27.

710 25 1
                                    

Stacy.

'Lisa, Wat doe jij hier?' Vraag ik. Rein kijkt Lisa boos aan. 'Mijn zusje Romee is fan van Mainstreet, en ze wilde naar de show. En ik moest mee.' 'Het geeft je nog niet het recht om hier te komen.' Zegt Rein. 'Wees bij Nils.' Ik zucht en loop weg.

Hoe kan Nils dit doen? Hij haat Lisa. En dan mag ze zomaar komen. Ik wil weg hier. Ik was blij dat ik van haar af was, maar nee hoor. Ze is weer terug.

Ik zie Nils lopen en loop boos op hem af. 'Nils, waar ben jij mee bezig?' schreeuw ik boos. Hij kijkt me niet begrijpend aan. 'Lisa? Ze stond opeens achter Rein en mij toen we aan het praten waren.' 'Ze wilde jou wat vertellen, dus ik heb gezegt dat ze naar jou mocht.' zegt hij. 'Ze wilde mij alleen vertellen dat ze jou terug wilde.' zucht ik. 'Maar ik wil haar niet, ik wil jou.' En weer zucht ik. 'Misschien wil ik jou wel helemaal niet meer.' Zeg ik boos.

Hij kijkt me verdrietig aan. Dat slappe gelul van hem. En die zielige blik daar krijgt hij mij niet mee terug hoor, We zijn nog samen maar ik 'woon' de komende tijd bij Rein. 'Geef me nog een kans Stacy, een kans!' 'Nee. Je moet echt van betere huizen komen.' Hij kijkt me aan en loopt dan weg. 'Ohja vergeten te zeggen, Jason gaat met me mee, succes in je eentje' zeg ik bot, misschien net iets te bot.

Ik loop weer naar Rein toe, die met mama staat te praten. Ik ren naar Rein toe en spring op zijn rug. 'Dikzak ga van me af' gilt Rein. 'Pardon? Ik ben niet dik, tel eerst jou vetrollen voordat je mij dik gaat noemen' Rein kijkt mama aan. 'MAMA zeg er is wat van' zegt Rein serieus. 'Wat moet ik ervan zeggen?' Zegt mama. 'Dat je een foto mag maken.' Zeg ik lachend. Rein geeft de telefoon aan mama, mama maakt een paar foto's en geeft de telefoon weer terug aan Rein.

Ik spring van Rein's rug af. 'Zo goed dikke?' Hij knikt. 'Gooi de foto op insta.' 'Nee ik stuur ze naar je toe en dan doe je er maar mee wat je wilt' zegt Rein. 'Rein is Lisa al weg?' 'Nope, waarschijnlijk Nils aan het zoeken.'

'Als ze Nils aan het zoenen is mag ik haar dan slaan?' Zeg ik lachend. 'Als je haar het ziekenhuis inslaat dan is het goed, maar probeer er niet zelf in te komen.' 'Dan ben je toch wel lief genoeg om naast m'n bed te zitten?' Ik zie Rein denken. 'Kom we gaan naar Nils, jij zegt sorry en hij ook en wees weer blij met elkaar.' Ik zucht. 'Je lijkt mama wel, jeetje.' 'Tja, wat hij gezegt heeft is fout, maar hoevaak moet hij nog sorry zeggen? Hij houdt van je Stacy. En nog het aller meeste van jou en Jason samen.' Zegt Rein. 'Misschien heb je ook wel gelijk.' Zeg ik moeilijk. 'Je moet gewoon naar mij luisteren.' 'Genoeg Rein.' Lach ik.

We lopen de kleedkamer in waar Nils en Daan zitten. 'Waar is Owen?' Vraag ik. 'Naar huis.' Zegt Daan. Nils kijkt op. Ik kijk naar hem, rode ogen haar door de war. 'Nils? Komt dit allemaal door mij.' Vraag ik voorzichtig. 'Ja Stacy, jij moet dondersgoed weten dat ik van je houd.' 'Ja vandaar dat je blij was zeker?' Zeg ik. 'Ik heb daar spijt van! Heel veel spijt. Hoevaak moet ik dat nog zeggen?' Zijn stem klinkt gebroken.

'Nils, wat jij zei deed mij pijn. En wat nou als Jason iets ouder was? Dan dacht hij ook 'Waarom zegt mijn bloed eigen vader dit over mij?' Je moet voortaan nadenken met wat je zegt.' Zeg ik boos. Nils staat op en loopt naar me toe. Hij pakt mijn handen vast. 'Ik hou van je Stacy Käller - van Duivenboden.' Ik glimlach zwakjes. 'Ik ook van jou Nils Käller.' 'Mag ik je nu zoenen?' Vraagt hij met een bekakt stemmetje. Ik knik. Hij komt met zijn dichterbij en drukt zijn lippen op die van mij.

Hij haalt zijn lippen van me af en kijkt me aan. 'Nils, ik slaap nog wel een tijdje bij Rein ja? Want je moet mijn vertrouwen wel terug winnen, want na deze zoen is het niet opeens goed.' Zeg ik. 'Ik snap het, maar mag Jason dan wel met mij mee?' Ik knik. 'Ja hoor. Dat mag wel, hij is ergens met je moeder.' Nils knikt en loopt de kleedkamer dan uit.

'Hoelang blijf je bij me slapen?' Vraagt Rein opeens. 'Paar dagjes als jij en Noa het goed vinden' Hij knikt. 'Laten we gaan?' Nu is het mijn beurt om te knikken. We zeggen Daan gedag en dan lopen we de kleedkamer uit. Op naar mijn oude thuis vront. Waalre.

---------------------
Foto in de media zijn Rein en Stacy. Ja nou en dat de foto buiten is. Bedenk maar mooi dat hij binnen is genomen.

Vote & Comment.

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now