..GİZEMLİ PATİKA ..

1.3K 465 78
                                    

Cadılar ormanında biraz yol aldıktan sonra Karla nın haritada belirtiği patika yolun başladığı yere gelmişlerdi . Karla haritaya tekrar baktı . Doğru patika da olduklarından emin olmak istiyordu . Ormanda farklı yerlere çıkan bir çok patika vardı. Aradığımız patika yol burası harita burayı gösteriyor .

Aradıkları patikanın bu patika olduğundan emin olan Karla evet gidiyoruz dedi . İki kişinin yanyana yürümesi mümkün değildi . Patika yolun kenarları çok sık ağaçlar ve dikenli sarmaşıklarla kaplıydı adeta bir duvar olmuştu .

Ağaçlar ve sarmaşıklar okadar sıktı ki gündüz vakti bile gece çökmüş gibi karanlıktı . Yüksek ağaçların arasından sızan güneş ışıkları patikayı çok az aydınlatıyordu . Tek sıra halinde ilerlemeye başlamışlardı . Çok dikatli bir şekilde ilerliyorlardı . Herkes her an saldırıya uğrayacak gibi kılıçlarını kuşanmış gelebilecek tehditlere karşı pür dikkat hazırlıklıydı. Bir birlerinin arkasını kolluyorlardı.

Lori muhafızlardan ikisini gurubun en başına gözcülük amacıyla göndermiş diğer ikisinide gurubu arkadan gelecek saldırılar için gurubu korumakla görevlendirmişti . Lori Malikin hemen arkasında gurubun tam ortasında bulunuyordu .

Sakin bir şekilde dar patikada ilerliyorlardı. Önden ilerleyen muhafızlar Komutanları Lorinin anlayacağı bir şekilde parmaklarıyla ileriyi göstererek bir şeyler anlattılar. Bunun üzerine Lori ilerde cesede benzeyen bağzı şeylerin olduğunu söyledi.

Lori

"Herkesin sakin olmasını ve çökmesini istiyorum ". Ben şu olan bitene bakıp hemen döneceğim bu bizim için bir tehlike içerebilir bundan dolayı sizlerden dikatli olmanızı istiyorum . Karla ben yokken komuta sende,nasıl yönlendireceğini biliyorsun . Arkadan korumak amacıyla gelen diğer muhafızlara da işaret ederek dikatli olmalarını söyledi .

Kılıç elinde sessiz bir şekilde etrafı süzerek ilerliyordu . Az ilerde bekleyen muhafızların yanına gitti .

Araların da biraz konuştuktan sonra gözden kayboldular . Çok geçmeden Lori az ilerden belirdi .

Bunu görmenizi istiyorum . Ben daha önce böyle bir şey görmedim . Çok korkunç . Malik ve diğerleri ilerlemeye başladılar .

Lori

"Az ilerde "

Lorinin dediği yere geldiklerinde herkesin gözlerindeki korku ifadesi ap açık belli oluyordu . Yerde üç ceset bulunuyordu .

Cesetlerin gözleri oyulmuş göğüsleri yırtılmış kalpleri yerinden sökülmüş bedenleri param parça olmuş ağızları çığlık atarcasına açık kalmış bir haldeydiler
Karla cesetleri görünce elini ağzına götürdü eğilerek çalıların dibine doğru yürüdü anlaşılan midesi bulanıyordu .

Bir şeyin var mı ? Hayır cüce Mehd ,sadece biraz midem bulanıyor .
Yardıma ihtiyacın varmı .
Kendim hallederim önemli bir şey değil şimdi geçer .

Malik
"Bunu ne yapmış olabilir ?"

Lori
"Hiç bir fikrim yok . Bunu yapan her neyse çok güçlü bir yaratıkmış . Cesetlerden hiç birinde kesici kılıç veya hançer izi yok. "

Malik

Evet bu benimde dikkatimi çekti . Bu çok şaşırtıcı . Cesetleri bu duruma bir insan yada insanlar getirmiş olamaz .

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Where stories live. Discover now