2.5

2.4K 118 1
                                    


Leon szemszöge +18 CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Miután lebuktunk a szülők előtt Lodovica kifutott a házból. Nekem még papolt valamit az apja, de inkább faképnél hagytam és elindultam megkeresni. Szerencsére nem sokat kellett mert itt ült a küszöbön és.. és sírt. Nem szeretem így látni. Meg kell őt nyugtatnom. Lassan közeledtem felé majd leültem mellé és megsimogattam a hátát.

-Jól vagy? -kérdeztem átölelve őt. Nem szólt semmit csak sírt. Megpusziltam a feje bubját. El sem hiszem, hogy életem szerelme a karjaimban sír. Olyan rossz így látni. Pedig 2 éve mikor először megláttam meg tudtam volna ölni. Csak azért mert annak a féregnek a lánya. De ő más. Ő nem Lambre. Ő Lodovica. Vezetéknév nélküli Lodovica. Hirtelen felkapta a fejét és a szemembe nézett. Letöröltem majd lecsókoltam róla a sós cseppeket. Ezt meg is jegyeztem neki majd a fülcimpájába haraptam. A homlokomat az övének döntöttem és a kezeimet a derekára helyeztem. Az ő kezei felcsusszantak a vállaimra majd elmosolyodott.

-Végre mosolyogsz. -húztam közelebb.

-Csak veled tudok mosolyogni. -szólt picit rekedtes hangon.

-Megbízol bennem? -kérdeztem egy puszi után.

-Bízok. -felelte magabiztosan. Megfogtam a kezét és felálltunk. Elsétáltunk a kocsimig aztán beültünk. Még nyomtam egy puszit az arcára majd beindítottam az autót és elindultunk.

-Hová megyünk? -kérdezte miközben megsimogatta a vállam. Rá néztem és elmosolyodtam, majd az útra tapadt tekintetem.

-Egy hotelbe. Szeretném ha velem töltenéd ezt az éjszakát. -mondtam, még mindig az utat pásztázva. Többet nem kérdezett. Visszafordult az ablakhoz és rátapadt. Nézte a mellettünk elsuhanó tájat. Én pedig ránéztem. És nekem ennyi volt. A ruhája fel volt csúszva, és ahogy végig néztem a lábain felizgultam. Beharaptam az alsó ajkam. A tekintetem megint az útra tévedt és a hotelt pásztázta. Végre megjöttünk. Kiszálltunk az autóból és bejelentkeztünk.

-Akkor milyen szoba kell? -kérdezte a nő felénk fordulva. Bazdmeg már elmondtam neki kétszer.

-Egy kurva szoba amiben van egy kurva ágy! -emeltem feljebb a hangomat.

-Öhm.. 11-es szoba. -adta oda a kulcsot- Jó szórakozást.

-Kösz. -köptem oda miután elvettem a kulcsot. Megfogtam az én egyetlenem kezét és felmentünk az emeletre. A 11-es szoba volt a legelső szóval könnyen megtaláltuk. Bementünk a szobába és az előttem még mellettem lépkedő Lodovica se perc alatt az ágyban volt. Nekem is ott kell lennem.. felette. Én is az ágyra dobtam magamat majd átöleltem.

-Hihetetlenül hiányoztál.. -suttogtam a hajába- annyira rossz volt nélküled. Soha többet nem hagylak el. Ígérem. -mondtam majd megcsókoltam Csók közben a nyelvem bejutott a szájába kezeim pedig felfedező útra indultak a testén. Lágyan a fenekébe markoltam. Ő a hajamba túrt.

-Megőrjítesz.. -suttogtam majd újra megcsókoltam. Rámásztam és a nyakát vettem célba. Elkezdtem csókolgatni majd kiszívtam neki. Mikor fájt neki, egy kicsit meghúzta a hajamat. Az biztos, hogy szép kis lila foltja lesz. Benyúltam a ruhája alá és feljebb vittem a kezemet, közben az anyag is feljebb gyűrődött. Megsimogattam a derekát majd kihúztam a kezemet. Alányúltam és lehúztam a ruha cipzárját. Hamar lekerült róla a darab és a melltartóját is levettem. Megcsókoltam miközben a kezemet végig húztam a térdétől a derekáig majd a mellébe markoltam. Csókunkba nyögött. Elkezdtem őt csókolgatni, egészen az egyik melléig, aztán elkezdtem játszadozni az egyik majd a másik mellbimbójával is. Rohadtul felizgathatta mert miután végig csókoltam őt levettem a bugyiját ami már szinte szétázott. Párszor megsimogattam a csiklóját majd bedugtam az egyik ujjamat. Felnyögött és megmarkolta a vállamat. Először lassan aztán gyorsabban ujjaztam végül már kettővel is izgattam míg el nem ment. Elkezdtem én is vetkőzni majd felraktam magamnak az óvszert. Láttam rajta, hogy kicsit meg van rémülve, de ohh bébi.. hidd el élvezni fogod. Lejjebb hajoltam hozzá és megcsókoltam.

-Készen állsz? -kérdeztem szemébe nézve. Gyönyörű szemei vannak..

-Készen állok. -jelentette ki. Nem kellett több és bedugtam farkam hegyét mire egy hatalmasat nyögött.

-Fáj? -kérdeztem és hangomból aggódás hallatszott. Ez az első, hogy egy szüzet fogok megdugni na meg az első, hogy a csajt szeretem is.

-Nem. Már annyira nem. -ölelt jobban magához. Én teljes méretemmel belé csusszantam majd lassan kezdtem el dugni. Olyan cuki volt ahogy a fülembe nyögdécselt. A körmeit belevájta a hátamba. Ez olyan szexi.. imádom ezt a csajt. Pár perc múlva intett, hogy gyorsuljak be. Kérésed számomra parancs bébi. Gyorsabb tempóval toltam belé a farkamat mire összeszűkült körülöttem és egy hatalmasat nyögött. Olyan szexi volt, ahogy a körmeit jobban belém vájta és teste megremegett az élvezettől. Én még folytattam és még gyorsabban toltam belé. Azt vettem észre, hogy minden egyes tolásomnál felemeli a csípőjét "munkámat" segítve ezzel. Nem soká rá én is elélveztem és kihúzódtam belőle. Az óvszert a nadrágomra dobtam. Bemásztam mellé átöleltem és betakartam magunkra. Alig van még délután 2 óra, de mi már zihlálva fekszünk egymás mellett alvásra készen. Hozzám bújt és lecsukta a szemeit. Pár perc múlva édesen szuszogott mellettem. Simogattam még a hátát és a hajával játszottam majd én is bealudtam.

ElrabolvaWhere stories live. Discover now