Cap 4- Lume noua

28.7K 674 88
                                    

Am deschis ochi cu greu şi am clipit în repetate rânduri pentru a mă obişnui cu lumina ce pătrundea fără permisiunea mea în cameră. M-am ridicat din pat şi am pornit grăbită spre baie. Sper doar să nu fie Connor înăuntru pentru că nu cred că reuşesc să mă mai ţin. Am răsuflat uşurată când am văzut baia liberă. Mi-am făcut nevoile şi am aruncat un ochi în oglindă. Părul meu arată mai rău că un cuib de rândunici şi ce mama naibii e urma asta de pe gât.Şi atunci mi-am amintit ziua sau mai bine spus noaptea precedentă. Se prea poate că în urma sărutului cu Connor să fi rezultat asta. Mi-am prin părul într-un coc dezordonat şi m-am îndreptat spre uşa de la bucătărie. În spatele ei se auzeau două vocii groase. Una sigur e al lui Connor dar cealaltă?

Am intrat curajoasă pe uşă zâmbind până la urechi. Am ridicat o sprânceană când l-am văzut pe Dave încercând să facă micul dejun cu Connor.

- Băieţi ce taifun a trecut pe aici? Am întrebat râzând.

- Încercam să facem ceva de mâncare, ne e foame, răspunde Dave cu o voce de copil mic.

 Mi-am dat ochi peste cap şi am zâmbit. M-am uitat în jur şi am scos un mic scâncet. Cineva va trebui să cureţe aici. Faină era împrăştiată prin toată bucătărie şi o Doamne de ce sunt ouă pe jos?

- Şi ce aţi vrut să faceţi? Pentru că mie mi se pare că aici a fost al treilea război mondial cu făină şi ouă, am spus chicotind uşor.

- Clătite, spun la unison.

- Unde, în tigaie sau în bucătărie?

- Unde am putut, răspunde Connor îmbufnat.

- Hai să vă ajut. Eu fac clătitele şi voi curăţenie, am spus luând ţelul din mâna lui Connor.

 

I-am luat ţelul din mână şi i-am trasat cu degetul mare o linie imaginară. Şi-a ridicat privirea spre mine şi pot spune că am îngheţat. Mă privea atent, fără să clipească. Ochii îi străluceau şi pot spune că pentru un moment mai existăm doar eu şi el. Mi-am retras mâna repede şi mi-am îndreptat privirea spre Dave care ne privea puţin confuz.

M-am apucat să pregătesc aluatul de clătite şi să le fac în timp ce ei făceau curăţenie şi pregăteau masă. După jumătate de oră de treabă, stăteam la masă cu clătitele în farfurie.

- Şi Evyline ce ai la gât? Mă întrebă Dave rânjind.

- Nimic, am ceva la gât? Am răspuns agitată.

M-am uitat la Connor care se juca cu siropul de căpşuni deasupra clătitei. Am continuat să mănânc în linişte după care am spălat vasele şi am dat să ies din bucătărie.

- O Evyline, se auzi vocea lui Dave.

- Huh? Am întrebat plictisită.

- Ai un fund al naibii de sexy.

 Mi-am întors privirea spre Connor, se uită la Dave cu maxilarul încleştat. Ce l-a apucat? De ce îl deranjează că îmi face complimente? Am ieşit din bucătărie fără să mai spun nimic şi am intrat în camera mea. M-am pus în fund în pat şi mi-am mutat privirea spre dulap. Mi-am ales o pereche de pantaloni scurţi din dantela cu talie înaltă, un maieu albastru neon şi în picioare o pereche de sandale pe talpa joasă albe. M

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum