Част - 11

394 30 5
                                    

Том
Малко бях засрамен , но няма значение, толкова е сладка като е такава.. а как и блестят очите , просто тя е уникална. Чух един вик отдолу.

-Томас , ще идваш ли , че ми писна да ги чакам тези палачинки тук или пък приятелчето ти още е дигнато- засмях се.

-Слизам Дан, само не ми се карай.

Дани
Реших просто да се пошегувам с него за това в стаята , май изпитвам някакви чувства към него.. просто аз не мога да си ги обесня тези чувства , дори не знам какво изпитвам , той е толкова секси.. просто...

-Дани , къде си се унесла? Разля млякото върху тениската ми, ти ще я переш! - каза и се засмя

-Аз , извинявай Том , не исках, без да искам. - казах и свалих тениската, и останах по сутиен. Отидох до него беше застанал пред печката и обръщаше палачинките , обвих ръце около кръста му и започнах да галя оформените му плочки докато не стигнах по надолу , спрях и го ударих здравата по задника - това е защото се бави десет минути горе и умрях от глад.

-Аууч , Даниела , ама ти си страшно перверзна - обърна се към мен хвана ме за кръста и ме придърпа към него , така че тялото ми да застане точно до неговото и да мога да усетя пенисът му. Захапа ме за кожата около ключиците ми и ми остави смучка. - Мисля да ходя на кино след като се наям , ще дойдеш ли?- попита ме и сложи чиниите с палачинки на масата.

-Мм, зависи на кой филм. - през цялото време усещах погледа му върху гърдите ми , честно да си кажа това страшно ме възбуждаше.

- Ами казва се "Приятели с привилегии" , искаш не искаш , ще дойдеш- каза ми и ме погали по врата като тръгваше към презрамката на сутиена и започна да си играе с нея.

-Добре , но ще ми върнеш тази услуга - казах , намигнах му и станах да сложа чиниите за миене. Усещах как ме гледа , особено задника ми, кой няма да гледа момиче с хубав и добре оформен задник ? - Качвам се да се оправя и ти можеш да направиш същото.

Дани
Качих се и извадих от гардероба една чисто черна пола и една сива блуза с надпис shut up and listen , облякох ги и обух едни маратонки на адидас. Седнах пред огледалото и си сложих спирала и гланц, изправих си косата и слезнах долу , където ме чакаше Том , беше толкова хубав.

-Уаау , Дани , много си хубава , все едно отиваш на модно ревю , ако мислиш да сваляш някой , няма да стане.

-Спокойно Том , никой няма да свалям.-засмях се.
...

Вече бяхме в киното и филма беше започнал, Том ядеше от моите пуканки , защото си изпусна неговите и го караха да мете и аз седях зад него и се спуквах от смях. Вече филма беше на 45 минута и да си кажа си го биваше..

Том
Малко смешно , обаче като гледам този филм и като до мен седи най-сексавото момиче се възбуждам страшно много. Затова реших и аз да си поиграя с нея , като и хванах ръката и я сложих върху дънките , точно на пенисът ми. Тя ме разбра и започна да го мачка , около нас нямаше никой , бяхме единствените и отпред двама , трима ,това беше супер за нас. Аз започнах да движа ръката си по бедрото й, повдигнах леко полата
, дръпнах малко прашките й настрани и започнах да движа нагоре надолу пръста си върху клитора.

Love , lies and ...?حيث تعيش القصص. اكتشف الآن