Cap 23 - Prima zi

18.8K 476 65
                                    

Opresc alarma înainte să sune. M-am ridicat încet din pat şi am acoperit-o înainte de a ieşii în linişte din cameră. Calc cu grijă pe podeaua din hol în drumul meu spre baie. Mă opresc în faţa oglinzii şi mă uit la mine. Mă întreb acum şi am făcut-o de multe ori. Ce vede ea la mine? Sunt un tip banal, bar blond spre şaten, ochi albaştri, ce am mai ieşit din comun e un semn, o aluniţă, care uneori mă enervează la culme. Dar trebuie să recunosc da bine pe mine. Chicotesc amar şi i-au periuţa de dinţi. Mă spăl repede şi mă grăbesc spre bucătărie.

Un oftat înfrânt îmi iese pe gura când realizez că nu ştiu ce să-i pregătesc la micul dejun. Pentru început pun ibricul pe aragaz să-i fac cafeaua fără de care nu ar putea trăii. Ar trebui să o lase mai moale. Pun o tigaie pe aragaz pun puţin ulei şi-i pregătesc câteva legume, numai bune.

Am pus totul pe două farfurii, am pus cafeaua iar acum să o trezesc. M-am uitat de mai multe ori înainte să ies din bucătărie ca totul să arate bine. Am intrat în camera repezit doar ca să o văd ţinându-mi perna în braţe. Mă duc înapoi în bucătărie după telefon şi îi fac mai multe poze, aleg una dintre ele pentru fundal la telefon. Acum mai am nevoie doar de una împreună. Mă aşez lângă ea pe pat şi o pup uşor pe obraz.

- Hai trezeşte-te! Spun uşor.

Se întoarce cu spatele la mine şi chicotesc. Deci nu vrei cu bună. Mă duc în bucătărie şi iau un pahar de apă. Revin în cameră şi mă aşez iarăşi lângă ea.

- Evyline, spun mai tare şi o zgâlţâi.

- Du-te naibii, vocea ei adormită se aude parcă din fundul unei fântânii.

- A da, spun mai mult pentru mine.

Iau paharul, mă ridic în picioare şi arunc apa după care mă retrag către uşă.

- Connor dobitocule care eşti, strigă şi eu ies din camera în fugă.

Intru în baie şi mă ascund în spatele uşii. Paşii apăsaţii se aud destul de bine încât să-mi dau seama că încă nu se îndreaptă spre baie. Pufăi uşurat chiar în clipa în care uşă la baie se deschide. Trag aer în piept şi închid ochi.

- Iubitule vrei să mă superi din prima zi de relaţie? Spune şi vocea ei exprima tristeţe.

O nu am supărat-o, cât de bleg sunt. Dar o să-i treacă.

Pare că nu ştie unde sunt iar asta îmi dă un avantaj. Într-o clipă de neatenţie lovesc uşa cu piciorul iar un cap albastru îşi face apariţia în faţa mea cu un zâmbet malefic întipărit pe faţă.

- Dragule, spune apropiindu-se.

- Evyline.. eu.. spun şi nu apuc să continui ce am de spus că sunt lovit în faţă de frişcă.

- Când naiba am luat noi un tub cu frişcă? Întreb şi Ivy râde. Cu asta putem face altceva, continui şi mârâi.

Mă apropii mai tare de ea şi o strâng în braţe. Îmi lipesc buzele de ale ei şi îmi strecor mâinile sub tricoul ei. Iubesc când poarta tricoul ăsta larg, cu toate că are un aspect vechi. Dau cu piciorul în uşă şi ne mişcăm încet spre ea până când se lipeşte cu spatele de uşă. Îi prind tricoul de tiv şi-l ridic încet în sus în timp ce îşi încolăceşte picioarele în jurul meu.

- Connor, spune băgându-şi capul în scobitura gâtului meu.

Îmi lipesc buzele de gâtul ei şi sug uşor pielea fină înainte să-i dau tricoul de tot jos. Ea face acelaşi lucru cu tricoul meu, iar când ele fac contact cu podeaua îmi presez trupul de al ei, simţind cum i se întăresc sfârcurile. Continui să o sărut pe gât bucurându-mă de sunetul agitat al respiraţiei sale. M-am îndepărtat puţin de ea lăsându-i mai mult spaţiu. M-am aplecat în aşa fel încât să aibă susţinere şi i-am prins unul dintre sfârcuri între buze. Trec cu limba peste şi sug uşor, făcând-o să geamă.

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum