18.

706 30 3
                                    

Stacy.

Toen Nils thuis kwam heb ik de brief gegeven die Lisa had gestuurd. Nils leest hem en kijkt me heel serieus aan. 'We zijn dus nog niet van haar af,' zegt Nils. 'Nope, terwijl jij de gene was die zei dat alles goed ging met haar,' zeg ik een beetje boos. 'Ja dat dacht ik, ik maak ook wel eens fouten,'

Jij maakt altijd fouten.

'Echt?,' zeg ik serieus. 'Nee onecht,' zegt Rein.

Vroeg ik jou wat?

'Kopdicht snotaap,' Rein kijkt me even snel aan, maar is dan wel stil. 'Wat gaan we doen?,' vraagt Nils 'Niks?' 'Hoezo niks, wil je dat een van ons binnenkort dood is?,' zegt Nils boos.

Gelijk boos reageren, of iemand je aanvalt.

'Nee, maar we kunnen niks met deze dreig brief toch?' Zeg ik.

Of wel?

'Ik denk dat ze er wel wat mee kunnen, zo kunnen ze zien dat Lisa nog niet genezen is,' zegt Rein. Nils en ik kijken hem even aan, en daarna kijken we elkaar aan. 'Soms ben je slim Rein,' 'Ik ben altijd slim Stacy,' 'Dat was op de middelbare niet te merken,' zeg ik lachend. 'Ohnee want jij was echt overal perfect in hè dikbil,' 'Dat zeg jij, ik niet,' zucht ik. 'Als je het goed vindt Stacy ga ik nu naar het politie bureau en naar de kliniek waar Lisa heeft gezeten,' zegt Nils. Ik loop naar hem toen, en geef hem een kus. 'Doe je voorzichtig?,' Nils knikt en enkele seconden later verlaat hij het huis.

'Zo, wat gaan we doen Stacy?,' Ik denk na, Jason is er niet want die is bij Bettina en komt vanavond pas weer thuis. 'Laten we een broer en zussen moment doen,' zeg ik lachend. 'Dat houd in dat je op een bankje wil gaan zitten en oude herinneren wilt ophalen,' zegt Rein.

Wat kent hij mij toch goed.

'Bijna goed,' zeg ik lachend. 'Laten we gewoon lekker gaan wandelen, of we halen Jason op en gaan daar iets mee doen,' 'Rein, dan is het niet meer ons moment,' zucht ik. 'Grapje, laten we onze jassen aantrekken en gaan,' ik loop de gang in en trek m'n jas en schoenen aan. Ik wacht op Rein, en als hij klaar is lopen we naar buiten.

-----------------
Ik heb echt lang niet meer geschreven! Ik hoop dat ik weer vaker kan updaten!

Vote & Comment 😊

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now