Cap.1- O sa fie al naibii de bine

45.7K 944 223
                                    

                              

Glasul mamei se auzea puternic lângă uşa mea. Cum nu am mai suportat să o mai aud strigând "Trezeşte-te ", m-am ridicat leneşă din pat iar în secunda următoare stăteam în faţa mamei.

 

- Ce vrei femeie la ora asta? O întreb eu pe un ton dur.

 

- Scuză-mă scumpo că te-am trezit aşa devreme, dar ai primit o scrisoare de la acel domnişor care a fost de acord să împartă apartamentul cu tine, spune ea în timp ce mă îmbrăţişează.

 

Nu i-am mai răspuns mamei şi am trecut în viteză pe lângă ea cu direcţia sufrageria. Mi-am rotit privirea prin încăpere cu speranţa că voi vedea plicul dar nu era nicăieri.

 

- Mamă unde e mai exact scrisoarea? O întreb eu ironic.

 

- În mâna mea scumpo, o aud pe mama cum chicoteşte.

 

- Ce tembela sunt, spun eu în timp ce mă trântesc pe canapea.

 

La scurt timp mama mi-a aşezat în faţă o ceaşcă mare de cafea şi o farfurie cu trei fursecuri şi în ultimul rând scrisoarea. Am luat o guriţă mică de cafea şi am luat plicul din mâna mamei. L-am deschis încet şi am scos din el o foaie crem cu câteva rânduri aşezate ordonat pe ea.

 

 

 

 

 

 

 

                                        " Dragă Evyline,

 

Am primit de curând scrisoarea ta şi chiar am chicotit când poştaşul mi-a dat-o. Mă gândeam cine ar mai trimite scrisori cu atâta tehnologie. Dar după ce am terminat de citit scrisoarea ta mi-am dat seama cât de aiurit am fost când nu am pus un număr de telefon lângă celelalte detalii.

Acum făcând referire la apartament mi-ar face mare plăcere să-mi fii colegă.Şi bineînţeles dacă vei găsi o gazdă mai bună poţi să te muţi liniştită, nu o să mă supăr. Sau poate o să-ţi simt dorul. Oricum de-abia aştept să te văd, să te cunosc mai bine.Ar mai fii o problemă. Nu e nimic grav. Doar că dacă se poate să vii cât mai repede aici, o să-ţi spun şi motivul.

Eu trebuie să plec peste două săptămâni cu ceva treburi şi nu am cum să-ţi explic toate cele, pentru că eu vin cu o săptămână după ce începi tu la universitate. Sper să poţi veni!

Apropo mai în josul paginii ai numărul meu. Sună-mă!

                                               Te pup,

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum