26.

676 24 3
                                    

Stacy.

Ik kijk naar Nils die zomaar van het podium af rent. Zou dit met mij te maken hebben? Dat het hem allemaal teveel werd. Achja wie ben ik om dat te zeggen, hij heeft het aan zichzelf te danken. Dan had hij z'n mond maar moeten houden.

Ik voel een hand op mijn schouder en kijk in de ogen van Stijn. 'Wat is er met Nils?' Vraagt Stijn. 'Hij euh.. was blij dat hij kind en vrouw af was' zeg ik snel. Maar iedereen heeft het gehoord en kijkt me aan. De tranen vinden een uitweg en ik val in Stijn zijn armen. 'Dus jullie hebben nu ruzie? En hij zit daar mee?' Ik knik. 'Komt wel goed.' Ik kijk Stijn aan.

'Stijn ik ben boos op hem, heel boos. Ik heb tijd nodig, en hij ook.' Zeg ik. Willem komt naar binnen gelopen en zijn blik blijft hangen bij mij. 'Stacy wil je alsjeblieft naar Nils toe gaan?' 'Nee, ik heb hem niet meer nodig. En hij mag het zelf oplossen' zeg ik bot. Willem knikt en loopt weg.

Ik laat me op de grond tegen de muur aan zakken. Ik pak mijn mobiel en druk op het knopje dat die aanspringt. Ik kijk naar de achtergrond. Het is een foto van ons drieën. Jason was toen 3 weken oud. Ik glimlach zwakjes. Dat waren nog een mooie momenten van Nils en mij, maar zelf dat moment had hij voor gelogen.

Er komt iemand naast me zitten en ik kijk op. Rein.

'Is de show al klaar?' Vraag ik. Hij knikt. 'Oh heb niks meer meegekregen nadat Nils van het podium afliep.' Zeg ik. 'Nils is nog terug gekomen en heeft alles uitgelegd, dus kijk de komende dagen het nieuws en je twitter maar niet.' Ik geef Rein een duw. 'Dat maak ik zelf wel uit. Maar gaan we zo? Of is er nog een afterparty omdat dit de laatste show is van de tour?' 'Ik geloof van wel, maar weetje zeker dat je met Jason bij mij en Noa wilt blijven?' 'Ja Rein, dan kan Nils nadenken.' Zeg ik moeilijk.

Rein en ik staan op en Rein neemt me in een knuffel. 'Beloof me alsjeblieft dat je samen met Nils blijft, ik wil niet dat hij weer met Lisa neemt..' ik haal m'n schouders op. 'Dat zoek ik zelf wel uit, en als het uitgaat heeft Lisa haar zin' zeg ik.

'Dat is nog steeds wat ik wil' hoor ik achter me.

----------------------------------------------
M'n inspiratie raakt echt op. Vandaar dat dit deel saai is

Vote & Comment

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now