глава 51,,Да отменим тази глупост "

686 55 21
                                    

След 3 дни

Нещата бяха много сложни. Лидия беше решила да заминава при леля си.Това беше единствената роднина, която Лидия познаваше. Беше я питала за родителите си, но дори леля й не знаеше къде са.

Сутринта алармата на Лидия звънна. Момичето не беше спало цяла нощ. Толкова много неща се струпаха. Не искаше да се сбогува с приятелите си, но трябваше. Нямаше да може да понесе да гледа Стайлс и Малия заедно. Стана от леглото със сълзи на очите и отиде в банята да направи сутрешните си процедури.

При Стайлс

Днес беше сватбата. Стайлс беше в ужасно настроение. Той трябваше да се ожени за момиче, което не обичаше. Подготовката в дома му продължаваше. Сватбата щеше да започне след 2 часа . Родителите му бяха много щастливи, а той беше смазан. Скот дойде да го види.

Скот:- Как си, братле ?

Стайлс:- Не съм бил по - зле. Лидия си тръгва днес , нали ?

Скот:- Да. Ще отидем да изпратим после.

Стайлс:- Добре. Искам да й кажете сбогом и от мен.

Скот:- Както кажеш.

При Лидия

Събираше последните си вещи плачейки. Толкова беше натъжена. Когато беше готова седна на леглото си и си спомняше всеки един момент от последните месеци. Спомни си всички моменти със Стайлс, Кира, Скот и Сидни. До полета имаше 1 час и тя все пак реши да отиде на сватбата на Стайлс и да се сбогува с него. Избърса сълзите си, извади една рокля от куфара и я облече. След това се гримира и си направи прическа набързо. За 20 мин. беше готова и се запъти към дома на Стайлс. Вървеше със забързана крачка към дома на Стайлс. Скоро беше там. Влезе и се огледа за него , но не го намери. Качи се по стълбите и отиде към стаята му. Малия я видя, но не каза нищо. Лидия почука на вратата на стаята на Стайлс.

Стайлс:- Не съм готов ! -извика той.

Лидия:- Може ли да вляза ?

Стайлс:- Лидия ? 

Лидия:- Да ?

Стайлс:- Влез.

Лидия влезе и двамата се гледаха няколко секунди.

Стайлс:- Хей.Много си красива !

Лидия:- Благодаря ! Исках да се сбогуваме лично.

Стайлс: - Да... Не искам да заминаваш.

Лидия:- Да не мислиш, че ми е лесно ? Просто не мога ..... - Стайлс я целуна

През това време Малия отвори вратата и ги видя. Тя беше мислила много и осъзна, че не е нужно да се женят. Всичко е било заблуда, защото тя вече харесва Тео. Искаше да оправи нещата.Когато Стайлс и Лидия се отдръпнаха от целувката тя ги гледаше.

Лидия:- Тръгвам !

Малия;- Не ! Почакай ! Искам да ви кажа нещо.

Лидия:- Какво ?

Малия:- Вижте.... всичко това не е нужно. Знам, че се обичате много и не заслужавате това. Аз също харесвам друг. Всичко е било заблуда. Искам да ви се извиня, ако можете д ами простите и да отменим тази глупост. Лидия не е нужно да заминаваш.

Стайлс:- Сериозна ли си ?

Малия:- Напълно !

Лидия се усмихна и прегърна Стайлс.

Лидия:- Благодаря ! Простено ти е !

Малия;- Заслужавате го ! Ти наистина си много добра !

Лидия:- Можем да сме приятелки дори

Малия:- Страхотно.

Лидия се усмихна.

Малия:- Отивам да съблека тази рокля и да съобщим.

След малко Малия си смени роклята и тримата със Стайлс и Лидия слязоха да отменят тази глупост. Малия повика родителите и започна да говори.

Малия;- Не искаме да се женим ! Аз също харесвам друг. Лидия може да не е богата като нас , но е страхотен човек. приемете връзката им.

Джесика:- Какво ?

Малия:- Молим ви само за това.

Питър:- Щом сте решили.

Джесика:- Ще се опитам да приема.

Малия:- Понеже сме направили украсата и сме поканили гостите може да направим парти вместо сватба - погледна с усмивка Стайлс и Лидия.

Джесика: Супер.

След 30 мин. дойдоха Кира , Скот, Сидни и Тео. Малия веднага прегърна Тео, а Кира и Сидни отидоха при Лидия.

Лидия:- Няма да ходя никъде !

След това всички се забавляваха. Когато започнаха бавните танци Стайлс покани Лидия. Двамата танцуваха и се целунаха.

ВАЖНО !

Хей ! Това е последната глава. Надявам се да ви е харесала ! Вчера ми хрумна една идея и ако искате мога да продължа историята !

Waiting for loveNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ