Razboiul Sexului

77.3K 1.1K 243
                                    

 Îl urmăream cu privirea de mai bine de douăzeci de minute şi tot ce făcea era să arunce cu săgeţi în poza lipită de uşă, care reprezenta chipul unei fete frumoase, cu păr blond buclat la vârfuri. Săgeţile se infingeau "în faţa ei", iar el doar le luă şi le ridică din nou pentru a le arunca. Pentru câteva secunde şi-a întors privirea spre mine, iar ceea ce am văzut în ochi lui, m-a făcut să scot un scâncet de uimire. Mă privea pe mine, cât şi poza cu ură şi scârba, pot spune. M-am ridicat de pe scaun şi m-am îndreptat încet spre el. Se pregătea să arunce ultima săgeată când l-am prins de braţ şi l-am oprit.


- Ce vrei? Nu ai altă treabă? Scuipă el cuvintele cu venin.


- Da pe tine ma-ta' te-a făcut aşa mitocan? Îl întreb eu ironic.


Am văzut cum ridică mâna şi în momentul următor am simţit cum durerea îşi face simţită prezenţa în corpul meu. Mi-am îndreptat privirea spre el, zâmbea şi nu era un zâmbet drăguţ ci mai degrabă unul sadic. Ochi lui albaştrii mă fixau, aşteptând următoare reacţie din partea mea, iar în următoarea clipă palma mea a făcut contact cu faţa lui.


- Cum îţi permiţi să dai în mine? Am strigat eu în timp ce îl loveam cu pumnii în piept.


- Cum îmi permit să fac multe, spune el râzând.


Mâinile sale mari s-au fixat pe încheieturile mele, că mai apoi să simt o durere cumplită. Mă strângea de încheieturi fără pic de milă, fără ca măcar să-i pese că mă răneşte şi că îmi provoacă suferinţă. Mă muşcam din ce în ce mai tare de buza, doar pentru a împiedica lacrimile să se prelingă pe obrazul meu.


- Lasă-mă! Am spus eu mai mult mârâind.


Dar durerea a continuat să crească, nu s-a oprit aşa cum mă aşteptam eu. M-am muşcat mai tare de buza, un firicel de sânge se prelingea acum din buza mea. Eu îmi provocam şi mai multă durere, încercând să par tare în faţa lui, nu vroiam să-i arăt că sunt slabă. El nu trebuia să ştie că sunt slabă, trebuia să creadă că sunt tare, astfel încât să nu încerce să-şi bată joc de mine.


Mă mişcăm, dar nu din proprie voinţă, el mă împingea. O senzaţie de răcoare mi-a străpuns corpul atunci când mi-am lipit picioarele de ceva rece, mai exact de tăblia de metal a patului. Câteva minute mai târziu am fost trântita într-un mod brutal în pat şi pentru că lucrurile nu păreau să se îndrepte spre bine, el stătea bine mersi cu toată greutatea lui peste corpul meu firav.


- Eşti greu, lasă-mă în pace! Am reuşit să spun.


- Nu draga mea. Acum vei suferi consecinţele! Spune el zâmbind.


Mi-am dat seama la ce se referea, voia să se răzbune pentru palma dată.


Mâinile sale îşi făceau loc pe sub tricoul larg ce îl purtam.Cu fiecare atingere a degetelor sale îmi doream să-l fac să sufere mai mult, dar o mică parte din corpul meu îşi dorea ca el să nu se oprească. Mi-a ridicat tricoul lăsându-mă doar într-o bustiere verde . În momentul în care am crezut că vrea să scape şi de bustieră, el doar mi-a cuprins şoldurile cu mâinile sale şi a început să strângă din ce în ce mai tare. Am închis ochi şi am scăpat un mic scâncet printre buze. Când i-am redeschis el stătea aplecat peste abdomenului meu cu gura deschisă. Nu ştiam ce avea de gând să facă dar nici nu îmi doream să aflu. Am încercat să mă ridic din pat dar nu am reuşit decât să mă ridic puţin, până când el m-a oprit şi m-a trântit la loc.


- Scăpai uşor, dacă nu încercai să fugi, spune el cu o uşoară undă de tristeţe în voce.


O clipă mai târziu o durere puternică mi-a tranversat pântecul că mai apoi să urce spre sâni. Mă muşcase şi nu într-un mod plăcut, ci brutal. Cu siguranţă în următoarele zile sau chiar săptămâni o să am câteva cicatricii.


- Dispari! Strigă el în timp ce se ridică de pe mine.


M-am ridicat repede din pat şi m-am îndreptat spre uşă. I-am aruncat o privire urâtă şi plină de dispreţ înainte de a ieşi şi a trânti uşa în urma mea.


 -----------------------------




Atât până la primul capitol. Sper că nu v-am adormit.

Vă aştept părerile/criticile.

ŞI VĂ ROG SĂ-MI SPUNEŢI CE VĂ PLACE ŞI CE NU.Să ştiu ce să scriu în continuare.

 Şi nu în ultimul rând vreau să-i mulţumesc lui @IzzyBuu pentru aceasta copertă superbă.

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum