1.8

2.7K 151 0
                                    



Egész nap a szobában sírtam magamban. Senki sem jött fel. Annyit sírtam, hogy elaludtam. A sírás álomba merített. Az éjszaka közepén ébredtem fel arra, hogy szomjas vagyok. Nem feküdt mellettem senki ami furcsa volt. Remélem az ajtó nyitva van. Oda osontam és szép halkan kinyitottam. Nyitva van! Lesurrantam a lécsőn. Felkapcsoltam a villanyt. Sehol senki. Kinyitottam a hűtőt és kivettem a narancslét. Elővettem egy poharat majd öntöttem bele. Leültem a székre és kortyolgattam a narancslevemet. Vajon miért rabolhattak el? Mire kellek nekik? Pénz miatt? De még semmit sem csináltak velem. És amúgy is.. vigyáznak rám. Nem bántanak meg ilyenek. Legalábbis nem ütnek meg meg ilyenek. Viszont Leon elég rondán átvert. Én meg hittem neki. De most komolyan le feküdtem volna vele? Na ne már.. Hogy lehetek ilyen hülye? (..) Gondolatmenetemet a bejárati ajtó nyitódása szakította félbe. Az ajtón Leon lépett be. Egyre jobban közelített felém. Lassan, de biztosan. Amikor a fénybe ért láttam, hogy vérzik a szája. Felszakadt neki.

-Úristen.. jó..jól vagy? -álltam fel aggódóan és közelebb mentem hozzá.

-Aha. Miért nem alszol?

-Lejöttem inni. De ezt azonnal fertőtlenítenünk kell. Még az arcodon is van egy seb. Mi történt veled?

-Mindegy. Menj fel aludni. -közben letörölte az álláról a vért.

-Nem! Hol vannak az ilyen fertőtlenítő cuccok?

-A fürdőben.

-Melyikben.

-A mienkben.

-Gyere. -megfogtam a kezét és elkezdtem magam után húzni. Fel a lépcsőn, aztán be a fürdőbe. Leültettem a wc-re és előkerestem a fertőtlenítőt. Kerestem egy vattát majd odamentem hozzá. Leöntöttem a vattát a fertőtlenítővel és óvatosan megérintettem vele a száját. Felszisszent és elhúzta a fejét

.-Ez fáj.. -nézett a szemeimbe. Azok a szemek.. bakker..

-De muszáj. -feleltem majd újra a szájához tettem a vattát. Elkezdtem törölgetni neki ami láthatóan eléggé fájt neki. De bírta. A sebénél is így csináltam. Kitisztítottam majd vízzel is megmostam a sebeit. Egy sebtapaszt raktam a szájára de az arcára nem tudtam mit rakni. Ezzel orvoshoz kéne mennie.

-Mi történt? Hol szerezted a sebeket? -kérdeztem arcát simogatva. (nem a sebes arcát)

-Semmi.. csak összekaptam valakivel.

-Kivel?

-Mindegy..

-Mondd el! -emeltem feljebb a hangom. Furcsa, de aggódok érte. Nagyon aggódok érte. A szívem szakad meg, hogy így kell látnom.

-Egy idióta sráccal.

-Miért? Aggódsz? -nézett bele mélyen a szemembe és közben megfogta a kezemet.

-Igen.. rossz így látni.

-Tetszem neked? -húzta vigyorra a száját. Ez most hogy jön ide? Nem mindegy neki? Khm.. amúgy igen tetszik, de nem mondhatom meg neki csak úgy. Jobb ha tagadom.

-Én tetszem neked? -próbáltam megfordítani a helyzetet.

-Nekem tetszel. -állt fel és megfogta a derekamat- Egész jó csaj vagy. -markolt bele a fenekembe. Na jó most itt mi folyik? Én ezt nagyon nem értem. Miért ilyen velem? Mit akar tőlem? Tuti nem szerelmes belém. Csak kaland kell neki.

-Bocsi.. nem vagy az esetem...-toltam el magamtól. Erre röhögni kezdett.

-Nem vagyok az eseted? Bébi ma majdnem lefeküdtünk.

-Tudom..-sütöttem le a tekintetemet.

-Akkor meg az eseted vagyok. Nemde?

-És ha igen? -kérdeztem flegmán.

-Ha igen.. akkor örülök annak. Mert talán lehetne köztünk több is mint az elrabolt és el rablója között..

-Mondjuk mi? -néztem értetlenül.

-Mondjuk.. -közelebb húzott magához- mondjuk egy vastag fal.

-Bazdmeg... megint bedőltem.. -suttogtam.

-Csak vicceltem.. nyugi. De lehetne köztünk valami több is. -megpuszilta a homlokomat majd elengedett.

-Aludjunk..-közölte.

-Szerintem is. -elindultam kifele a fürdőből majd az ágyba feküdtem. Ő is befeküdt majd leoltotta a lámpát. Pár perc múlva éreztem a kezét a derekamon. Közelebb feküdt. A kezét feljebb vitte a melleimhez és belemarkolt. Nem szóltam rá. Élveztem a helyzetet. Tetszett.. eléggé tetszett.

-Fent vagy? -suttogta a fülembe. Nem válaszoltam. Nem akartam, hogy tudja, hogy fent vagyok. És azt sem, hogy engedem neki. Szépen úgy tettem mintha aludtam volna. Sóhajtott egyet.

-Nem fogom engedni, hogy bántsanak.. jó éjt szépségem.. -megpuszilta az arcomat majd elfordult. Mivan? Kik akarnak bántani? Na jó.. valaki magyarázza el a dolgot! Most!



ElrabolvaWhere stories live. Discover now