22.

730 26 2
                                    

Stacy.

Vorige week heb ik afscheid genomen van Nils. En eerlijk gezegt gaat het goed met me. Ik mis Nils natuurlijk wel, maar we appen en bellen iedere dag wanneer Nils tijd heeft en dat doet me goed. Het doet mij ook goed dat hij het zo erg naar zijn zin heeft. Ik word uit gedachten gehaald door de deurbel, ik sta op en loop met Jason naar de deur. Ik doe de deur open en Jason trekt de deur verder op. Ik kijk op en zie Noa en Pien staan. Ik laat ze binnen en doe dan de deur weer dicht.

'Wat doen jullie nou weer hier?' Zeg ik verrast. 'Wij dachten, laten we Stacy is even gezelschap houden' zegt Pien. 'Dat was niet nodig hoor, ik red mezelf wel' Noa trekt haar wenkbrauw omhoog en kijkt me aan. 'Je red het helemaal niet, want je hebt Nils nu niet, en Rein ook niet.' Ik zucht. Ze hebben gelijk. Waarschijnlijk kom ik dit half jaar niet eens het huis uit. Wat zou je moeten doen? 'Stacy, wij weten waar je aan denkt. Zo voelen wij ons ook' zegt Noa. 'Jullie hebben nog broers of zussen, ik niet. Want Rein is ook een half jaar weg. Weten jullie nog?' Zeg ik een beetje boos. Ze kijken me meelevend aan. 'Je mist ze he?' Ik knik. Noa en Pien lopen naar me toe en geven me een knuffel.

We zijn een paar uur verder en we zitten met een kopje thee in de tuin. Jason springt op de trampoline. 'Stacy, Daan appt me net, dat ze tijd voor zichzelf hebben. Zal ik vragen of we kunnen skypen?' Zegt Pien. Ik knik. En sta op om mijn laptop te pakken. Als ik terug ben zet ik de laptop op de tafel en start hem op. 'Jason? Kom je dan gaan we met papa praten' Jason komt van de trampoline af en rent naar me toe. Hij klimt op mijn schoot en kijkt aandachtend naar het scherm.

Het belletje van skype gaat over en Noa klikt op het groene icontje. Gelijk komen er 4 jongens op het scherm. 'Papa' gilt Jason. Nils glimlacht. 'Hee Jason, alles goed jongen?' Zegt Nils. Jason knikt naar het scherm en ik druk een kusje op zijn hoofd. 'Waar zijn jullie nu?' Vraagt Pien. 'We zijn nu in, jongens waar zijn we?' Hoor ik Rein roepen. 'Rein je bent echt een sukkel' zeg ik lachend. 'Stacy? Ik hoor je wel maar ik zie je niet' Pien draait de laptop naar mij en Jason. 'Ach daar ben je,' zegt Owen. Ik glimlach enkel. Maar de glimlach gaat snel weg. 'Niet huilen Stacy' zegt Nils. 'Moet ik dan lachen? Je bent wel ver weg' zucht ik. 'Stacy, je moet weten dat je altijd hier heen kan komen.' Zegt Rein. 'Ik moet er aan wennen jongens, hoe moeilijk het ook is. En voor ik het weet, sta ik op het vliegveld. En ren ik jullie weer in de armen.' Rein en Nils kijken elkaar aan. En de tranen verlaten hun ogen. Ik kijk ze lachend aan. 'Sorry' zeggen ze beide. 'Is niet erg jongens' zeg ik, ze glimlachen enkel.

Na zo'n 3.5 uur geskyped te hebben, moesten ze gaan. Ze moesten soundchecken want de jongens hadden vanavond weer een concert in, ik weet niet eens meer wat ze zeiden. Pien en Noa kijken me glimlachend aan. 'Wat is er?' 'Je bent nu zo vrolijk, en dan was vanochtend niet te zien' zegt Pien. 'Nouja het gaat nu goed, maar vanavond lig ik huilend in bed' zeg ik. 'Komt wel goed, en anders app je ons maar' Ik knik. 'We moeten gaan, Stacy red je het?' 'Tuurlijk, bedankt dat jullie er waren.' Ze geven me een knuffel en verlaten dan het huis. Ik loop de woonkamer in en ga op de bank zitten. Ik pak mijn mobiel erbij en stuur Nils een appje

U (19:40): Bedankt voor die glimlach op mijn gezicht. Ik houd van je & succes vanavond! ❤😘

Ik kijk naar Nils' zijn laatst gezien, die snel veranderd in online.

Nils ❤ (19:46): Fijn om te lezen liefje, bedankt dat je zo achter me staat, ik ga voor jou en Jason knallen vanavond! 😊

U (19:48): Ik ga Jason op bed doen. Je krijgt een dikke zoen van hem!

Nils ❤ (19:49): Dikke kus terug voor hem, en ohja ook van Rein 😂😋

U (19:50): Dag Rein 👋

Nils ❤ (19:52): Ik haat jou xoxoxox

U (19:53): je hoeft niet via Nils te appen, maar ik ga doei.

Ik leg mijn mobiel aan de kant en loop naar Jason toe. 'Jason we gaan naar bedje kom je?' Jason komt naar me toe gerend. Ik til hem op en loop naar boven. Ik zet hem op de grond neer en hij loopt naar zijn kamer toe. Hij gaat op zijn stoeltje zitten en trekt zijn schoentjes uit. Ik help hem met zijn broek en t shirt. Dan leg ik hem op de grond neer en verschoon zij luier. Als ik dat gedaan heb trek ik zijn pyjama aan en leg ik hem in zijn bedje. Ik geef zijn knuffel en een kusje op zijn hoofd. 'Slaaplekker jochie' Jason glimlacht. Ik geef hem nog een kusje en verlaat dan de kamer.

-------------
Saai deel en het einde is raar 😅😅

Vote & Comment.

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now