Enfal Kalesi

792 193 60
                                    


Malik, Cabir ve Karla Enfal kalesine doğru yolculuğa çıkmak için geceden hazırlık yaptılar . Kuşkusuz bu onlar için zorlu bir yolculuk olacaktı . Azıklarını ve silahlarını kontrol ettikten sonra son defa Kral Sabir'den Enfal Kalesi hakkında bilgi aldılar .
Kral Sabir Enfal Kalesi hakkinda bildiği bütün detayları tek tek anlattı .

Kraliçe Enlil

"Size beş yetenekli koruyucu melek Enfal Kalesine kadar arkadaşlık edecekler ."
"Sizlere faydaları olacağına inanıyorum "

Cabir

"Teşekürler Kraliçe Enlil altı güzel bayanla sağ salim kutsanmış kemikleri yani sandığı size yatıracağız "

"Umarım öyle olur Cabir "

"Fazla uzatmaya gerek yok " dedi Malik "bir an önce yola koyulmamız gerek."

Beş koruyucu melek eşliğinde sarayadan dışarı çıktılar . Hemen sarayın kapısının önünde onları surların dışına çıkarmak için bekleyen muhafız melekler Malik ve arkadaşlarını gördüklerinde kayık şeklinde bulunan onları taşımak için hazır buluna şeyin başına geçtiler ve ipleri ellerine alarak onların binmesini beklediler . Malik ve arkadaşları kayık şeklinde bulunan şeye bindiler kayıga benzer şeyin iplerini ellerinde bulunduran onlar bindikten sonra yavaş yavaş yükselmeye başladılar . Bir mühlet sonra sarayın surları dışına ulaşmışlardı . Melekler hafif bir şekilde alçaldılar ve kayık biçimindeki şeyi yere indirdiler . Malik Cabir ve Karla kayığa benzer şeyden indiler . Onlara yolculuk boyunca eşlik edecek beş melek te yere indiler . Koruyucu Meleklerden bir tanesi yolu bildiğini belirtti . Uzun ve sık cam ağaçları arasında ilerlemeye başladılar . Meleklerden bir tanesi koşmaya başladı biraz koştuktan sonra kanatların sert bir şekilde açtı ve yukarı doğru sıçradı . Gökyüzüne doğur yükselmeye başladı sık cam ağaçları arasında usta bir kuş misali dallardan sıyrılarak ağaçların üstüne çıktı . Ve durdu sabit bir yerde kanat çırpmaya başladı .

Cabir koruyucu meleklerin başında onlara komutanlık yapan koruyucu meleğe "o ne yapıyor gökyüzünde ?"

Başını kaldırmadan istifini bozmadan cevep verdi koruyucu komutan melek "o sadece bizim güvenliğimiz için yolu gözetliyor "

"Teşekürler anladım "

Biraz etrafı kontrol ettikten sonra tekrar arkadaşlarının yanina dönen koruyucu melek "tehlike arz eden bir şey yok "dedi .

Ormanın bukadar sık ağaçla kaplı olması onların gizlenmesine yardımcı oluyordu . Gökyüzünden yeryüzünü görmek neredeyse imkansız gibiydi .

Malik koruyucu meleklerden bir tanesine ismini sordu .
Koruyucu melek konuşmadı . Gözlerini başlarında komutan olan koruyucu meleğe dikti adeta izin ister gibi .

Komutan koruyucu melek "sordugun soruya ben cevap vereyim onun adı Açelya ." Melekler yurdu surları dışında bir meleğin komutanı izin vermedikçe canı pahasına olsa dahi konuşamaz ."
"Konuşursa bu onların sonu olur "

Malik

"Katı kurallar ...peki sebebini öğrene bilirmiyiz ?"

"Bütün orta dünyada meleklerin seslerinden etkilenmeyecek erkek yoktur buda erkelerin sehvetleri için üç beş kişiyi toplayıp melekler yurduna sızmak istemeleri ülkeyi gereksiz güç harcamalarına sebeb oluyor "
"Bu arada meleklerin ağzının çok sıkı olduğunuda anlatmama gerek yok "

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon