Cap 21 - Lume de vis

19.8K 534 149
                                    

E trecut de miezul nopţii cu oră şi ceva, aproape jumătate din parcursul zborului e făcut şi pot spune sincer că sunt deja obosită din a-mi ţine fundul într-o poziţie inconfortabilă pe scaun. Cred că mai bine de jumate din pasageri sunt îndreptaţi de mult spre lumea viselor, dar pot spune cu siguranţă ca Connor face asta de mai bine de două oră. După ce m-a lăsat vorbind sigură s-a ghemuit pe scaun întorcându-se parţial cu spatele la mine şi a continuat să sforăie, asta en enervându-mă mai tare.

Scotocesc în geanta după mp3 şi îmi vine să urlu de fericire când văd că are bateria măcar pentru o oră. Îmi pun căştile şi pornesc muzica lăsându-mă prada ritmurilor ameţitoare ale melodiei "Chop Suey" De la System of a Down.

 

 

****

 

 

Piuitul enervant al mp3-ului care anunţa că nu mai am baterie mă trezeşte, făcându-mă astfel să pierd o parte bună din visul meu. Îl pun în geantă şi mă ridic de pe scaun întinzându-mi mâinile. Arunc o privire scurtă în avion, observând aşa cu toată lumea doarme ghemuindu-se, chinuindu-se pe nenorocitul ăsta de scaun.

 

Ies pe culoarul dintre scaune şi trec cu mâinile peste rochiţa crem aranjând-o. Păşesc încet astfel încât să nu fac niciun zgomot. Deschid încet uşa de la baie şi o închid la fel de încet. Îmi sprijin mâinile de marginea chiuvetei înainte să-mi ridic privirea spre oglindă. Privirea mi se încruntă când îmi văd părul în toate direcţiile. Un chicot slab îmi părăseşte gură înainte să-mi aranjez şuviţele de păr. Continui să stau aplecată peste chiuvetă aruncând mici priviri la oglindă, analizându-mi chipul obosit, gândindu-mă la cât m-am putut schimba. Dacă ar fi să scriu o carte despre viaţa mea, probabil mulţi ar arunca-o la gunoi până să ajungă la acest capitol. Viaţa mea s-a schimbat radical de când l-am cunoscut pe el, tipul blond cu mi şi mi de fete, ochi albaştri ca cerul şi un zâmbet pentru care te-ai arunca şi de pe o stâncă. Chiar dacă nu vreau să recunosc asta în faţa lui, dar el mi-a făcut un bine printre tot răul. Mi-a îndepărtat monotonia din viaţă, m-a învăţat să mă distrez cu adevărat şi până la urmă m-a învăţat o parte bună a sexului, nu doar cea clasică cu mângâieri şi cuvinte frumoase, mi-a arătat că se poate şi altcumva nu numai dragoste. El e pentru mine şi partea bună dar şi cea rea.

 

Îmi cuprind fata în palme şi las capul uşor pe spate închizând ochi.

Tresar când o mână îmi cuprinde talia şi una e aşezată pe gura mea. Ridic privirea şi îi văd reflecţia lui Connor. Corpul mi se relaxează şi mă las moale în braţele lui.

 

- De ce ai stat atât în baie? Mârâie în urechea mea.

- Tu parcă dormeai, răspund mirată.

- Am aşteptat să te trezeşti şi să mergi la baie de aproape două ore, răspunde şi eu mă întorc cu faţa spre el.

- De ce? Întreb muşcându-mi buza de jos.

- O să vezi, spune şi se întoarce cu spatele la mine.

 

 

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum