20.Sylvan

1K 52 8
                                    

Heey iedereen!

Weer een nieuw hoofdstuk van HWNBMMAH. 

Het nummer hiernaast is Sylvan Theme Song.

Opgedragen aan: catyfaith

---

Alyssa P.O.V

Ik werd door Snow mijn kamer in gebracht, en zag dat ze nog bleker was dan normaal.'Wat was er aan de hand? Wat deed ik daar?'Vraag ik aan haar en ze kijkt me aan.'U was bijna gestorven Hoogheid.'Zegt ze terwijl ze me aankijkt.

'Hoe?'Vraag ik aan haar terwijl ze naar de badkamer gaat om een bad klaar te maken voor me.

Ik weet dat ik geschokt had moeten zijn, maar ik moet Lisanne gewoon volgen en Lisanne zou me nooit pijn doen, ze had beloofd dat ik zou zweven, maar  ze trokken me al weg voordat ze dat gewoon konden zien. Dat moest het zijn.

'U slaapwandelde en liep over het balkon en was van plan er van af te vallen.'Zegt Snow en ze voelt of het water op goede tempratuur is.

Dan begon ze mijn nachtjapon uit te trekken en ik ging in het water zitten.'Maar nu moet U gewoon even in bad zitten en rusten, en bijkomen.'Zegt Snow terwijl ze nog wat olieën in het water gooit.

Ik sloot mijn ogen en ging nog wat meer naar beneden met mijn hoofd. Morgen zou mijn persoonlijke lijfwacht komen voor me. Sage had hem al hier eerder willen hebben maar dat was uiteindelijk niet gelukt aangezien hij wat probleme had.

Morgen zou hij eindelijk aankomen en door Sage worden beoordeeld of hij voldoet aan de eisen om mijn persoonlijke lijfwacht te zijn.

Snow wil net de kamer uit lopen als ik haar roep.'Snow, wil je Sage voor me halen?'Vraag ik aan haar en na een tijdje knikt ze en loopt ze de kamer uit.

Na een tijdje hoor ik de deur weer open gaan en zie ik Sage staan.'Je wilde met me praten?'Vraagt hij aan me terwijl hij een kruk pakt en naast me gaat zitten.

'Ja, inderdaad.'Zeg ik tegen hem en ik pak zijn hand vast.'Wat is er gebeurd?'Vraag ik aan hem. Snow had het me al verteldt maar ik wilde het van hem zelf horen.

Sage keek me aan en zuchtte. Ik keek nog steeds naar Sage.

'Ik lag gewoon te slapen, toen ik opeens Lisanne zag. Ze vertelde me dat ze je zou ombrengen om mij ongelukkig te maken. Toen werd ik wakker en zag dat je weg was en ging zo snel mogelijk naar je op zoek en toen zag ik je op dat balkon staan. Alyssa, die sprong had je simpel kunnen doden.'Zegt Sage en hij geeft een kneepje in mijn hand.

'Ik wil je onder 24 uur bewaking hebben.'Gaat Sage verder.'Dan als je weer wat soms doet kan de bewaking ingrijpen.'Zegt hij en ik kijk hem aan.'Daar kan ik mee leven.'Zeg ik met een glimlachje om Sage ook een beetje te laten glimlachen.

Dan zitten we nog even in stilte en dan sta ik op en Sage geeft me een handdoek en ik droogde me af.

Dan trok ik mijn nachtjapon weer aan.'Ik ga nog even slapen.'Zeg ik terwijl ik weer het bed in kruip. Sage knikte en ging naast me liggen. Ik sloot mijn ogen en voordat mijn hoofd het kussen raakte viel ik in slaap.

Na een tijdje wordt ik weer wakker gemaakt. Ik zie dat Sage nog slaapt en kijk voor me uit en zie Snow.

'We hebben ontbijt voor u gemaakt.'Zegt ze en ze wijst naar een kar met voedsel achter haar.'Dankje Snow.'Zeg ik en dan gaat ze weg.

Ik laat Sage nog even liggen en maak hem dan wakker om met hem te ontbijten.

Slynvan P.O.V 

 Ik lag in een bed en keek naar Lisanne die boven op me zat. Helemaal boot, heerlijk was dat. Mijn handen gleden van haar heupen naar boven.'Mmm, Sylvan.'Kreunt ze en ze kijkt me aan. Ik buig naar voren om haar te zoenen maar dan wordt alles zwart.

Dan sta ik in het bos, op de plek waar ik Lisanne voor het eerst had ontmoet.

'Herken je deze plek nog?' Ik draai me om en voor me zie ik Lisanne staan in een prachtige rode jurk die tot haar knieen kwam. Dezelfde die ze aanhad toen ik haar had ontmoet.

'Natuurlijk ken ik dit nog, dit is waar ik jouw voor het eerst ontmoet.'Zeg ik tegen haar en ik glimlach.'Toen werd mijn leven beter.'Zeg ik tegen haar met een glimlachje.

Lisanne glimlacht terug en dan verdwijnt de glimlach.'Totdat Sage het van ons afnam.'Zegt ze en mijn glimlach wordt ook gelijk een rechte streep. 'Waarom moeten we het over hem hebben?'Vraag ik aan haar en draai me naar haar om.

Lisanne legt mijn gezicht in haar handen en kijkt me aan met haar groene ogen.'Omdat we wraak kunnen nemen.'Zegt ze en ze gaat dichter tegen me aan staan en drukt haar voorhoofd tegen die van mij.

'Wij kunnen hem ongelukkig maken, net zoals hij dat bij ons heeft gedaan.'Zegt ze tegen me en dan houdt ze haar lippen dichter bij die van mij.

'Hoe?'Vraag ik zonder na te denken en Lisanne geeft een gemeen glimlachje.'Vermoord zijn koningin.'Zegt ze.

Ik kijk haar aan.'Maar is zijn nieuwe vrouw niet die vriendin van jouw die je me nooit wou voorstellen?'Vraag ik aan haar.

'Ja, maar moet je nagaan hoe erg ze lijdt nu, help onze liefde en haar, en vermoord haar en dan jezelf zodat je bij mij kan zijn.'Zegt Lisanne.

'Kan ik me niet gewoon nu vermoorden?'Vraag ik aan haar.'Nee, je moet haar helpen en uit haar lijden halen.'Zegt Lisanne en ze kijkt me aan.

Dan knikte ik.'Ik zal doen wat je zegt.'Zeg ik tegen haar en dan drukt Lisanne haar lippen op die van mij en ik zoen even mee. Dan wordt alles zwart.

Ik zit recht op in mijn bed en sta gelijk op en begin schone kleren aan te trekken.

Ik had overnacht in een gebruikelijk hotel waar ik meestal kom nadat ik weg moest van een plek.

Ik heb Lisanne leren kennen toen ik 8 was en toen was zij 6, en ze was echt het mooiste meisje die ik ook gezien hebt. 

We leerden elkaar kennen en na een paar jaar vertelde ze me over een meisje genaamd Alyssa waarmee ze goede vrienden was, ze wou me voor zichzelf houden dus stelde me zich niet aan haar voor.

Ondertussen werd ik door mijn vader onderwezen in de kunst van het huurmoordenaar zijn.

Na een paar jaar ging mijn vader dood tijdens een klus. Toen was ik helemaal alleen aangezien mijn moeder stierf in haar kraambed.

Ik ging naar de rivier om met Lisanne te praten maar ze kwam een lange tijd niet, dus ging ik naar haar huis en vroeg ik naar haar.

Haar ouders die net op het punt stonden om te vertrekken hadden verteldt dat ze nu de verloofde van de koning was.

Daarna ben ik huurmoordenaar geworden, en heb ik altijd van Lisanne gedroomd, en ik was woedend toen ik hoorde dat koningin Lisanne overleden was en dat er gelijk een nieuwe zou komen.

Sage had nooit naar Lisanne omgekeken, maar nu heb ik een kans om Lisanne te wreken. 

Ik loop naar een muur en pak mijn wapens en verberg ze goed. Dan loop ik de kamer uit, opweg naar het kasteel.

He will never be my master and husbandOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz