Note*BELANGRIJK!!!!!*

694 29 12
                                    

HEY;) 

Top dat jullie dit even willen lezen en het zal nog beter zijn als jullie ff reageren hierop. Nadat dit verhaal is afgelopen moet ik natuurlijk verder met een ander verhaal. En ik heb op dit moment drie verhalen waar ik sowieso mee verder ga. Maar ik wil graag met een hierna echt verder dus ik wil daar alvast een goed begin mee hebben - dus cover, inleidig, proloog, cast of gewoon plaatjes- en dus ik wil graag weten welk verhaal julie hierna graag zouden willen lezen en het verhaal met de meeste stemmen zal ik als eerste gaan posten. De rest gaat sowieso gepost worden maar ik wil me eerst graag op een van de verhalen concentreren, en de uitslag zal ik in het VOLGENDE hoofdstuk neerzetten. Er zit ook een Engels verhaal bij en het zou best kunnen dat ik er die misschien gewoon er extra bij doe.

Dit zijn de verhalen waar je uit kan kiezen:

The Girl That Lives With The Wolves(NL)

Een vliegtuig crash, één baby en een groep wolven...

---

Skylar Matthews is toen ze nog maar een paar manden was in een vliegtuig crash beland. Ze overleefde de crash maar was heel erg ver van het vliegtuig geland. Er was naar haar gezocht maar niemand had haar ooit gevonden. Skylar is gevonden door de wolven die haar hebben opgevoed, daardoor heeft ze nooit kunnen leren praten, schrijven of lezen. 

Op een dag wordt ze gevonden door een paar jagers die haar meenemen maar dat loopt niet helemaal goed af.

The Fate of the Sisters(NL)

Oorlog, twee groepen, twee zusters, twee verschillende levens

---

Skylar Cuperus(24), ze is de oudste van de zussen en hoort bij de Edelen, terwijl ze dat eigenlijk niet wil. Uitgehuwelijkt aan de rechterhand van de koning, lijdt ze een ongelukkig leven samen met haar 7 kinderen. Ze is al jarenlang boos op haar jongere zuster en heeft geen contact met haar gehad voor 5 maar houd haar nog wel steeds in de gaten. Zal ze ooit gelukkig worden?

Nathalie Acronius(20), is de jongste van de zussen en hoort bij de rebellen. Ze is gelukkig getrouwd met haar man en heeft 2 kinderen. Ze heeft geen idee dat haar zuster haar in de gaten houd en probeert gewoon haar leven te lijden maar elke dag neemt schuld gevoel van haar over. Zal ze het zichzelf ooit kunnen vergeven wat ze heeft gedaan?

Going Back to Wonderland(EN)

'It was not only Alice who got to Wonderland.'

- Octavia Matthews

--------------

Everybody knows the story of Alice in Wonderland, but nobody knows the story of Octavia Matthews. She  also travelled to Wonderland after Alice has been there. But there time her wasn’t as great when Alice visited. Everything had been changed, it was like a horror story. Octavia has a lot of trauma’s to Wonderland and has fallen silence. She remembers nothing form the time before Wonderland. She has lost her memories but what happens when she got back to Wonderland en meets Alice and has to safe Wonderland with her? And what for relationship does she has with Alice?

He will never be my master and husbandWhere stories live. Discover now