★Ş£H®İ ©£H£NN£M★

1.5K 393 94
                                    

Patika bitmiş şehri cehennemin sınırlarına dayanmışlardı . Yorgun argın bitik bir şekilde patikayı geçmişlerdi .

Hepsinin dinlenmeye ihtiyacı vardı . Cabir
"Bir yerde kamp kuralım ve bu gün dinlenelim yarın erken saatte yola çıkarız . "

Karla
"Evet . Cabir söylediklerinde haklısın . Kimsenin yürümeye takati kalmamış ,herkes çok yorgun. "

Malik ve diğer arkadaşları kamp kurup geceyi geçirecek bir yer aramaya başladılar . Çok geçmeden altı oyuk büyük bir kaya buldular .

Malik
"Burası uygun ,kampı buraya kuralım . Bizim için emniyetli , bizi azda olsa gelebilecek tehlikelere karşı kamufle eder. "

Cüce Mehd
"Kesinlikle burası dinlenmek için harika bir yer . Bu gün rahat bir gece geçirmek istiyorum ."

Lori ve muhafızlar kılıçlarını, zırhlarını çıkardılar.
Onlarda çok yorulmuşlardi.

Cüce Mehd

"Karla bize gideceğimiz şehir konusunda biraz bilgi verirmisin ?"

Karla

"Tabi . Herkes yerleşsin ben geliyorum ". Kısa bir sure sonra . Karla geldim dedi, "şimdi mevzuya gelelim . Evet... şehri cehennem ..."

Kara şövalyenin hükümdarlığı altında bulunan şehri cehennem alevden oluşan bir şehirdir . Ejderhaların hüküm sürdüğü bu viran yer aslında daha önce Kral Niu ya aitti . Yaptığımız Diriliş savaşında bu şehri kaybettik .

Kral Niu'nun binlerce muhafız kaybettiği o savaş ta büyük bir yenilgiye ve hüsrana uğradı . Kanlı ,bir okadarda çetin geçen o savaş bizden çok şey almıştı .

Kral Niu ilk defa geri çekilmek zorunda kalmıştı . Savaşı kaybetmemizin sebebiyse ittifakımız olan Kızıl Mızrak ülkesinin kralı Asitorun saf değiştirmiş olmasıydı .

İhaneti asla cezasız kalmayacaktı. Kara Şövalyeyle iş birliği yaptı ve bizi sırtımızdan vurdu . Şuanda Şehri Cehennemin sınırları en üst seviyede korunuyor .

Şuana kadar kimse bu şehirden geçmeye cesaret edemedi . Şehir ejderhalar , lavcılar, Asitorun kanatlı muhafızları ve Kara Şövalyenin muhafızları tarafından korunuyor .

Kral Niu Şehri Cehennemin sınırlarını ve hükümdarlığını tekrar ele geçirmek için şuanda çok büyük bir ordu kuruyor . Ejderhalar, çok tehlikeli yaratıklar bu bölgeden geçebilmemiz için onları atlatmalıyız .

Elinizden geldiği kadar onların ağızlarından püskürttüğü ateşe maruz kalmamaya çalışın . Bunların yanı sıra birde Lavcılar bulunuyor .

★✩★✩

Lavcılar ateşle beslenirler . Çok uzun bir süre olmasada uçma kabiliyetine sahiptirler . Ellerinde lav kafesleri taşır, içlerinden lav kuşlarını üstlerinize gönderirler . Lav kuşları kişiye saldırdıkları anda bedenine konar ve kemiklerine kadar eritirler .

Lavcıların ülkesi olan Alevyonun genç kralı Sabirin gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla Kara Şövalye ordusuyla kolay bir şekilde ülkeyi ele geçirdi . Her ne kadar da Kral Sabirin Kara Şövalye tarafından öldürüldüğü düşünülse de bu ispatlanamamıştır.

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin