Глава 1 ,,Първият учебен ден"

1.7K 82 1
                                    

Алармата на Лидия звънна и тя стана от леглото и се оправи за училище.Това беше първият учебен ден. Една сутрин озарена от лъчите на слънцето, очакваше учениците готови за новата учебна година. Както винаги Лидия беше с усмивка, макар че животът й не е розов.Тя стана и се облече с една червена рокля, за която спестяваше няколко месеца пари. След това си сложи лек грим и тръгна за училище.

В двора на училището:

-Хей,Лидия - извика някой

-Сидни... - отговори Лидия

-Как си днес ? - попита Сидни

-Много добре. Ти ? - каза тихо червенокоската

-Аз също. Да влизаме в училище. 

Те влязоха в училището и се запътиха към шкафчетата си. Оставиха ненужните учебници и взеха необходимите за часа. Сега имаха химия. Експерименти и експерименти. Лидия беше много умно момиче и обичаше всички предмети, обичаше да чети книги и да научава нова информация.За жалост нямаше много време за това, но се опитваше да отдели по малко време за четене на книги. Началото на часа. Лидия и Сидни се настаниха на един чин и поставиха помагалата си отстрани. Учителят остави по една епруветна за експеримента на всеки чин и каза задачата. След това трябваше да се разменят . Лидия се падна до Стайлс. Те не си говореха никога. 

- Започвай. - каза надменно богаташа

- Не съм сама. Помогни ми. - каза учудено Лидия

- Аз няма да правя нищо .- каза с надменен поглед Стайлс.

Лидия реши, че няма да излезе на глава с него и направи опита сама. Скоро часовете тръгнаха и Лидия се отправи към дома си.


Waiting for loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum