●M£L€KL£®◎Yμ®Dμ●

1.1K 262 128
                                    

Sabir ,Malik ve diğer arkadaşları Hidronya'da bir kaç gün kaldıktan sonra melekler yurduna gitmek için yola koyuldular .

Çetin geçecek bir yolculuk daha bekliyordu onları . Kaybedecek zamanları yoktu . Daha önce yaptıkları yolculuklardan daha zor bir yolculuk bekliyordu Malik ve arkadaşlarını . İklim şartları ve zorlu yol koşulları her zamankinden daha bir yorucu olacaktı.

Yüksek dağlar uçurumlar bir çok tehlikeli yaratıklar ve gizemli esrarengiz topraklar bütün can alıcı dehşetiyle adeta onlara ölümü fısıldıyordu . Ölüm onların arkalarından suda yürüyen bir çakal gibi izini belirtmeksizin takip ediyordu .

Kara Şövalye'nin bütün muhafızları ve yaratıkları Malik ve arkadaşlarını ele geçirmek için onların izini sürüyorlardı .Malik ve dostlarının tek amaçları herşeyi atlatıp Melekler yurduna ulaşmaktı .

Melekler yurdu Kraliçe Enlil tarafından yönetilen bir ülke . Meleklerin koruması altında bulunan bu ülkenin bütün halkı kadınlardan ve kız çocuklarından oluşuyor . Kraliçe Enlil dışında bütün koruyucu muhafız meleklerin kanatları beyazdır .

Kraliçe Enlil ise onların tam aksine simsiyah kanatlara sahiptir. Dışardan gelecek tehlikelere karşı ülkenin bütün surları olabildiğince yüksek inşa edilmiş . Ülkelerini en iyi savunma yolları uçabiliyor olmaları ve melek kalkanına sahip olmalarıdır.

Orta dünyada ele geçirilmesi en zor ülkeye sahip olmalarını sağlayan melek kalkanı ve yüksek surları Kraliçe Enlil'in halkını savunma gücünün ne dercede iyi olduğunun en büyük kanıtıdır .

Kara Şövalye Melekler yurdunu ele geçirmek için daha önce bütün imkanlarıyla bu ülkeye saldırdı. Uzun bir kuşatma altında kalan Melekler yurdu hiç bir şartta teslim olmadı. Kara Şövalye ordusuyla Melekler yurdunun surları dibinde binlerce muhafızı kaybetmekle kalmadı her defasında bozguna uğradı .

Savaş olasılığı durumunda Kara Şövalye'nin ilk kuşatmak ve ele geçirmek isteyeceği yerdir Melekler yurdu . Konum ve strateji acısından çok önemli bir bölgeye sahipti .

Sabir Malik ve arkadaşları Hidronya'dan atlarla ayrıldılar . Zaman onlar için önemiydi .
Melekler yurduna zorlu yolculuk başlamıştı.

Sabir önde diğerleri arkasından dört nala ilerliyorlardı . Atların nallarının sesleri dağlarda yankılanıyordu. Ölümü çağıran bir şarkı gibi. Çok kısa bir zaman sonra zehir kanyonuna giriş yapacaklardı .

Sabir kanyonun yakınlarına gelince sert bir şekilde atın gemini çekti . At bir anda şaha kalktı . Sabir bir eliyle gemi tutarken bir eliyle avcundaki ateşi hararetlendiriyordu.
★★★
Avcundaki ateşi küre şeklinde getirince zehir kanyonun içine var gücüyle fırlattı . Alev topu kanyondan ok misali ilerledi ve gözden kayboldu . Sabir tehlike olmadığından emin olunca bacaklarıyla atın ilerlemesi için dokundu .

At yavaş bir şekilde ilerlemeye baladı . Malik ve arkadaşlarıda ilerlemeye başladılar . Zehir kanyonu tehlikeli bir kanyondu dikatli olmaları gerektiğini biliyorlardı . Pusu kurula bilecek en uygun yerdi. Sarp dik kayalar ve dar geçitler kurulacak tuzaklar için muazzam imkanlar sunuyordu.

Zehir kanyonu dar ve bir okadar'da tehlikeli bir kanyondur. Olabilecek bir saldırıda kaçmak nerdeyse imkânsızdır. Zehir kanyonunda küçük su birikintileri ve kayaların arasından sızan küçük su ırmakları bu tehlikeli bölgeye farklı bir çekicilik veriyordu .

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin