Cap 24 - Desert si bancuri

17.7K 459 65
                                    

Iau unul dintre tuburi şi mă aşez în pat. Îl agit şi mă las pe spate. Torn frişcă în jurul sânilor şi las tubul pe noptiera de lângă pat. Iau telefonul şi îi dau un scurt apel lui Connor.

Paşii apăsaţi se aud pe hol înainte să deschidă uşa cu putere. Când dă cu ochii de mine privirea i se blochează pe trupul meu şi îşi muşcă buza de jos.

 - Cred că vrei şi deşert, spun muşcându-mi buza de jos.

- La dracu Evyline, spune şi-şi muşcă buza de jos.

- Să înţeleg că nu vrei, spun şi-mi las capul în jos încercând să par supărată.

 

Înainte să anticipez următoarea sa mişcare sau să mai spun ceva mă trezesc cu Connor între picioarele mele. se apropie de mine şi buzele noastre se ating uşor, temătoare. Parcă buzele amândurora tremura de frică. După o atingere uşoară, buzele noastre prind însă curaj. Începe un joc tandru şi pasional în care buzele şi limba se luptă pentru supremaţie. Se retrage uşor şi mă priveşte pentru câteva secunde.

 

- Eşti aşa frumoasă spune şi se apleacă zdrobindu-şi buzele de ale mele.

 

Ne sărutăm violent într-o luptă a dorinţei.Îl muşc de buza de jos şi-mi strecor limba în gura lui. Mâinile mele îşi croiesc drum în părul său şi-l trag peste mine. Frişcă se lipeşte de tricoul său şi sper să nu se supere pentru asta. Mâinile sale îmi cuprind fesele în timp ce dorinţa din noi creşte cu fiecare atingere cu fiecare sărut.

 

- Nu joci corect, spune după ce ne retragem din sărut din cauza lipsei de aer.

- Păi atunci zic să scăpăm de haine, spun şi mă ridic din pat.

 

Îl privesc cum se ridică din pat şi se apropie de mine. Îmi cuprinde talia cu braţele şi mă trage la pieptul său. Îmbrăţişarea e una puternică din care nu aş vrea să mai scap vreodată. Dar la naiba acuma avem alte planuri. Au fost atâtea daţi în care m-a făcut să mă simt minunat şi mă simt oarecum datoare, chiar dacă nu e aşa.Îl sărut scurt şi apăsat pe buze şi mă retrag din îmbrăţişare. Mă întorc cu spatele la el şi dau să plec din camera când vocea lui mă opreşte.

 

- Pleci? Cum rămâne cu.. spune şi lasă propoziţia în aer scărpinându-se în cap.

- Eşti atât de nerăbdător, spun din pragul uşii. Cred că am făcut schimb de roluri iubire, continui şi plec din cameră.

 

E bine să fii spontan uneori. Privindu-l atât de nerăbdător şi plin de pasiune mi-a venit o idee mai bună decât cea de dimineaţă. M-am oprit în pragul de la uşa bucătăriei încercând să-mi amintesc unde am văzut acele frânghiuţe din material fin şi colorat. Închid ochii fiindu-mi prea greu să-mi amintesc unde le-am văzut când brusc o imagine vagă în vine în minte.

Mă îndrept până în fata mobilei şi privesc partea de sus a acesteia. Sunt şase sertare într-unul dintre ele trebuie să fie. Le deschid pe primele două şi pufnesc supărată.

Razboiul Sexului ✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum