2.4

2.7K 132 0
                                    

+18!! CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Kifutottam az ajtót és leültem a küszöbre. Elkezdtem sírni és összehúzóckodtam. A kezeimmel átöleltem a térdeimet és lehajtottam a fejemet. Nem akarok most anyáékkal lenni. Nem akarok most szót fogadni nekik. Most azt akarom csinálni amit akarok. És akivel akarom. Én én Leonnal akarom bármit is kell vele csinálnom. Én szeretem őt és tudom, hogy ő viszont szeret. Anyáék pedig.. pedig nem kedvelik őt. Sőt még engem sem. Folyton meg kellett nekik feleljek, de nem! Mostantól nem leszek ilyen! Mostantól az a Lodovica leszek aki lennem kell! Akinek eddig is lennem kellett volna. Az akit Leon is megismert és az akibe beleszeretett. Igen. Ez vagyok én, Lodovica. Egy kedves, mégis flegma csaj aki szerelmes egy rossz fiúba. Bár annyira nem is rossz.

-Jól vagy? -ült le mellém és a hátamat kezdte simogatni. Én nem tudtam megszólalni. Csak sírtam. Nem hangosan, de sírtam. Átölelt, megpuszilta a fejem bubját. Ránéztem. Bele smaragdzöld szemeibe. Lágyan az arcomhoz ért és hüvelyujjával letörölte a könnyeimet. De azok még mindig folytak. Nem engedtek semmit. Makacsan folytan le az arcomon. Elmosolyodott. Közelebb hajolt és lecsókolta könnycseppjeimet.

-Sós.. -suttogta majd beleharapott a fülcimpámba. Elmosolyodtam. Homlokát az enyémnek döntötte. Meleg leheletét a számon éreztem. A szemei az enyémet nézték. A kezei a derekamon pihentek míg az én kezeim a vállain.

-Végre mosolyogsz. -húzta mosolyra ő is ajkait.

-Csak veled tudok mosolyogni. -jegyeztem meg míg végig a szemeibe néztem. Lassan közelebb hajolt és egy lágy puszit nyomott az ajkaimra.

-Megbízol bennem? -kérdezte miközben ujjainkat összekulcsolta.

-Bízok. -vágtam rá. Még szép, hogy bízok benned. Te vagy életem értelme drága..

-Gyere. -felállt majd magával húzott. Beültünk egy kocsiba és elhajtottunk.

-Hová megyünk? -kérdeztem miközben megsimogattam a vállát. Rám nézett és elmosolyodott, majd az útra tapadt tekintete.

-Egy hotelbe. Szeretném ha velem töltenéd ezt az éjszakát. -mondta még mindig az utat pásztázva.

-Szeretném veled tölteni az éjszakát. -mosolyodtam el majd az ablakhoz fordultam. Most nem érdekeletek a szüleim, sem Mr. Delown. Csak ő. Csak az, hogy ma egész éjszaka vele lehetek 2 év után.. Az elsuhanó táj egyre jobban lassulni kezdett, végül megállt.

-Megjöttünk. -jelentette ki Leon. Kicsatoltuk magunkat, kiszálltunk az autóból és bementünk a hotelbe. Foglaltunk egy szobát majd felsétáltunk és elfoglaltuk azt. Egyből megcéloztam az ágyat. Beleugrottam és felnevettem. Mint valami idióta. Leon is ezt tette. Magához húzott és átölelt.

-Hihetetlenül hiányoztál.. -suttogta a hajamba- annyira rossz volt nélküled. Soha többet nem hagylak el. Ígérem. -mondta majd megcsókolt. Csók közben a nyelve bejutott a számba kezei pedig felfedező útra indultak a testemen. Lágyan a fenekembe markolt. Én a hajába túrtam.

-Megőrjítesz.. -suttogta majd újra megcsókolt. Felém kerekedett és a számról a nyakamra tért. Azt kezdte el csókolgatni én pedig a hátát vagy a nyakát simogattam. Az érzékeny pontomnál elkezdte szívni ami amúgy nagyon fájt, de nem érdekelt mert ő csinálta. Ezután ruhám alá nyúlt és feljebb kezdte tűrni azt. Alám nyúlt és lehúzta hátul a ruha cipzárját majd levette rólam. Egy gyors mozdulattal a földre dobta majd a pólójával is így tett. Megint megcsókolt és csiga lassúsággal kezdett el csókolgatni a nyakamtól lefelé. Már a hasamnál volt mire halkan felnyögtem. Elmosolyodott és feljebb mászott. Megint alám nyúlt és a melltartómat csatolta ki amit levett és úgyszintén a földre esett. Megcsókolt, közben a térdemtől felfelé simogatott a derekamnál viszont keze letért az útról és megmarkolta bal mellemet. Abbahagyta ajkaim ostromolását, elkezdett csókolgatni egészen a mellemig aztán megnyalta azt. Majd a másikat is. Bekapta a mellbimbóm és szívogatni kezdte azt. Nagyokat sóhajtoztam közben aztán abbahagyta. Rám mosolygott majd keze levándorolt a bugyimig amit szép lassan lehúzott rólam. Ujjaival egy párszor megsimította nőiességemet majd hirtelen bedugta egy ujját. Hangosan felnyögtem. Először lassan majd utána gyorsan kezdte ki-be mozgatni ujját. Pár perc múlva társult hozzá még egy és ezt még jobban élveztem. Éreztem, hogy itt a vége és egy hatalmasat nyögtem, hogy a tudtára adjam, nekem itt végem. Vigyorogva húzta ki ujjait majd elkezdte levenni a gatyáját majd a boxerét is. Jesszusom.. ez hatalmas! Mielőtt eldobta volna gatyáját kivett belőle egy óvszert és felhelyezte férfiasságára. Felém emelkedett és egy csókot nyomott ajkaimra.

-Készen állsz? -kérdezte végig a szemembe nézve.

-Készen állok. -jelentettem ki magabiztosan. Hirtelen hatalmas fájdalmat éreztem alul és egy hatalmasat sikítottam.

-Fáj? -kérdezte aggódóan.

-Nem már annyira nem. -öleltem magamhoz. Ekkor éreztem, hogy még mindig tolja belém. Bakker ez milyen nagy?! Ezután lassan ki-be mozgott bennem. Nyögések hagyták el számat amit ő okozott. Körmeimet a hátába vájtam mire ő egy kisebb morgással díjazta a dolgot. Mikor már megszoktam a méretét jeleztem, hogy mehet gyorsabban így gyorsított. Ezt még jobban élveztem. Nagyjából 5 perc múlva már megint a csúcson voltam és nevét kiáltva mentem el. Fantasztikus érzés volt. Az egész testemet elöntötte a gyönyör amit éreztem. Ez okot adott arra, hogy ezután minden egyes tolásánál megemeljem a csípőmet és segítsek neki egy kicsit. Ezután ő is elélvezett és kihúzódott belőlem. Levette magáról az óvszert és ledobta a nadrágjára. Bemászott mellém majd betakarta magunkat.

-Szeretlek suttogta a fülembe majd átkarolta a derekamat.

-Én is téged. -mosolyogtam majd hozzábújtam.



Sziasztok! Remélem tetszett a rész. Annyira nem az asztalom ez a szex-téma, de megpróbáltam minél jobban leírni. Ha tetszett vote-oljatok és ha van kedvetek komizzatok! Puszi! <3

Van még több történetem is a blogomon amit megtekinthettek podemosp.blogspot.con-on, ha szeretnétek!   

ElrabolvaOnde histórias criam vida. Descubra agora