|Hoofdstuk 32|

8.2K 208 31
                                    

We lagen zwijgend naast elkaar in zijn enorme kingsize bed. Blote warme huid tegen blote warme huid. Mijn gezicht was op zijn borst genesteld, en onze vingers waren verstrengeld. Er werd geen woord gewisseld, ik genoot van de stilte.
Maar die werd al snel verstoord.
'Aimée?' Vroeg Jackson zacht.
'Mmm?'
'Wat ga je in de kerstvakantie doen?'
Dat was de vraag die April ook al de hele tijd stelde, maar dit keer had ik er wel een antwoord op. 'Ik ga een paar dagen naar mijn ouders denk ik. En jij?' Ik kuste zijn borst.
'Ik blijf thuis, misschien dat ik nog wat vrienden uitnodig, maar dat was het'.
'Vier je kerst met je vader?' Durfde ik te vragen. Jackson haalde zijn schouders op. 'Misschien, alleen als hij me uitnodigt, anders niet'.
'Heb je een goede band met hem?'
Ik kreeg geen antwoord, maar werd op mijn rug gedraaid zodat Jackson boven me hing. 'Hou op met vragen stellen', fluisterde hij terwijl zijn hand vanaf mijn nek naar mijn dijen gleden. Ik kromde mijn rug en kreunde toen zijn hand mijn gevoelige plekje vond. Ik hou me mond al, dacht ik verloren.

Het volgde moment was het middernacht. De moeilijke onderwerpen waren niet meer ter spraken gekomen, en we genoten volledig van elkaar. Dit waren herinneringen die ik opsloeg en niet meer zou vergeten. Zijn mond, zijn handen, zijn warmte alles. Ik was gevallen, hard.
Ik betwijfelde of dit goed was voor mijn zijn. Maar ik zou hem niet wegduwen. Ik zou hem alles geven, alles voor hem ziin. Als hij me maar toe liet, dat moest gewoon. Want zonder hem, dan wist ik het niet meer.

~

Ik werd wakker van een mond die tegen mijn kaak werd gedrukt. Ik opende mijn ogen, en het eerste was ik zag, was Jackson half naakt. Het mooiste beeld wat er bestond. Slaperig sloeg ik een hand voor mijn mond toen ik een gaap op voelde komen. Hij keek me aan met een schuine glimlach. 'Heb je goed geslapen?' Vroeg hij. Ik knikte en sloeg de deken van me af. 'Hoe laat is het?'
Jackson keek op zijn telefoon. 'Half 8'.
'Shit!' In paniek sprong ik op en begon in mijn tas te graaien. 'Rustig aan schatje', zei Jackson die me bij mijn schouders pakte en tegen zich aan drukte. 'Krijg ik eerst geen kus?'
Ik sloeg mijn armen om zijn nek, kuste hem lichtjes, en pakte daarna mijn outfit voor vandaag bij elkaar. Voordat Jackson me tegen kon houden vluchtte ik de badkamer in.

Het was half acht, wat betekende dat we nog een uur hadden. Om me aan te kleden, te ontbijten en er heen rijden. Dat zou nooit genoeg zijn, dacht ik paniekerig . Ik schoot in mijn kleding en deed mijn make-up in een record tijd. De outfit was zoals altijd. Iets zwarts met wat roods. Mijn haar stak ik op in een staart en ik was ready to go.
Toen ik de badkamer uit kwam was Jackson nergens meer te bekennen. Nog voor een laatste keer liep ik naar de enorme ramen, die uitkeken over zijn prachtige tuin. Het was geen jaloezie wat ik voelde, maar ik kon het niet plaatsen. Zijn rede dat hij hier weg wilde was duidelijk, toch was het moeilijk om te begrijpen. Het was gelukkig niet mijn verantwoording.

Beneden rook het verrukkelijk naar vers gebakken broodjes. Jackson zat aan de bar en keek me met een glimlach aan. 'Heb je honger?' Ik knikte gulzig toen ik een bord vol lekkers zag staan. Ik pakte een croissantje en stopte die in mijn mond. Ik vroeg me onwillekeurig af hoe laat Mevrouw Hale op had gestaan om deze broodjes te bakken. Jackson had inmiddels een net pak aan, zijn dagelijkse outfit. Het stond hem geweldig, daar zou iedereen het er mee eens zijn. Na het eten liepen we naar zijn garage, waar ik al tijden naar nieuwsgierig was. Zou hij veel auto's hebben? Ging er door mijn hoofd heen. We gingen met een trap naar beneden, die een sierlijke bocht naar rechts maakte. Alles was hier mooi, zelfs zijn trappenhuis.

De garage was groter dan ik had verwacht. Voor me stond een rij van 6 mooie glimmende auto's, klaar om gebruikt te worden. 'Welke is je favoriet?' Vroeg ik zo nonchalant mogelijk. Ik streek langs de zijkant van een witte Ferrari 458. Ik vroeg me af of Jackson wel zo gek op auto's was als dat het leek. Jackson stond plotseling naast me en sloeg zijn arm om me heen. 'De Porsche natuurlijk', glimlachte hij. Ik rolde met mijn ogen. 'Oké, de Audi R8 is wel een hele fijne auto'. Ik lachte drukte mijn gezicht tegen zijn borst aan. 'Mag ik kiezen in welke auto we naar werk gaan?' Eerst fronste hij even voordat hij knikte. 'Ga je gang, mevrouw Ross. Uw wens is mijn bevel'. Voldaan dacht ik na. Uiteindelijk koos ik voor de Bmw i8. Wat een verdomd decadente keuze was het toch.

Jacksonville KingsizeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu