24.

705 31 18
                                    

Stacy.

We zitten in de auto opweg naar Utrecht. Ze sluiten vandaag de tour af. Na een half jaar hem niet gezien te hebben kan ik Nils vanavond weer zien shinen op het podium. En ik weet dat Nils dat het liefste doet.

We lopen met z'n drieën het gebouw binnen. Nils loopt naar de kleedkamer en ik loop samen met Jason achter hem aan. 'Hee Nils' hoor ik Rein roepen. Ik loop ook de kleedkamer in en blijf bij de deur staan. 'Hee Rein' zeg ik. Rein kijkt me aan en glimlacht. 'Waar heb je Noa gelaten?' 'Er was iets met haar zus, dus ze kon er niet bij zijn.' Zegt hij. 'Ach.. maar is mama er ook?' Rein knikt. 'Ze staat boven, je weet wel waar de familie altijd moet staan.' Ik knik en loop weg.

Ik sta helemaal boven en zie Bettina en Stijn staan. 'Hee' zeg ik. Bettina en Stijn draaien zich om en lopen naar me toe. 'Hoe gaat het met je meisje?' 'Heel goed, ben blij dat Nils weer thuis is' glimlach ik. 'Nils is ook weer blij dat hij er weer is, hij heeft jou en Jason heel erg gemist' zegt Stijn 'hebben jij en Nils weer een goede band of loopt het nog steeds niet zo lekker?' Stijn kijkt naar beneden. 'Het gaat wel weer goed tussen ons. Maar niet zoals het eerst was.' 'Komt wel goed.' Zeg ik. Stijn knikt en geeft me een knuffel. 'Ohja nog iets, hebben jullie m'n moeder gezien' 'achter je' Ik draai me om en zie mama staan. Ik loop naar der toe en geef haar een knuffel. 'Blij dat Rein er weer is?' Ik knik. 'Ik ben heel blij' zeg ik glimlachend. 'Ga maar weer naar ze toe, ze zitten in de kleedkamer' Ik knik en loop weg.

Ik sta bij de deur van de kleedkamer. Ik wil net naar binnen lopen maar hoor Nils wat zeggen. 'Ik ben heel blij dat ik een half jaar geen gezeik aan m'n hoofd had' zegt Nils. 'Hoe bedoel?' Hoor ik Owen zeggen. 'Nou Jason en Stacy, ik vond het fijn om vrouw en kind af te zijn.' Ik voel de tranen omkomen. 'Moest ik daarom tegen Stacy zeggen dat je mobiel in het water was gevallen?' Zegt Rein. 'Jup.. Maar ik wou dat ik nooit aan kinderen was begonnen.' Zucht hij. En dit was de druppel. De tranen lopen over mijn wangen. Dus deze 6 jaar samen, was voor Nils niks waard. Ik blijf bij de deur staan. 'Ben je wel verliefd op haar?' Zegt Daan. 'Dat wel, maar ze zeurt en zeikt heel veel. En ja Jason.' Ik ben er klaar mee en loop weg. Ik loop het gebouw door en zoek een plekje voor me alleen.

Als ik een plekje heb gevonden pak ik mijn mobiel. Ik ontgrendel hem en ga gelijk door naar mijn galerij. Ik klik alle foto's met Nils aan en klik dan op verwijderen. Dan ga ik naar whats-app en blokkeer Nils. Ik ben echt helemaal klaar met die jongen. Ik veeg ruw mijn tranen weg. En sta dan op. Ik pak mijn mobiel van de tafel. 'STACY?' Hoor ik iemand letterlijk schreeuwen. Ik draai me om en zie Rein aan komen rennen.

'Stacy, waar zat je we hebben je heel vaak gebeld en Nils werd heel ongerust' 'Spreek die naam nooit meer uit, hij heeft me 6 jaar voor gelogen' Rein's gezicht betrekt. 'Heb je alles gehoord?' 'Het laatste wat ik hoorde was dat ik teveel aan het zeiken was.' Zucht ik. Rein loopt naar me toe en neemt me in een knuffel. 'Dit was de druppel rein, hij heeft mijn hart weer gebroken.'

----------------
Ik voel me schuldig 😳
Maar het was srslyxlotte haar idee..

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now