9.

961 38 1
                                    

Stacy

Ik sta voor mama haar deur. Ik druk op de bel en al snel word de deur open gemaakt. 'Stacy wat doe jij hier?' zegt Rein. 'Wat doe jij hier?' zeg ik lachend. Rein zet een stapje op zij en ik loop naar binnen. 'Hee mam' mama kijkt op en staat gelijk op. 'Hee meisje, hoe gaat het nu met je?' Gelijk voel ik me weer slecht. Alles wat er vanochtend gebeurde komt als een flits weer langs. Ik ga op de bank zitten en langzaam stromen de tranen over me wangen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat mama schrikt. Rein geeft mama een sein dat ze boven de was maar moet gaan doen. Mama knikt en loopt dan weg. 'Stacy? Wat is er nou toch?' zegt Rein bezorgd. 'Nils, het loopt echt niet fijn tussen ons..' 'Ben je nog wel verliefd op Nils?' Ik kijk Rein aan. 'Hoe die de laatste tijd doet.. Dan kan ik makkelijk nee antwoorden.' zucht ik. 'Je moet tegen Nils zeggen dat het uit is, en als Nils dan zegt nee ik ga me best doen, moet je het maar goed keuren' Met moeite moet ik m'n lach inhouden. 'Sukkel' zeg ik zacht. 'Jij bent de grootste sukkel' zegt Rein. 'Moet jij nodig zeggen kleintje' Rein en ik kijken elkaar aan en beginnen dan te lachen. Niet veel later komt mama beneden. 'Van een huilende stacy, naar een lachende Stacy, Rein hoe doe jij dat toch?' zegt mama. 'Weet ik niet ma, misschien zijn we tevaak verliefd geweest en ja
' Ik geef hem een stoot. 'Jij bent tevaak verliefd geweest, ik heb Levi gehad en nu ben ik nog steeds met Nils' zeg ik.

'Bedankt mama, was heel leuk tot snel!' zeg ik terwijl ik samen met Rein naar buiten loop. 'Gaan we nog naar Owen of moet ik je naar t station brengen?' Ik denk na. Nils zou ook zo met Jason bij Owen kunnen zijn. 'We gaan naar Owen.' zeg ik vast besloten. Rein start zijn auto en rijd de straat van mama uit.

Na 15 minuten komen we bij het huis van Owen aan. We stappen allebij uit en lopen naar de deur. Rein drukt de bel in en houd hem heel lang vast. Owen horen we vanuit de woonkamer aan schreeuwen. Hij doet snel de deur open en kijkt Rein boos aan. 'Stom joch' zegt Owen. Rein heeft Owen een duw en ik loop de woonkamer in. Pien en Daan zitten op de bank. Ik begroet ze alle twee en ga dan zelf ook op de bank zitten. 'Waar heb je Nils gelaten' vraagt Pien. 'Thuis, Nils en ik hebben ruzie, en niet zo'n klein beetje ook..' 'Geloof mij, jullie duiken zo het bed in om het goed temaken' Lacht Rein. 'Zorg er nou maar voor dat je een vaste relatie krijgt en niet met elke meid die voorbij loopt in bed duikt' zeg ik. 'Ik zou oppassen Stacy.' 'Oeh nu word ik bang' 'Als rein je zo met een vinger aanraakt ben je weg' zegt Owen. Ik kijk boos. 'Jullie pesten mij, en dat vind ik niet leuk' Iedereen begint te lachen. Ik sta op, zeg iedereen gedag en loop dan weg.

Ik kom thuis en zie Nils op de bank zitten. Ik loop naar hem toe en ga boven hem hangen. 'Ik heb wat goed te maken, ga je mee naar boven' zeg ik lachend. Nils trekt een grijzend gezicht en tilt me dan op. Hij loopt met mij op zn rug zo naar boven. Als we boven zijn zet hij me neer en zo lopen we naar onze kamer. Nils duwt me op bed en hij gaat boven me hangen. Hij geeft me natte kussen in mijn nek. Zijn handen vinden mijn tshirt die hij in een ruk uittrekt. Een paar seconde later hebben we beide niks meer aan. En liggen we zoenend op elkaar..

------------------------------

Het was raar om dat einde te schrijven...

Nieuwe covers!

Verliefd op de vriend van m'n broer 2حيث تعيش القصص. اكتشف الآن