«AL£VYON»

1.3K 323 133
                                    

Sabir uzun bir ıslık çaldı. Islaktan sonra gökyüzünde iki ejderha göründü . Ejderhalar Sabir'in ıslık sesine doğru alçalmaya başladılar . Kısa bir süre sonra Sabir'in önüne kondular. Sabir avcundaki ateşi yanına konan ejderhalardan birinin yüzüne üfledi . Ejderha Sabir'in avcundaki ateşi yüzüne üflemesiyle iki arka ayağının üstüne kalkarak çok sert bir şekilde kanatlarını çırptı . Sabir ikinci defa avcunda ' ki ateşi ejderhanın yüzüne üflemesiyle ejderha sakinleşti .

Malik

"Karla'ya yaklaşarak Sabir ne yapıyor ?"

Karla

" Ejderhayı Sadece bizi götürmeye ikna etmeye çalışıyor .Ejderhalar kendi binicisinden başka bir binici kabul etmezler . Ama Sabir bir Kral olduğu için itaat etmek zorunda .

"İtaat etmezse ?"
"O Zaman diğer lider konumunda'ki ejderhalar tarafından infaz edilir "

Sabir

"Siz ikiniz benimle gelin . Diğerleri de Karla'yla gitsin . Karla ejderhayı kullana bilen tek kişi sensin dikatli olmanızı istiyorum ."

Karla

"Cabir ve cüce Mehd sizler'de benimle gelin .

Cüce Mehd ürkek bir tavırla yaklaştı ejderhaya . İlk defa bir ejderhayı yakından görüyordu . Şaşkınlığı ve korktuğu yüz mimiklerinden okunuyordu .
Cabir korkusunu fark etmişti cüce Mehd'in arkasından yavaşca yaklaştı bir anda hey ! diye bağırdı . Cüce Mehd korkuyla geriye attı kendini . Çok korktuğu aldığı derin derin soluktan hissediliyordu .

"Beni öldürmek'mi istiyorsun ?"

Cabir kahkaha atarak
"Ammada korktun korkmana gerek yok benim ."

Karla onları seyrediyordu cüce Mehd'in kendini korkunun verdiği refleksle sırt üstü yere atması onuda kahkahalara boğmuştu .

"Gülün siz gülün son gülen iyi güler .Canıma kastın'mı var Cabir az kalsın ruhum bedenimi terk ediyordu . "

Karla haydi binin . Ejderhanın yanına geldi elini kaldırdı ejderha başını Karla'nın eline doğru indirdi. Alın kısmını okşama'ya sakinlestirmeye başladı . "Şimdi binin "Cabir cüce Mehd'i kucakladığı gibi ejderhanın sırtına koydu . Ejderha bir anda tısladı .

Karla
"Sakin ol kızım ,sakin sana ihtiyacımız var .

Ejderha sakinleşmiști Cabir'de hemen arkasından bindi . Geriye sadece Karla kalmıştı ejderhanın başını eğdi ve boynuna tutundu ve yukarı tırmandı . Ejderhanın boynuna sarıldı ve kulağına eğilerek bir şeyler fısıldadı . Ejderha bir anda konduğu yerden kanat çırpmaya başladı . Sağa,sola doğru sallandı. Daha sonra toparladı ve yükseldi . Onlardan önce yolculuğa başlayan Sabir hemen önlerinde uçuyordu . Ejderhalar havada uçtukları esnada sert manevralar yapıyor üstünde olanları zor durumda bırakıyorlardı. Çok sıkı tutulmaları gerektiğini biliyorlardı bu yüzden sımsıkı tutunmuşlardı . Bütün yer yüzü mükkemel ihtişamıyla gözler önündeydi.

Nehirler ,ırmaklar ,dağlar bütün eşsiz güzelliğiyle Alp dağları gözlere adeta ahenk veriyordu . Hızlı bir şekilde ilerliyorlardı . Ejderhalar yavaş ,yavaş alçalmaya başladılar .

Karla "işte Alevyon ülkesi ama şehirde ters giden bir şeyler var . "

Sabir aşağıya inmeleri için eliyle Karla'ya işaret verdi . Karla ejderhanın başına doğru eğilerek fısıldaşmaya başladı . Arkasını dönerek sıkı tutunun inişe geçiyoruz.

KARANLIK TOPRAKLAR  ALEVYON Where stories live. Discover now