~Capitolul 3-Sentimente ascunse~

6.9K 324 69
                                    

~ Joi dimineaţa- ora 6:00 ~

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

~ Joi dimineaţa- ora 6:00 ~

       Dorm ca un copilaş în patul meu, când mă trezesc cu Travis în cameră. Mă ghemuiesc lângă perna ce o ţineam în braţe şi aştept ca Travis să se oprească din strigat. Oftez pentru mine şi îmi deschid un ochi, dând peste fratele meu ce dansează prin cameră în pijamalele sale cu Pikachu. Mă ridic somnoroasă în şezut şi arunc cu perna în el. Travis mă priveşte confuz, apoi se depărtează când dă de privirea mea ucigătoare. Mai iau câteva perne şi încep să arunc în acesta, însă observ cum se fereşte de ele precum o balerină. Încep să chicotesc şi mă întind la loc pe patul moale. O dimineaţă normală în familia mea. Pe naiba! Aşa ceva nu se întâmplă de obicei! Mă ridic brusc şi încep să strig la el.

Eu: Eşti nebun!? Strigi şi dansezi la ora-- Cât naiba e ceasul?

Tav: Şase?

Eu: Ce mama străbunicii faci la ora şase în camera mea!?

Tav: Păi... pe la cinci şi patruzeci şi cinci am mers să-mi fac un duş, ca de obicei, şi am găsit un bilet în bucătărie.

Eu: Ce cauţi de la etaj, jos la bucătărie?

Tav: Îmi era foame!

       Inspir adânc încercând să mă calmez, apoi îl privesc urât şi primesc în schimb un zâmbet inocent. Oftez lung şi îmi trec mâna prin părul ciufulit.

Eu: Ce scria pe bilet?

Tav: Cum că mama şi tata au plecat în America cu afacerile. *începând să danseze*

Eu: Şi ce dacă au plecat? Mereu pleacă!

Tav: Nu ştii ce însemnă asta?

Eu: Hă?

       Îmi ridic o sprânceană, apoi îl privesc încruntată. Travis oftează şi se îndreaptă spre uşa, apoi părăseşte lent camera. Îmi masez tâmplele, fiind puţin ameţită datorită trezirii bruşte.

       După treizeci şi ceva de minute mă ridic din pat, apoi merg alene în faţa dulapului şi îmi aleg câteva haine. Mă întind în timp ce casc şi îmi iau hainele în braţe mergând spre baie.
       Intru în camera micuţă şi scap rapid de pijamale. Păşesc cu grijă în cabina de duş şi las stropii călduţi să-mi mângâie corpul adormit. După un timp de linişte mă decid să îmi termin duşul ca să mă pregătesc de şcoală.

       Fiind relaxată după baie, iau rapid micul dejul apoi urc să-mi iau rucsacul. Cobor alene treptele, fluturând pe degete cheile casei. Când ajung în faţa uşii mă încalţ, apoi o încui pentru a fi sigură că nu intră nimeni. Îmi scot telefonul din buzunar şi privesc ceasul ce-mi arată că pierdusem deja autobuzul. Oftez şi îmi arunc telefonul în rucsac. Îmi aşez mai bine cureaua ghiozdanului pe umăr şi decid să o iau pe jos. Zâmbesc larg în drum spre parc, dorindu-mi să mă întâlnesc cu un coleg de clasă pentru a merge împreună.

Moștenitoarea Tronului: Înger sau DemonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum