20.

671 26 5
                                    

Stacy.

Onder tussen zijn we alweer 6 maanden verder. Nils en ik zijn getrouwd, en Nils hoorde 2 maanden geleden dat hij volgende week op tour gaat, een tour van een half jaar. Een half jaar zonder Nils, een half jaar Rein. Wat moet ik gaan doen in dat half jaar? Ik weet dat ik mee kan, maar ik wil niet...

'Stacy ik weet waar je aan denkt, ik ben er nog zeven dagen' zegt Nils. 'Voor je het weet zijn die zeven dagen om, ik kan toch geen half jaar zonder jou en Rein?' Zeg ik snikkend. 'Kom hier' Ik sta op en loop naar Nils toe die zijn armen gespreid heeft. Hij slaat zijn armen om me heen. En zo staan we een tijdje. 'Ik ga jou ook missen' Door deze woorden houd ik het niet meer droog en laat ik alle tranen stromen. Ik haal me uit Nils zijn knuffel en ga op de bank zitten. Ik pak mijn mobiel erbij en open twitter.

Ze hadden vandaag bekent gemaakt dat ze op tour gingen, dus ik ben in heel wat tweets gelinkt.

'@xMareen: @Stacy_VD ga jij ook mee op tour?'

'@xMainstreet__: Yes ik heb VIP, zie jullie in Duitsland! @NilsKaller @OwenPlayfair @0547daan @reinduif & @Stacy_VD'

Ik besluit ook maar iets te tweeten.

'@Stacy_VD: Lieve fans, ik ben er helaas niet bij, het spijt me heel erg! Ik hoop dat ik jullie nog eens zie 😪😘'

Ik tweet de tweet en leg mijn mobiel weer aan de kant.

'Dus, je gaat echt niet mee?' Zegt Nils getreurd. 'Nee, wat moet Jason dan steeds doen?' Zeg ik. Nils haalt zijn schouder op. 'Ik laat mijn moeder echt geen half jaar op hem passen, ik wil  er zelf zijn voor mijn kind' 'Zouden jullie dan wel bij de aller laatste tour willen zijn? Die is geloof ik in Utrecht.' Zegt Nils. 'Ik zal je op het vliegveld opwachten' zeg ik met een glimlach. Nils glimlacht ook en drukt dan een kus op mijn mond.

------------
Slecht doei

Vote & Comment

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu