{CADILAR ORMANI }

1.2K 487 82
                                    

Büyücü Karla asasını muhafızlardan bir tanesine uzatarak tutmasını istedi.

Muhafız asayı tuttu. Karla iki eliyle haritayı açmış ormandan geçmenin kısa bir yolunu arıyordu.

Birşey bulabildin mi? Diye sordu Malik. Hayır , detaylı incelemem gerekiyor galiba dedi Karla, ve asasını muhafızlardan istedi . Karla haritayı rulolarken asayı tutan muhafız asayı getirdi.

Buyrun kraliçem dedi muhafız . Karla asayı aldıktan sonra ben bir büyücüyüm bana bayan Karla demeniz yeterli . Emredersiniz bayan Karla dedikten sonra arkadan gelen muhafızların yanına döndü.

Karla rulo haline getirdiği haritayı tekrar asanın içine yerleştirdi . Cüce Mehd buraya neden cadılar ormanı deniyor diye sordu. Bunun üzerine Karla anlatmaya başladı . Bundan yıllar önce .

Ülkemizde cadıların varliģindan haberimiz olduğunda kral Niu bütün cadıların yakalanması için emir verdi. Çok zor şartlar altıda cadıların hepsi yakalandı.

Onların ülkeye uğursuzluk getirdiğine inanan halk ilk zamanlar onların öldürülmesi için karar aldı.Ama kral Niu onları öldürmedi .

Cadıları bu ormana sürdü. Cadıların lideri olan Lita kral Niu nun artık düşmanıydı . Sürgüne gönderilmeden önce kral Niu ,ya. Bir gün ülkeye döneceğim ve intikamımı alacağıma and içiyorum .

Dedikten sonra bir daha onları gören olmadı . Sadece cadıların bu ormana sürüldüğünü biliyoruz. Sayılarının binden çok olduğunu tahmin ediyoruz. Diğer ülkelerdeki cadılarında sonradan ormandaki sürgün olan cadılara katıldığını öğrendik . Sayıları git gide artıyor. Karla nın konuşmalarını can kulağıyla dinliyordu herkes . Epey yol almışlardı Karlanın anlattıklarını dinlerken. Cadılar ormanında herşey normal gidiyordu . Henüz kimse onları öldürmek için yada onları yakalamak için saldırmamıştı. Ormanda uzun zamandır yürüyorlardı .

Cadıların onlara saldırmaması onları şaşırtmıştı . Yağan yağmur çiselmeye devam ediyordu . Yavaştan yağan yağmur hepsini ıslatmıştı . Kurulanmaları gerekiyordu . Aksi taktirde yolculuk esnasında hasta olabilirlerdi .

Malik bir yerde durmak için arkadaşlarına (isterseniz biraz dinlenelim tabi bayan Karla için bir sakıncası yoksa ).

Karla hafif gülümseyerek (tabi,ki bir sakıncası yok . Hem kurtlara izimizi de kaybettirdik. Cadılardanda bir ses yok , o halde bir engel kalmıyor). Burası uygun dedi Lori . Hem etrafımız açık hemde dışardan gelebilecek tehditlere karşı savunma yapa biliriz .

Cüce Mehd
"Açık bir alanda olmamız bizi açık bir av durumuna düşürmez mi ?"

Karla
"Evet bizi acık bir av durumuna getirir fakat bir arada kalmamız ve bir, birimizi kollamızı birde bir birimizi rahat görmemizi ve savunmamızı sağlar. "

Malik
"Karla nın dediklerine katılıyorum ağaçların arasında bizi avlamaları daha rahat olur bu yüzden Karla nın dedikleri mantığa uygun . "

Şimdi ateş yakmak için odun toplayalım dedi cüce Mehd .
Etraftan topladıkları odunlarla bir ateş yaktılar . Üstlerini kuruttular. Aralarında koyu bir muhabbete dalmışlardı. Bir anda etraflarını cadılar sardı .
Karla
"Hızlı bir şekilde ayağa kalktı onlar burda ."
"Onlarda kim? dedi Malik ." Cadılar diye cevap verdi Karla.
Lori muhafızlara savunma pozisyonuna geçin diye bağırdı . Muhafızlar sırt sırta dönererek bir halka oluşturdu ,Malik ve Karla nın etrafında. Lori ,Cabirinde dairenin içine girmesini istedi ama Cabir bunu kabul etmedi . Lorinin yanına giderek onun yanında halkada yer aldı cüce Mehd e halkaya katıldı. Cadılar süpürgelerinin üstünde bir sağa bir sola uçuyorlardı . Malik Karla ya göz ucuyla bakarak nerden anladın onların burda olduğunu .
Karla

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Where stories live. Discover now