Cap 12 - Noapte lungă [1]

27.2K 580 82
                                    

 

 - Bună prieteni, am spus după ce m-am despărţit din îmbrăţişare.

- Hei, îmi răspunseseră fetele în cor.

 I-am aruncat o privire lui Dave care mi-a făcut cu mâna. E singur. Ceilalţi doi se pare că de data aceasta nu ne însoţesc în club. E mai bine aşa, cred.

Mi-am strecurat degetele printre ale lui Nate şi l-am strâns tare de mână. Încercam să-l urmăresc pe Connor cu privirea dar fără să mă observe. Am închis ochi când mâna lui s-a pus pe fundul lui Marry. I-am redeschis în secunda următoare doar pentru a privii o îmbrăţişare mult prea strânsă dintre Connor şi Marry. Am pufnit ironic şi l-am pupat pe Nate pe obraz.

- Mergem? Am întrebat. Am venit la club, nu să stăm în faţa lui, am continuat făcând o grimasă cu mâna.

- Mergem, vocea Soniei se făcu auzită după tot acest timp.

L-am lăsat pe Connor să o ia înainte iar noi restul l-am urmat îndeaproape. Am intrat în club şi am fost lovită de fumul din jur. Căldura se izbea revoltător de chipul meu făcându-mi obraji roşii. Aer sau mai degrabă spus fumul e îmbibat cu alcool, atât scump cât şi ieftin. În timpul în care l-am aşteptat pe Connor până s-a dus să vorbească cu habar nu am cine, mi-am permis să analizez clubul pe dinăuntru. Încăperea în care ne aflăm, este mare şi împărţită oarecum în două. Jumătate din camera este ringul de dans înconjurat de canapele din piele neagră şi mese din sticlă asortate, iar pe cealaltă jumătate este aşezat barul şi câteva mese mici cu scaune înalte tipice barurilor.

Am zâmbit când am văzut uşa de lângă bar. Scris cu litere mari şi strălucitoare cuvântul " Heaven" e gravat pe uşă. Nu ştiu sigur ce se afla dincolo de uşă maronie din lemn masiv dar sper că în seara asta să aflu.

- Haideţi am găsit canapeaua rezervată, strigătul lui Connor acoperii muzica.

Am aprobat cu o mişcare a capului şi ne-am croit drum în spatele lui până la canapeaua mare din mijlocul camerei. În fata canapelei în formă de "u" e o masă pătrată. M-am aşezat pe o parte a canapelei şi l-am tras pe Nate lângă mine. În faţa mea s-a aşezat Connor iar restul în mijloc.

M-am întors spre Nate mângâindu-i obrazul înainte să-mi lipesc buzele de ale sale. Sărutul care începuse într-un ritm încet acum devenise unul apăsat şi pasional. Mâna lui se pune pe coapsa mea şi degetul său mare se mişca încet pe pielea mea fină. Mă desprind din sărut şi arunc o privire scurtă la Connor.

Blugi negri asortaţi cu tricoul mulat de aceasi culoare îi dau un aer mult mai misterios decât de obicei. Lumina difuză a clubului îi pune în evidenţă părul şaten uşor blond. Privirea albastră ca cerul senin e fixată în ecranul telefonului. Tresare când telefonul îi vibrează. Mă fixează cu privirea şi se întoarce în spate.

Fetele cu rochi scurte şi mulate în culorii vii şi pastelate îşi mişcă şoldurile pe ritmurile melodiilor. Băieţi se foiesc în jurul lor şi că în orice club acţiunea e tipică. Un "el" încearcă să o cucerească pe o "ea".

În clipa în care muzica s-a schimbat sunetul unor pantofi roşi cu toc, se aude venind spre masa noastră.

Un păr blond spălăcit şi o rochie de un roşu aprins se adaugă pantofilor. Privirea mi se ridică până în clipa în care ochi mi se întâlnesc cu posesoarea corpului.

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum