Част - 9

385 32 7
                                    

-Ами ти имаш ли друг брат ,сестра ? С брат ти се познаваме от пет години и нищо не ми е споделял за семейството си , само за теб ми беше казал първоначално ,той знае за теб още когато е бил на седем години , но родителите ви не са му позволявали да се свърже с теб.Та какво става къде живеят майка ти и баща ти , а ?

-А..ами , те умряха , Тайлър знае , не знам защо не ти е казал , това му е болна тема. Имах и сестра , но тя също е умряла и просто не ми се говори , ами ти ? Къде са майка ти и баща ти?

-Ами майка ми и баща ми са разведени , баща ми винаги спореше с майка ми и я караше да се чувства ужасно дори когато не е виновна. Баща ми не знам къде е , с този човек не съм се чувал от пет години, а майка ми живее в България , често ходя и я посещавам , има си нов приятел , не мога да го приема някак си то..
- Дани го прекъсна.

-Той не е баща ти, нали?

-Да , точно така.. радвам се , че поне един ме разбира.. е да сменим темата, гладна ли си ?

-Не , изморена съм и този дъжд ме приспива , качвам се в стаята , до после Том-казах и се качих в стаята.

Дан
Качих се в стаята , затворих прозореца беше станало много студено от този дъжд и сложих дърва в камината да се затопли , взех една книга и започнах да чета , но една гръмотевица ми изкара ангелите и започнах да крещя..

Том
Беше ми скучно като каза , че ще ходи да си почине и аз си пуснах телевизора , чух някакъв писък от стаята й , сигурно се е оплашила от гръмотевицата ,качих се нагоре по стълбите..

-Какво има , защо крещиш , добре ли си ?

-Да , моля те ела при мен, страх ме е от гръмотевици.

Том
Аз просто кимнах и легнах до нея подпрях главата й на гърдите ми и я галих по косата , докато не заспа.

Love , lies and ...?Место, где живут истории. Откройте их для себя