1.5

3K 146 0
                                    

Reggel érdekes dologra keltem. Egy kéz volt a derekamon. Megfordultam és előttem találtam a még alvó bunkó, drága Leont. De miért van a keze a derekamon? Pontosabban már a hasamon mivel háton fekszem. A mellkasához nyúltam és gyengéden eltoltam magamtól. Hirtelen gyönyörű smaragdzöld szemei néztek az én szemeimbe.

-Le akarsz lökni az ágyról?-kérdezte felvont szemöldökkel. Nem igazán értettem, hogy ezt miért kérdezi. Nem akartam lelökni. Aztán végül leesett, hogy én is az ő helyén feküdtem és 1 mm-re volt attól, hogy leessen.

-Bocsi. Én nem tudtam. -lesütöttem a szemeimet majd felültem.

-Mi a baj? -támaszkodott a könyökére és az arcomat fürkészte gyönyörű szemeivel.

-Azon kívül, hogy elraboltatok?-kérdeztem vissza flegmán. Közben pedig leesett, hogy nincs rajta felső. Ahhw.. na jó Lodo nem kalandozunk el. Nem-nem.

-Aha. Mesélj.. -simogatta meg a karom. Brr.. kiráz a hideg.

-Hiányzik a családom. -mondtam a szemébe őszintén. Mintha egy másodpercre megbánást és sajnálatot láttam volna a tekintetében de hamar elkapta a fejét és a fürdő felé nézett.

-Hát.. most megyek lezuhanyzom.-felállt az ágyból és bement a fürdőbe. Elég gyorsan elkerülte ezt a témát. Vajon sajnálja? Na de mindegy. Éhes vagyok. Méghozzá nagyon. Felkeltem az ágyból és az ajtóhoz battyogtam. Zárva. Kerestem a kulcsot Leon fiókjában, még a dzsekije zsebébe is megnéztem, de semmi. Csak nála lehet. Már hallottam, hogy folyik a víz. Gondoltam már biztos zuhanyzik.Halkan benyitottam a fürdőbe. Nem láttam mert a zuhanyzónak van egy függönye amit elhúzott. Bár ne húzta volna el.. várj mivan?Koncentrálj arra, hogy megkeresd a kulcsot. Megindultam a wc felé amire rá pakolta a ruháit. Halkan elkezdtem benne kutatni. Hirtelen elállt a víz és láttam ahogy kinyúl a törölközőéért. Lefogok bukni! De jó! Tiszta hülyének fog nézni. Ledobtam a ruhákat a wcre és igyekeztem az ajtóhoz. Már kinyitottam amikor a karomnál fogva visszahúztak.

-Mit kerestél? -fúrta a tekintetét az enyémbe.

-Csak.. izé.. öhm..ja.. -lehajtottam a fejemet mert nem voltam képes a szemébe nézni. És nem azért hajoltam le! Volt rajta törölköző!

-Na mondd már. Mit akartál?

-A kulcsot. -néztem újra gyönyörű szemeibe. Egy szexi vigyorra húzta ajkait majd szorosabban hozzányomott az ajtóhoz.

-Minek kellett? -kérdezte a még az ajkain ülő szexi mosollyal.

-Szeretnék lemenni.

-Minek?

-Éhes vagyok.

-Én is.. -súgta a fülembe majd elkezdte az ajkaimat nézni. Még jobban az ajtóhoz nyomott.Csípőjét az enyémhez tolta. Folyamatosan a szemeit néztem. Azok a zöld szemek valahogy más világot éltettek velem. Egyre közelebb hajolt. Mire észhez kaptam már az ajkamon volt az övé. Durván falta a számat és közben a derekamra tette a kezeit. Én a nyakát simogattam és a hajába túrtam. Nyelve már az én számban járt.Erotikus táncot járt az enyémmel. Minden percét élveztem. Végül szétváltunk levegőhiány miatt.

-Nagyon cuki vagy. -simította végig az arcomat majd hátrált. Én csak tovább néztem őt. Egy pillantást vetett rám és az ajtóra. Hm.. ki kell mennem. Szuper.Szép lassan kimentem az ajtón, leültem az ágyra és az előzőperceken járt a fejem.




ElrabolvaWhere stories live. Discover now