10.

892 39 0
                                    

Stacy.

Nils komt de woonkamer binnen gelopen terwijl ik ziek op de bank lig. Nils komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. 'Nils als je zo gaag ziek wilt worden moet je vooral naast me blijven zitten.'  zeg ik. 'Stacy wanneer ben je voor het laatst ziek geweest?' Ik kijk hem vragend aan. 'Euhm met de zwangerschap van Jason' Ik zie Nils nadenken. 'Nils zeg wat je denkt ik word bang van je..' 'Ik denk dat je zwanger bent..' zegt Nils zacht. 'Hebben wij nog zo'n test liggen dan?' Nils knikt en staat op. Een paar seconde later is hij terug en geeft de test aan mij. Ik sta op van de bank en ga naar de wc.

'Nils ik weet niet of ik eraan toe ben om nog een kind op te voeden..' 'Hoezo niet?' zegt Nils geschrokken. 'Jason is 1, jij gaat over 1 jaar op tournee wat moet ik dan met twee kinderen? Ik kan het dan echt niet alleen aan.' 'Je  kan altijd mee?' ik knik nee. 'Dat wil ik niet' Nils knikt en ik loop naar het glas toe waar de test in staat. Ik haal hem eruit en kijk erna. Ik laat een diepe zucht en gooi de test weg. 'En?' vraagt Nils. 'Nope.. Ik heb gewoon de griep te pakken Nils' 'Jammer.. Ik had opzich nog wel een kindje willen hebben' zegt Nils teleurgesteld. 'Geduld Nils' lach ik.'Ga jij nou maar weer op de bank liggen' Ik knik en loop naar de bank toe. ik ga weer onder de deken liggen en val vrij snel in slaap.

'Ze ligt echt lief te slapen' hoor ik een bekende stem zeggen. 'Dat kon ze vroeger al en nu nog steeds' zegt een andere stem. Ik hou van mijn ogen gesloten. 'Ze is schattig net zoals jij Rein!'. Ik open mijn ogen en zit gelijk recht op. 'Ik ben niet schattig Nils!!!!' zegt ik boos. 'Je kan echt zien dat jij mijn zusje bent' zegt Rein. 'Je kan bijna zien dat we  familie zijn, want jij bent schattig en ik niet' 'Maar Stacy dan klopt er iets niet aan tweeling zijn' zegt Nils. 'Zelfs als ik ziek ben pesten jullie mij, niet lief' zeg ik nep  boos. 'Ga jij nou maar weer slapen' ik zucht. 'Oké dan' ik sluit mijn ogen en kort daarna val ik in slaap.

-----------
Vote & Comment 😀

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now