15.

909 45 5
                                    

Stacy

Vandaag is Jason 2 geworden, Nils en ik zijn alle voorbereidingen aan het doen voor vanmiddag. 'Stacy, ik ga even weg zie je straks wel weer,' zegt Nils en hij drukt een grote kus op mijn lippen. 'Je bent wel optijd thuis hé?,' Nils knikt en loopt dan weg.

Nog geen 20 minuten later gaat de bel. Ik sta op en loop met Jason aan mijn zijde na de deur, ik doe hem open en zie Rein staan met Noa. 'Omwe Rein,' brult Jason. Rein tilt Jason op en loopt zo naar binnen. 'Gefeliciteerd met Jason,' ik knik dankbaar naar Noa en loop naar de bank toe waar Rein en Jason al zitten. Rein geeft zijn cadeautje aan Jason, Jason kijkt erna en probeert het open te scheuren. Rein helpt hem en al snel komt een een tackel auto te voorschijn. Ik glimlach en sta dan op. 'Koffie, thee iets anders?,' vraag ik. 'Koffie voor mij,' zegt Rein. Noa staat op en loopt naar me toe. 'Ik help je wel even,' ik glimlach naar haar. Als Noa de taart op het bord neergelegt heeft lopen we weer naar de woonkamer toe. 'Stacy? Wat vind je van Noa,' wooh deze vraag zag ik niet aan komen. 'Tja ik ken haar nog niet zo goed, maar ze is een lieverd en ze hoort vanaf nu bij de familie,' zegt ik gemeend. 'Heel lief van je zusje,' 'ben ook lief snotaap,' Rein steekt zijn tong uit. 'Kleuter,'

Iedereen is er, en Nils ook. Ik loop naar Nils toe en knuffel hem van achter. 'Waar was jij al die tijd,' vraag ik. 'Ik moest even wat halen in de winkel,' Nu word ik wel heel nieuwsgierig. 'Wattan?,' Nils draait zich om en gaat op zijn knieën zitten. Hij haalt een doosje tevoorschijn en opent hem. 'Lieve Stacy, we hebben al zo veel mee gemaakt als stel, en nu wil ik nog meer dingen met je mee maken maar dan als man en vrouw, wil je met me trouwen?,' zegt Nils. De tranen rollen van blijdschap over mijn wangen. 'Ja ik wil dat,' Nils haalt de ring uit het doosje en doet hem om mijn vinger.

Wauw dit is geweldig!!!.

---------------------------------
Media de verlovingsring van Stacy.

Verliefd op de vriend van m'n broer 2Where stories live. Discover now