16.

853 35 5
                                    

Stacy.

Ik blijf maar naar de ring kijken. Nils heeft me gewoon ten huwelijk gevraagd. Na alles wat is er gebeurd heeft hij het toch gedaan. 'Vind je de ring mooi?,' vraagt Nils. 'Hij is prachtig!,' Nils krijgt een glimlach op zijn gezicht. 'Uitgezocht met Owen,' 'Rotjoch daarom was je zo vaak weg met hem,' zeg ik. 'Nee? Hoe kom je daarbij?,' ik loop op hem af en sla mijn armen om zijn nek. 'Wist je al dat ik heeel veel van je hou?,' zeg ik. 'Ja dat weet ik, dat zeg je per dag misschien wel 100 keer,' lacht hij. 'Niet waar,' zeg ik. 'Wel waar Stacy,' 'jullie lijken wel twee kleuters met jullie wellis, nietus,' zucht Rein. 'Is er soms war broertje van me?,' 'ja, nee er is niks,' 'mij kan je het toch wel vertellen?' Rein knikt en we lopen samen de thuis in.

'Het is mama.,' ik schrik. 'Wat is er met mam?,' zeg ik in paniek. 'Doe rustig, en luister nou gewoon even,' ik knik. 'Ik was vorige week bij mama, en ze zij dat alles goed met haar was maar aan haar gezicht kon ik zien dat er iets niet klopte, en het bleek dus ook zo te zijn toen mama de zware wasmanden na boven wou brengen,' 'en toen?,' onder breek ik hem. 'Ze is dus met wasmanden en al van de trap gevallen en ja..' ik zie dat Rein het moeilijk heeft. Ik sla een arm om hem heen.. 'Rein mama heeft echt niks hoor, misschien had ze last van een flauwte?,' Rein knikt. 'Ze is onze lieve en sterkte moeder, en als ze dood ziek is vertelt ze dat heus wel dus maak je niet zo druk..' zeg ik tegen Rein. 'Dankje zusje ik hou van je!,' 'ik ook van jou,'

-----------------
Zoals de meeste van jullie wel weten is mainstreet gestopt. En dit boek gaat natuurlijk over hun, alleen ik weet niet of ik wel verder moet...? Dus moet ik ht afmaken of stoppen.. .

& ik vind goodbye een heel mooi nummer, dus hij staat in de media van dit deel!

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now