|Hoofdstuk 16|

8.5K 235 36
                                    

De volgende ochtend kon ik nauwelijks mijn bed uit komen. Ik was zo ontzettend moe, en kon mijn ogen nog maar net open houden. In een rechte lijn liep ik gelijk naar het koffiezetapparaat en zette een koffie voor mezelf. April was nog niet wakker, want die zou toch haar bed niet uitkomen. Met mijn mobiel in mijn ene hand, en de koffie in de andere ging ik aan de eettafel zitten. Mijn moeder had me bericht met de vraag hoe het nu ging en ik antwoordde eerlijk.

Mam het gaat hier super goed! April zorgt goed voor me en ik vind de stage nog steeds geweldig. xxjes Aimée.

Ik had geen zin om een hele lange tekst te schrijven dus ik hield het kort. Gelukkig was ik op tijd opgestaan en had ik alle tijd. Na mijn koffie en ontbijt sprong ik nog even onder de douche en kleedde me aan. Ik was al klaar voordat het half negen was en ik met de bus naar Kingsize kon gaan. Verveeld ging ik op de bank zitten, en zapte van tv programma naar programma. In tussen was April toch opgestaan en vergezelde me op de bank.

'Hoe laat moet je gaan?' Vroeg ze toen ik nog steeds geen actie ondernam. 'Half negen', antwoordde ik automatisch. April keek op de klok en zei: 'Het is nu kwart over acht, ik kleed me even aan en dan breng ik je wel weg. Is dat goed?'

Een glimlach kroop op mijn gezicht en ik was haar dankbaar. 'Graag zelfs'. Ze klopte me op mijn been en verdween haar slaapkamer in om zich zelf nog even snel om te kleden.

Toen ze klaar was, was het precies tijd om te gaan en reden we met de auto weg.

April zette me gauw even af vertrok weer gelijk. Ze bood me nog aan om me op te halen maar dat sloeg ik af. Ze had al genoeg voor me gedaan vond ik. Alhoewel, de bus was verschrikkelijk maar ik moest maar eens voor een auto gaan kijken. Dat had ik toch nog van mijn ouders te goed.

Net voordat ik naar binnen wilde lopen, zag vanuit mijn ooghoeken dat Jackson in zijn eentje in een steegje naast het hotel staan. Hij stond met zijn rug tegen een muur geleund, en zoog aan een sigaret terwijl hij zich verschool in de schaduwen. Ik wist dat hij rookte, maar ik had het al een tijd niet meer gezien. Zijn houding was relax, en hij leek in gedachten verzonken. Ik kon mijn ogen niet van hem afrukken en bleef maar naar hem staren. Zijn haar zat door de war, en hij had een baartje van twee dagen laten staan. Het stond hem in een woord geweldig. Ik probeerde nog een glim op te vangen van zijn tatoeage maar die kreeg ik niet te zien.

Alsof hij mijn brandende ogen voelde kruiste zijn blik de mijne. We staarden elkaar voor een paar seconden aan tot hij zijn blik afwende. Mijn wangen werden vuur rood, en zo snel als ik kon schoot ik het hotel binnen.

Mijn ogen stonden verwildert toen Selena enthousiast op me af kwam lopen. 'Hoi Aimée', begroette ze me. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan, zo erg van slag maakte Jackson me. 'Hoi Selena', zei ik afwezig terug. Ze keek bedenkelijk maar ging er verder niet op in. Terwijl we samen met de lift naar boven gingen vroeg ik haar over waar ik het beste een auto kon kopen.

'Weet je al wat voor soort auto je wil?' Vroeg ze meer geïnteresseerde dan wat ik van haar had verwacht. Ik haalde mijn schouders op. 'Dat is de rede waarom ik jou er naar vroeg. Ik heb nog geen idee'. Ze grinnikte, 'heb je dit weekend tijd? Dan kunnen we wel even samen langs wat auto dealers'. Ik knikte, maar pakte voor de zekerheid even mijn agenda er bij. Het was vandaag donderdag, en ik had zaterdag zeker nog wel tijd.

Verder verliep de dag soepeler dan ik ooit had kunnen verwachten. Het was een van de dagen waar ik er helemaal bij was. Het begin niet mee rekenend. Ik hielp Selena met de boekhouding en kreeg ook wat extra uitleg over hoe het nou precies bij de receptie werkte. Ik had me dit keer een beetje gedeisd gehouden, en niet gelijk weer alle collega's uitgenodigd om te kunnen lunchen. Hoe belachelijk ik het ook vond klinken, ik hield me eens aan de regels die er niet waren.

Jacksonville KingsizeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu