17. Happy Birthday and Merry Christmass!

1.1K 53 3
                                    

Nieuw Hoofdstuk!! Yieppie! Het nummer hiernaast is het nummer dat word gezongen bij de opening van het bal, en het plaatje is de jurk van Alyssa. Ook heb ik 2 mededeling:

IK ZOEK IEMAND DIE EEN TRAILER VOOR DIT VERHAAL WIL MAKEN! IEMAND? STUUR ME EN MAIL OF ZET HET HIER BIJ DE REACTIE'S, DAN STUUR IK JE EEN MAIL, EN ZET ER DAN OOK EEN VOORBEELD BIJ ALS JE DAT HEBT!

IK ZOEK OOK BEROEMDHEDEN OM VOOR DE PERSONAGES TE SPELEN, ZODAT IK EEN CAST HEB. IK MOET NOG VOOR VEEL MENSEN IEMAND HEBBEN BEHALVE VOOR SAGE, DAAR HEB IK AL IEMAND VOOR. ZET DUS EEN NAAM VAN EEN BEROEMDHEID NEER EN DAN DE PERSONAGE DIE HIJ MOET SPELEN.

BIJV: BEROEMDHEID - ALYSSA.

----

Het is nu een paar maanden later sinds de dag in de grot. Het gaat steeds wat beter tussen Sage en mij, maar niet zo heel erg.

We praten steeds meer tegen elkaar en hebben nu al een maand niet meer tegen elkaar geschreeuwd, een nieuw record.

Ik loop naar beneden de grote trap af, midden in de hal staat een hele grote kerstboom. Het was kerstavond. Eerst wou Sage het niet vieren, maar na een hele tijd zeuren, en heel veel kusjes en aandacht, had hij eindelijk toegeven, en een kerstboom geplaats.

En hij heeft zelfs een feest georganiseerd op 2 kerstdag, op mijn verjaardag, maar hij weet niet dat ik dan jarig ben, maar terug naar het feest.

Het feest is een bal, veel rijke mensen uit allemaal rijke landen komen erheen, en ook heeft Sage ervoor gezorgt dat Andy en Itske naar het feest toe mogen.

Hij was erachter gekomen, dat hun eigenlijk nog de enigste mensen zijn die ik aardig vindt, en echt om geef.

Een aangezien het nu kerstavond was moest ik nog twee nachten wachten.

Ik loop naar de tuinen en ga ergens op een bank zitten. Sage had me nu gewoon vrij toegang gegeven tot de tuinen, want hij wist dat ik toch wel naar buiten zou gaan, maar hij had liever niet dat ik naar het dorp ging, en als ik ging dat ik het hem melde.

Dus daar hou ik me netjes aan dus ik ga geregeld naar het dorp en meld het hem, maar ik moest nu in het kasteel blijven. Ik zou straks model moeten staan voor de maak van mijn jurk aangezien ik nog niet echt een baljurk had.

Ik vond van wel maar Sage vond dat ik een nieuwe nodig had, dus hij had zijn zin en liet een paar stylisten komen.

Het is nu eindelijk tweede kerstdag, en de jurk is ook af. Hij is prachtig geworden. Over een paar uur is het bal en Sage had me streng verboden om nu nog naar beneden te gaan, dus had ik besloten om maar even in bad te gaan.

Het was rustgevend om in bad te gaan, en het liet me altijd naar rozen ruiken.

---

IK ZOEK IEMAND DIE EEN TRAILER VOOR DIT VERHAAL WIL MAKEN! IEMAND? STUUR ME EN MAIL OF ZET HET HIER BIJ DE REACTIE'S, DAN STUUR IK JE EEN MAIL, EN ZET ER DAN OOK EEN VOORBEELD BIJ ALS JE DAT HEBT!

IK ZOEK OOK BEROEMDHEDEN OM VOOR DE PERSONAGES TE SPELEN, ZODAT IK EEN CAST HEB. IK MOET NOG VOOR VEEL MENSEN IEMAND HEBBEN BEHALVE VOOR SAGE, DAAR HEB IK AL IEMAND VOOR. ZET DUS EEN NAAM VAN EEN BEROEMDHEID NEER EN DAN DE PERSONAGE DIE HIJ MOET SPELEN.

BIJV: BEROEMDHEID - ALYSSA.

----

Met het vampier zijn gaat het ook steeds beter, ik drink niet regelrecht uit een mens, dat wil ik gewoon niet. Ik laat het gewoon in een glas brengen, en ik kan er mee leven met het vampier zijn.

Dan word ik gegroepen door Snow en is het tijd om me in de jurk te hijsen, mijn haar te doen en make-up op.

Ik loop naar beneden, en wordt door Snow verteldt dat ik moet wachten. Dan hoor ik opeens Sage praten.

'Dames en heren, en dan nu het moment waarop u gewacht heeft, de organisator van dit bal, en de jarige vrouw, en mijn prachtige vrouw, Alyssa Semains.'Zegt Sage en dan geeft Snow me een zetje als teken dat ik moet gaan lopen.

Ik moest nog steeds wennen dat ik nu Semains van me achternaam heet. Het was de achternaam van Sage en ik heet nu natuurlijk geen Knight meer. Ik loop de gigantische trap af en zie alle mensen naar me kijken.

Mijn ogen vallen op Andy en Itske die bij een muur staan van de zaal, een beetje ongemakkelijk. Je kon gelijk zien dat ze er niet bij horen. Dan glijdt mijn blik naar Sage die onderaan de trap staan, en wanneer ik bij hem ben zijn arm aanbied.

Ik neem hem aan en hij leidt me naar het midden van de dansvloer.

Sage had me geleerd dat het normaal was dat wij begonnen met dansen, ik had er ook een paar lessen in gehad, omdat ik echt niet kon dansen in de style die hier hoorden.

Dan begon de zangeres Katy Perry te zingen, Katy Perry is ook een vampier en is nu al voor 100 jaar zangeres. Ze veranderd vaak van naam na een tijdje om geen argwaan te wekken.

Het nummer was prachtig wat ze zong, en ik voelde dat Sage emoties vol waren met geluk. Ik denk ook vooral om het nummer.

En terwijl ik zo naar het nummer luister, realiseer ik me iets.

Ik hou van Sage, ik hou echt van hem.

He will never be my master and husbandWhere stories live. Discover now