage glimlacht en gaat boven me hangen.

Dan veranderd zijn gezicht, het veranderd in een duivelgezicht, zijn hoektanden worden vreselijk lang, zijn ogen knalrood en zijn pupillen worden vertilcaal. Ik kijk hem bang aan.

'Zie je, ze bestaan en jij wordt er ook één, het enigste wat je nog moet doen is het bloed van je maker drinken.'Zegt hij tegen me.

'Ik ga niet je bloed drinken.'Zeg ik tegen hem. Hij kijkt me grijzend aan, en dan bijt hij in zijn pols en drukt mijn mond open en laat het bloed erin druppelen. 

Het bloed smaakte beter dan ik dacht, na een paar druppels zette ik mijn hele lippen op zijn pols heen en begon toen gulzig te drinken. Het smaakte echt heel erg goed.

Dan komen er opeens allemaal gevoelens bij me binnen. Verliefdheid, haat, adoriring. Ik had al snel door dat het Sage's gevoelens waren.

Ik laat snel zijn pols los.'Wat is dit?'Vraag ik aan hem.

Sage glimlach naar me.'We zijn nu verbonden.'Zegt hij tegen me.'Hoe bedoel je?'Vraag ik aan hem.

Sage lacht en drukt een kus in mijn nek.'Dat betekent dat ik voel wat jij voelt, en jij voelt wat ik voel, en ook ben je sneller verliefd op me.'Legt hij uit.

'Dat meen je niet.'

He will never be my master and husbandWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu